Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   eutanasierea cainilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14162)

mihai07 10.12.2011 20:23:31

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 414099)
.............

Ii astept pe cei amintiti in acel anunt sa depuna acelasi efort si in lupta impotriva avortului.
In rest toate iesirile astea ale lor lacrimogene, gen saracutii catelusi, sunt doar mofturi si motive in plus sa mai capete notorietate.

DragosP 10.12.2011 21:34:02

Doamne, câtă dreptate ai!

heaven 11.12.2011 00:33:27

Depinde ce intelegem prin dreptate! :) Marea lor majoritate se implica si in ajutorarea oamenilor.
Insa,chiar daca in realitatea personala a unora dintre dvs nu este loc de iubire si pentru oameni si animale in acelasi timp,nu inseamna ca pentru alti oameni este la fel sau ca se implica in diverse actiuni din ipocrizie si alte interese personale.
Se spune ca vedem in cei din jurul nostru aspectele care se regasesc,in realitate,in noi insine,lumea fiind o oglinda a propriei persoane.
Eu o cunosc pe Cristina Topescu,de exemplu si pe cat este de implicata in protectia animalelor,pe atat se implica in ajutorarea diverselor cazuri disperate de copii si tineri,in special,aflati in situatii critice,limita,din motive de boli grave,saracie sau altele.
Si ea chiar nu doreste sa isi faca reclama,de multe ori fiind nevoie sa fie foarte discreta,deoarece postul de prezentatoare tv impune asta si este o meserie pe care o face cu pasiune si daruire.Si in pofida acestor lucruri,este un om de o modestie,simplitate si deschidere fata de oameni,pe care greu le vei gasi la multe dintre persoanele publice.
Ei sunt niste oameni care fac ceva cu adevarat,nu stau comfortabil in spatele unui monitor facand morala altora despre ce ar trebui sa faca si cu siguranta asteapta la randul lor de la aceste persoane sa se implice,nu conteaza pentru cine simt sa o faca,dar sa o faca!
Mihai si Dragos,cred ca nu va impiedica cineva sa ne povestiti pe forum despre actiunile voastre concrete in prevenirea avortului (ma refer in afara de datul cu parerea, care se pare ca a devenit sport national in Romania :) )
O seara frumoasa va doresc!

Yasmina 11.12.2011 01:05:25

Doamne,cata dreptate ai Heaven!
M-ai scutit de scris un alt comentariu! :)

DragosP 11.12.2011 07:53:30

Nu ăsta e subiectul topicului.
Și chiar de ar fi, nu văd de ce ar fi motiv de laudă și de publicitate.

heaven 11.12.2011 08:25:07

Citat:

Ii astept pe cei amintiti in acel anunt sa depuna acelasi efort si in lupta impotriva avortului.
In rest toate iesirile astea ale lor lacrimogene, gen saracutii catelusi, sunt doar mofturi si motive in plus sa mai capete notorietate.
Citat:

Doamne, câtă dreptate ai!
Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 414156)
Nu ăsta e subiectul topicului.
Și chiar de ar fi, nu văd de ce ar fi motiv de laudă și de publicitate.

Va multumesc ca ati inteles si raspuns singur intr-un final! :) O duminica in pace si bucurie sa avem si mai ales sa nu uitam sa zambim si sa cautam sa vedem lumea aceasta prin ochii lui Dumnezeu,adica minunata! :)

DragosP 11.12.2011 08:34:55

Eu am înțeles, dumneata nu.
NU eu sau Mihai am înființat asociația aia, NU eu sau Mihai plângem de mila animalelor care ne atacă pe străzi.

Yasmina 11.12.2011 10:03:54

Ma intreb oare cati romani folosesc internetul la servici,furand din orele de lucru...?....foooooarte multi!!

Apropos,copiii si oamenii sarmani sunt ai tuturor,asa ca spor la treaba oameni buni!

DragosP 11.12.2011 12:03:29

1 Corect. Numai că la mine nu se pune: eu plătesc internetul.
2. Și mai corect! Mulțumim, la fel și ție!

heaven 11.12.2011 13:01:23

Ceva dragut...:)

Citat:

Un om si cainele sau au murit in acelasi timp. Ajungand in cer, au mers pe un drum pietruit cu aur, pe langa un gard de marmura fina, pana au dat de o poarta superba, construita din perle, ce straluceau sub razele soareluri. Ajungand langa poarta, au vazut un om sezand in pragul ei. - Scuzati-ma, unde ne aflam?
- In Rai, a raspuns portarul.
- Putem primi un pahar cu apa?
- Desigur, a raspuns portarul, intra si vei primi.
- Singur? Prietenul meu nu poate intra? - Regret, nu permitem intrarea animalelor... Omul a decis sa renunte la apa, si-a chemat cainele si-au plecat mai departe. Tot mergand
au ajuns la o poarta simpla de lemn, fara gard imprejur. Un portar statea rezemat de
poarta si citea dintr-o carte.
- Putem primii putina apa? - Desigur, cu placere, intrati, a raspuns portarul. Cei doi au trecut portarul.Cei doi au trecut poarta si au baut apa rece din fantana apropiata, cat au poftit. - Multumim, dar unde ne aflam?
- In Rai, le-a raspuns portarul.
- Am mai intalnit un portar, si el mi-a spus ca la poarta lui e intrarea in Rai...
- Ah, te referi la strada aurita si poarta cu perle? Nuuu, acolo e Iadul!
- Si nu va pasa ca acolo se folosesc de numele vostru?
- Nu, i-a raspuns portarul. Noi suntem bucurosi sa ei ii pastreaza pe toti aceia care sunt de
acord sa-si paraseasca prietenii si sa-i lase afara!
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...07427027_n.jpg

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:42:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.