Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Distractia (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=557)

ory 08.07.2009 22:33:17

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 151399)
:)))) pai stai asa, ca daca porci suntem noi oamenii care ne-am aruncat cu turma in prapastie atunci demonizatii cine sunt?

M-ai facut sa rad cu sucul in gura de l-am imprastiat peste tot .
Pai, mai Andrei, de cand baigui pe aici nu ai invatat sa-ti croiesti o vesta capabila sa te protejeze de nascociri, si sa adulmece adevaratele scrieri ? !
Of, suntem de toate, suntem in fel si chip,rai, oribili, suntem vai de capul nostru...si-atunci, Dumnezeu cine este de a fost capabil sa Creeze asemenea specimene ? , cum spunea cineva ; "ce mai blagoslovita iscusinta ! ? "
Noi nu suntem asa si Dumnezeu stie...doar noi , nu .

anna21 08.07.2009 22:33:59

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 151398)
Recitește evanghelia cu demonizații din care au ieșit dracii și au intrat în porci.Porcii suntem noi cei păcătoși.

Dracii au cerut voie.. Doamne, apara-ne!

ory 08.07.2009 22:39:05

Cand o sa invatam ca, atata timp cat criticam arta, criticam artistul...

anna21 08.07.2009 22:39:06

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 151377)
Dorinastoica,si cind te gindesti ca la aceste discutii,chiar cum motiva Fani71 ca este doar un atelier,participa profesori de religie,medici,doctori,masteri,asistenti sociali(care se presupune ca au facut studii serioase),fete virtuoase,mamici,etc. ce gust lasa ...acest fel de atelir? Iertati-ma fratilor ca nu vreau sa va supar pe nici unu dar este... orice dar ortodox curat nu!

Un ucenic a întrebat pe Bătrânul său când va veni sfârșitul. Și Bătrânul a răspuns: „Când se va înmulți mintea”. Și asta o vedem astăzi.
Sursa:
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...cum-ai-crezut/

andreicozia 08.07.2009 22:39:17

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 151408)
Dracii au cerut voie.. Doamne, apara-ne!

Dar de ce dracii trebuie sa stea ciorchine in cineva(inteleg ca ei vor acest lucru). insa de ce Hristos nu i-a trimis in pustie si in schimb le-a facut pe plac?

Ce-nseamna asta: Doamne apara-ne?( de ce?, de cine?)

anna21 08.07.2009 22:40:13

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 151409)

Arta ma lasa rece, ory.. macar incerc.
Eu caut artistul.

ory 08.07.2009 22:41:49

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 151413)
Arta ma lasa rece, ory.. macar incerc.
Eu caut artistul.

Artistul se cheama artist tocmai pentru ca este capabil sa creeze o arta, altfel nu este decat un oarecare , sau altceva.

anna21 08.07.2009 22:42:34

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 151411)
Dar de ce dracii trebuie sa stea ciorchine in cineva(inteleg ca ei vor acest lucru). insa de ce Hristos nu i-a trimis in pustie si in schimb le-a facut pe plac?

Ce-nseamna asta: Doamne apara-ne?( de ce?, de cine?)

Pai cam asa Andrei: pot spune "Faca-se voia Ta"
sau pot vrea sa se faca voia mea.
Si daca eu vreau voia mea, atunci Dumnezeu ma lasa in voia mea si dracii au drum liber.

Sa ne apere Dumnezeu de voia noastra lumeasca, desigur.

ory 08.07.2009 22:44:16

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 151417)
Pai cam asa Andrei: pot spune "Faca-se voia Ta"
sau pot vrea sa se faca voia mea.
Si daca eu vreau voia mea, atunci Dumnezeu ma lasa in voia mea si dracii au drum liber.

Sa ne apere Dumnezeu de voia noastra lumeasca, desigur.

Cred ca le dati cam multa importanta la acesti draci si, nu merita .Probabil se falesc fiindca li se confera putere, puterea de a lucra atat de mult in detrimentul Lui Dumnezeu, dupa cum spun crestinii.
Dar eu nu cred ca are atata putere, in cuvintele celor care se complac in a-i pomeni, NICI ATAT !

LapetiteMoc 08.07.2009 22:48:27

Arta si artistul ...

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 151409)

Sincer, direct si limpede... Ma intereseaza daca aceasta idee are vreo sursa in vreun studiu. Despre arta si artist se scrie din Evul Mediu incoace si toate scolile de gandire, chiar cele mai formaliste si rationaliste au facut o neta disociere intre "arta" si "artist".

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:43:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.