gpalama |
04.01.2018 19:01:53 |
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 656886)
Nu, botezul in apa cu care a fost botezat Hristos, nu este botezul nostru.
|
Cu siguranta citesti alta Scriptura, una pe care v-ati scris-o singuri... parca zice ca Ioan BOtezatorul este trimis de Dumnezeu, Ingerul Lui, trimis sa-L vesteasca.
Banuiesc ca nu a fost trimis cu mana goala, ci cu puterea Duhului Sfant, altfel nu ar fi avut nici un fel de autoritate de la Dumnezeu, invatatura fara har este goala. Sfintirea da autoritate si nu vorba.
Daca tu vrei sa te folosesti de ce zicea Ioan "eu va botez cu apa dar acela va va boteza cu Duh", nu uita, ca la botezul lui Hristos, Duhul Sfant in chip de porumbel s-a pogorat, si ca acela este momentul confirmarii si inceperii misiunii Sale.
Iar vorba Sf. Ioan Botezatorul nu se aplica la acel moment; si Duhul Sfant hotaraste pogararea sa peste om, nu doar omul.
Iar daca Hristos a spus: cu totii se curatesc, si eu implinesc legea si ma botez ca si ceilalti, cu "apa", el TRANSFORMA botezul si pune si Duhul Sfant, pentru luminare... dupa vorba lui: nu am venit sa stric legea, ci sa o implinesc, dar sa o si desavarseasca.. habar nu ai de Scriptura.
Botezul este in APA, dar cu pogararea Duhului PESTE PERSOANA. Nu te mai incurca in cuvinte, nu iti ies jocurile de cuvinte.
Slalom penticostal printre cuvinte...
|