![]() |
Da, stiu foarte bine unde sunt inmormantati strabunicii mei.Iluminatu, incearca sa intelegi: nu este comentariul meu ci o relatare a unor versete din Deut 34.5-6 si Iuda 9. Verifica si tu.
|
Citat:
Oricum te vânez. Pe tot topicul ăsta, cel puțin, îți vânez fiecare cuvânt. Cu Biblia în mână. Că vreau să te mântuiești. Uite, cu adevărat vreau să te mântuiești. Amin. |
Citat:
Incultura crasa. Pune mana pe carte,habar nu ai,nu exista nimic dragule.Da mi-se pare interesant cum incerci sa gasesti motivatii in peisajul iudaismului :). Cred ca nu iti mai raspund pana nu produci un verset. Deschizi, citesti, cauti, postezi. Cam in ordinea asta. |
Citat:
Gresit! Relatarea este una, interpretarea ta speculativa e altceva: tu ai tras concluzia ca nu oamenii l-au inmormantat, ci ingerii??? "6.Și l-au îngropat în vale, în ținutul Moabului, aproape de templul lui Peor, dar mormântul său nimeni nu-l știe, nici până'n ziua de astăzi." Asta e concluzia ta de aici? Ca l-au ingropat ingerii? De ce nu extraterestrii, la o adica? Interpretarea ta este jenant de speculativa! |
Citat:
Până la ereticul Luther, și după el, creștinii care se mântuiesc, se închină Sfintelor Icoane. Cei care nu se mântuiesc, au schimbat Evanghelia, și conform Bibliei, sunt dați anatemei de Biserică, deci nu merg unde merge Biserica. Împărăția Cerurilor, se ia cu asalt, se ia cu străduință și cu silire. Fiindcă calea este strâmtă, și puțini, nu mulți, ci puțini o află și merg pe ea. Hai și tu pe ea. Luați jugul Meu, ne spune Hristos, că nu este greu. Luați povara Mea, că nu este grea. Hai pe cale, Centime. Încă mai e timp. |
Citat:
Sunt din Biblie. Toate. Că așa trebuie vorbit cu protestanții, numai din Biblie. Și cu mila Domnului. Ai destule exemple. Nu mai sta. Apucă-te de treabă. |
Care oameni, unde vezi tu oameni in text ? :) Extraterestrii? Esti sigur ca este cazul de asemenea ironii in raport de text si ingeri? Ai un mod bizar de a pune problema, inteleg ca vrei sa contesti ce scriu,nu ma deranjeaza dar nu este nevoie de ironii in raport de text. Iti dai seama ca daca au fost ingeri, la Judecata... sa ai o explicatie buna :)
|
Citat:
Ca și în postarea numărul #126. Dacă vrei, aștept răspuns. Pacea Domnului. |
Citat:
Sunt ironic pentru ca esti pe langa subiect si interpretarile tale sunt bazaconii de-a dreptul. SUNT SATUL DE DIVAGATII CONSUMATOARE DE TIMP SI SUFLETE! |
Citat:
Nimic de mirare asupra umbrei lasate asupra evenimentelor respective,caci Dumnezeu stia pericolul iminent al alunecarii de la cinstirea unor sfinti inapoi la idolatrie.Daca tu ,astazi,informat ,cultivat,ai o logica defecta cu atat mai mult alunecarea celor de demult era posibila deci Dumnezeu a amanat devoalarea unor noi adevaruri , ca cinstirea sfintilor,pentru Noul Testament. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:48:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.