![]() |
Citat:
|
Citat:
Vorbirea in limbi o mai practic doar foarte rar pentru ca sunt din ce in ce mai pacatos. Iar clipuri-dovezi publicate pe internet chiar ca nu stiu. Daca insistai ar fi trebuit sa ma apuc sa caut. Nu mi-ar fi fost usor. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ele exista si pot fi gasite de oricine tasteaza pe google: vorbire in limbi. Nu stiu insa un clip cu o veritabila vorbiri in limbi. Am vazut vreo cateva caricaturi dar inca nu am gasit un filmulet pe care sa il pot recomanda unui om interesat de acest subiect. Pe mine nu m-a interesat un astfel de film pentru ca stiu ce este vorbirea in limbi. Aceasta este ratiunea pentru care am spus ca ar fi trebuit sa-l caut. |
Citat:
|
Multumesc frumos de urare.
Si eu iti urez la fel: noapte buna! |
Citat:
|
Doctore, scoateti patefonul din priza, va rugam...... Se strica placa....
Ceea ce faceti dumneavoastra acum se incadreaza in categoria: "Ateul Xsulescu: Ortodoxule, ai vreun filmulet pe youtube care sa dovedeasca ca painea se preface in Iisus la slujba ?!" "Ortodoxul Ygreculescu: Catolicule, ai vreun filmulet pe net care sa dovedeasca ca Sfanta Fecioara a vorbit copiilor la Fatima ?!" "Catolicul Zetulescu: Ortodoxule, ai vreun filmulet pe net care sa dovedeasca ca Lumina de la Ierusalim se aprinde singura ?!" si asa mai departe.... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:48:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.