Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

tabitha 06.04.2011 07:35:12

cine se aduna se aseamana, si viceversa - bine v-am regasit !

Va multumesc, dragilor, pentru tot ce ati scris aici. Am simtit caldura din inimile voastre si iata chiar daca ne desparte un Ocean si cateva zile mai triste, a dat Domnul sa revin aici pe forum. Recunosc ca mi-a fost dor de voi si v-am simtit lipsa !! Am sa mai scriu cat de curand. Vroiam sa pun niste emoticoane aici, dar nu mai gasesc lista, trebuie sa ma mai adun..

Yasmina 06.04.2011 07:39:14

Pt Mirela!

Ne bucuram sa te avem din nou printre noi!Bine ai revenit :-)

cristiboss56 06.04.2011 07:49:08

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 352335)
Va multumesc, dragilor, pentru tot ce ati scris aici. Am simtit caldura din inimile voastre si iata chiar daca ne desparte un Ocean si cateva zile mai triste, a dat Domnul sa revin aici pe forum. Recunosc ca mi-a fost dor de voi si v-am simtit lipsa !! Am sa mai scriu cat de curand. Vroiam sa pun niste emoticoane aici, dar nu mai gasesc lista, trebuie sa ma mai adun..

Bine ai revenit ! ! ! Nici eu nu pot pune emotioane pentru că sunt logat de pe mobil, dar n-are importanță, oricum e un emotion MARE cât ecranul și d'aia n-a încăput . . . !

Melissa 06.04.2011 11:01:11

Lasa ca pun eu emoticoane:-))

Citat:

Heeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii BINE AI REVENIT!!!!:36:

Draga mea,sa stii ca toate trec.Si ca sa nu ne cada moralul sub nivelul marii, trebuie sa realizezi asta in momentul incercarii.Oricat ar durea si oricat ar dura, tot se termina intr-o zi si iasa din nou soarele pe strada ta!:11:

Te asteptam cu drag sa scrii!:6:

Maica Domnului sa te pazeasca cu Sfantul ei Acopermant!:53:

glykys 06.04.2011 15:51:22

Citat:

Si eu ma bucur ca ai revenit! :53:

MariS_ 06.04.2011 16:12:35

Citat:

No, ase, mi-o mai venit inima la loc! Bine-ai revenit!

Marimira 06.04.2011 22:55:37

Mi-as fi dorit sa revina asupra deciziei domnul Cristian67...cu multe postari si imagini frumoase ne-a bucurat sufletele. Va rog, daca se poate sa va razganditi, multi dintre noi mai asteapta inca sa reveniti!

tabitha 09.04.2011 05:11:24

Doamne ajuta !

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 352355)
Maica Domnului sa te pazeasca cu Sfantul ei Acopermant!:53:

Multumesc, multumesc tuturor pentru caldura sufleteasca si pentru primirea facuta!! :6: Nu prea am cine stie ce inspiratie la scris acum, dar macar am gasit care era hiba cu emoticoanele (aveam selectat prin default "basic editor" in loc de "standard editor").

Sa fiti iubiti cu totii, si apropo pana revine si Cristian67, postez eu ceva si pentru el. :9:

http://www.livenews.ro/site/uploads/...1124469961.jpg

Yasmina 09.04.2011 05:21:55

Chiar azi ma intrebam ce se intampla cu domnul Cristian67...
Imi este dor de imaginile frumoase cu care ne incanta...sper sa revina si dansul printre noi!

cristiboss56 14.04.2011 21:49:46

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 336657)
Am nevoie

. . . Avem nevoie de prezenta ta ! Speram ca esti bine !:53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:40:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.