Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Atacurile din "interior" la adresa Bisericii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1785)

cozia 18.06.2007 16:40:32

...si Sfintul Munte Athos, evident

Mirean 18.06.2007 16:46:39

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

În prealabil postat de Mirean
Zau soro? De cand cu secularizarea averilor manstiresti cam scartaie si pe acolo!

Incearca sa te observi ce anume iti da satisfactie... fenomenul de care vorbesti daca este adevarat este foarte trist si ar trebui sa ne dea mult de gindit in privinta directiei in care merge BOR(sa o tinem sanatoasa, vindecata). Repet, acest lucru ar trebui sa ne stimuleze sa urmarim si sa prevenim aceste miscari ale masinariei care s-a pus in functiune nu sa ridiculizam si sa folosim in argumente gen:

Ha, ha, uite ca scirtiie si pe acolo

Sa privim catre Ortodocsii care au vina( MAcedonienii(a lui Pavel), Sirbii, Rusii, Georgienii(adevarati ortodocsi ai muntilor, oemeni iubitori dar severi in dragostea lor gata sa moara ACUM pentru dreapta Credinta(i-am cunoscut personal))Daca vreodata va fi nevoie sunt convins ca ne vor primi ca pe niste frati cu bratele deschise.

A...cozia ...am vazut mai multe postrari de acest fel. Faci lobby pt B Rusa. Amice, poate nu ai aflat, BOR are autocefalie!

Referitor la secularizarea averilor manstiresti...vezi episodul Cuza si efectul pe care l-a avut secularizarea pt manastirile românesti! Sau nu ai citit si capitolul asta din cartea de IBR?

Sylvie 18.06.2007 16:55:24

Mirean,poti face tu DREPTATE?Se vede clar ca BOR incepe sa se murdareasca daca NU SUNTEM ATENTI,si daca lasam ACELE CAPETE INTUNECATE sa ne conduca...???.

Mirean 18.06.2007 16:56:56

Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Mirean,poti face tu DREPTATE?Se vede clar ca BOR incepe sa se murdareasca daca NU SUNTEM ATENTI,si daca lasam ACELE CAPETE INTUNECATE sa ne conduca...???.

Cu ce drept si cu ce argumente numesti tu conducatorii BOR "capete intunecate"?

Sylvie 18.06.2007 17:07:01

Nu mi-a venit altceva in minte atunci,de aceea am scris asa.Dar nu generalizez,ci ma refer la acele CAPETE care NU FAC ASCULTARE DE ACEI PARINTI CE URMEAZA CALEA CEA DREAPTA SI CURATA A ORTODOXIEI.

Mirean 18.06.2007 17:13:35

Citat:

Nu mi-a venit altceva in minte atunci,de aceea am scris asa.

Explicabila pozitia ta....:)

MARIUS_DANIEL 18.06.2007 17:22:51

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

Nu mi-a venit altceva in minte atunci,de aceea am scris asa.

Explicabila pozitia ta....:)

Se vede ca cel caruia nu ii vine altceva decat sa atace la persoana esti tu.

Sylvie 18.06.2007 17:33:43

Mirean,eu recunosc ca sunt pacatoasa,dar fii linistit ca NU CONDUC EU BISERICA...;):).

MARIUS_DANIEL 18.06.2007 17:42:27

Citat:

Mirean,eu recunosc ca sunt pacatoasa,dar fii linistit ca NU CONDUC EU BISERICA...;):).

Asta am incercat sa-i explicam cu totii.El crede ca suntem impotriva Bisericii,atacam credinta.Pai tocmai aici e ideea,incercam s-o aparam.Daca ai un prieten si o ia la vale nu il ajuti sa se opreasca,sau ii zici chiar tu sa se duca in prapastie?Pai atunci ce fel de prieten esti?Esti dusman...cu sau fara stiinta.

cozia 18.06.2007 18:20:45

Noi am devenit dusmani pentru ca a prins pe cineva care sapa la fundatia CASEI incercind sa o darime, si ca sa se dezvinovateasca sare cu gura si argumenteaza ca el de fapt sapa dupa rime...

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:32:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.