![]() |
cine se aduna se aseamana, si viceversa - bine v-am regasit !
Va multumesc, dragilor, pentru tot ce ati scris aici. Am simtit caldura din inimile voastre si iata chiar daca ne desparte un Ocean si cateva zile mai triste, a dat Domnul sa revin aici pe forum. Recunosc ca mi-a fost dor de voi si v-am simtit lipsa !! Am sa mai scriu cat de curand. Vroiam sa pun niste emoticoane aici, dar nu mai gasesc lista, trebuie sa ma mai adun..
|
Pt Mirela!
Ne bucuram sa te avem din nou printre noi!Bine ai revenit :-)
|
Citat:
|
Lasa ca pun eu emoticoane:-))
Citat:
Draga mea,sa stii ca toate trec.Si ca sa nu ne cada moralul sub nivelul marii, trebuie sa realizezi asta in momentul incercarii.Oricat ar durea si oricat ar dura, tot se termina intr-o zi si iasa din nou soarele pe strada ta!:11: Te asteptam cu drag sa scrii!:6: Maica Domnului sa te pazeasca cu Sfantul ei Acopermant!:53: |
Citat:
Si eu ma bucur ca ai revenit! :53: |
Citat:
|
Mi-as fi dorit sa revina asupra deciziei domnul Cristian67...cu multe postari si imagini frumoase ne-a bucurat sufletele. Va rog, daca se poate sa va razganditi, multi dintre noi mai asteapta inca sa reveniti!
|
Doamne ajuta !
Citat:
Sa fiti iubiti cu totii, si apropo pana revine si Cristian67, postez eu ceva si pentru el. :9: http://www.livenews.ro/site/uploads/...1124469961.jpg |
Chiar azi ma intrebam ce se intampla cu domnul Cristian67...
Imi este dor de imaginile frumoase cu care ne incanta...sper sa revina si dansul printre noi! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:40:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.