Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   stiri (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1736)

mirelat 22.07.2008 03:58:34

am vazut la tv ca o fata din Bucuresti a fost tinuta 1 sapt moarta in casa ptr ca bunica n-a avut bani de inmormantare. si ca preotul a cerut 5 mil. lei ptr slujba de inmormantare si le-a zis (femeii si vecinilor, care vroiau sa o ajute): "cand aveti banii, sa ma cautati!" e posibil asa nerusinare??

achimovjan 22.07.2008 07:35:51

Citat:

În prealabil postat de mihailt
Mai frate Achim de unde stii mata ca preotii sunt obligati sa plateasca 15 mil pe luna?
Eu nu cred.

La Biserica din cartierul meu este afisat,la avizier acest lucru,detaliat.Preotii de aici strang bani in fiecare duminica pentru toate acestea.De fapt,stie mai toata lumea.Numai ca la unele parohii nu se zice pentru ca se incearca protejarea oamenilor,care multi s-ar revolta de acest lucru.Daca nu ma crezi,intreaba pe vreun preot paroh,pe care vrei tu.

cozia 22.07.2008 16:44:50

Citat:

În prealabil postat de mirelat
am vazut la tv ca o fata din Bucuresti a fost tinuta 1 sapt moarta in casa ptr ca bunica n-a avut bani de inmormantare. si ca preotul a cerut 5 mil. lei ptr slujba de inmormantare si le-a zis (femeii si vecinilor, care vroiau sa o ajute): "cand aveti banii, sa ma cautati!" e posibil asa nerusinare??

Mirela, este ceva putred in stirea aceea, am urmarit-o si eu.... Problema este ca daca chiar nu ai nici un ban Primaria te ingroapa gratis(incinerare), iar in legatura cu preotul sa nu crezi daca nu ai fost acolo.
Presa de abia asteapta sa arunce cu noroi. Ce se stie este ca preotul intradevar nu are unde sa ti-o ingroape daca nu ai loc la cimitir ASTA E CLAR!...si nu are ce face cu decedata la capela Bisericii lui, ce o sa faca dupa slujba sa ti-o aduca inapoi acasa? Slujba i-o face ca nu-l costa mai nimic insa nu are groapa la care sa o duca..de aceea a zic ...Cind aveti bani DE CUMPARAT LOC...insa astia au scurtat-o in favoarea lor

mirelat 23.07.2008 06:19:31

da, stirea putea fi tendentioasa (nu m-ar mira!) DAR... fum fara foc nu iese.

mirelat 23.07.2008 06:24:23

Citat:

În prealabil postat de cozia
de aceea a zic ...Cind aveti bani DE CUMPARAT LOC...insa astia au scurtat-o in favoarea lor

si chiar de-ar fi asa, pai ce, ii lasi cu mortul in drum daca n-au loc de veci? ce fel de asistenta spirituala e asta?

achimovjan 23.07.2008 06:50:45

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

În prealabil postat de cozia
de aceea a zic ...Cind aveti bani DE CUMPARAT LOC...insa astia au scurtat-o in favoarea lor

si chiar de-ar fi asa, pai ce, ii lasi cu mortul in drum daca n-au loc de veci? ce fel de asistenta spirituala e asta?

Iti dai seama,la cat de saraci sunt preotii in Bucuresti,este clar ca nu pot ajuta pe nimeni.Asa ca ,dragi bucuresteni,inainte de a muri,trebuie sa va asigurati o groapa,de preferat in cimitir.Daca nu,se poate si prin alte locuri.Asa ca veti grija sa nu muriti subit,ca apoi sigur ramaneti "pe afara".sau ajungeti ca Lenin,conservat 100 de ani!

moro.d 23.07.2008 12:08:24

stati ca acum ne paste alta problema...
am citit intr-un articol ca din cauza chimicalelor pe care le consumam, a conservantilor, trupurile dupa moarte nu mai putrezesc...
daca inainte, in locul in care a fost ingropat cineva, dupa cativa ani puteai ingropa pe altcineva (fiindca cel din urma putrezea)... astazi, acelasi loc, nu mai poate fi refolosit...

si uite asa va trebui sa se inmulteasca numarul cimitirelor...

achimovjan 23.07.2008 12:48:53

Citat:

În prealabil postat de ispita_ta
stati ca acum ne paste alta problema...
am citit intr-un articol ca din cauza chimicalelor pe care le consumam, a conservantilor, trupurile dupa moarte nu mai putrezesc...
daca inainte, in locul in care a fost ingropat cineva, dupa cativa ani puteai ingropa pe altcineva (fiindca cel din urma putrezea)... astazi, acelasi loc, nu mai poate fi refolosit...

si uite asa va trebui sa se inmulteasca numarul cimitirelor...

Pai atunci problema este ca si rezolvata.Facem muzee in loc de cimitire,ca cel de la Leningrad,cu Lenin.:D

Anca-Miha 29.10.2008 20:45:33

Anglia: Educatie sexuala la 6 ani!

Acum doua zile am auzit la TV ca in Anglia s-a votat legea, conform careia se vor preda ore de educatie sexuala de la varsta de 6 (sase) ani. Comentatorul stirii a vorbit de opozitia ce va fi intalnita in scolile in care se face educatie religioasa.
MA INTREB CE I SE POATE SPUNE ELEVULUI SI CE VA INTELEGE ACESTA LA ASA VARSTA FRAGEDA? Chiar era necesara o asemenea lege?

cristiboss56 30.10.2008 11:48:29

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 98343)
Acum doua zile am auzit la TV ca in Anglia s-a votat legea, conform careia se vor preda ore de educatie sexuala de la varsta de 6 (sase) ani. Comentatorul stirii a vorbit de opozitia ce va fi intalnita in scolile in care se face educatie religioasa.
MA INTREB CE I SE POATE SPUNE ELEVULUI SI CE VA INTELEGE ACESTA LA ASA VARSTA FRAGEDA? Chiar era necesara o asemenea lege?

Intru cat desfranarea a coplesit mintea copiilor incepand viata sexuala de pe la 12-13 ani, nu ma mira o astfel de hotarare, dar se putea incepe sa zic , teoria, pe la 10-11 ani. Cand netul a devenit principala indeletnicire a copiilor, nu ma mai mira absolut nimic. Cartea si jocurile inocente , devin amintiri pe zi ce trece. Patima desfraului a luat proportii de neimaginat !

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:08:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.