Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cum a aratat Sfantul Ioan Damaschinul la Dogmatica absurditatea geocentrismului (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6863)

Dumitru73 05.03.2010 14:56:03

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 220454)
crede-mă că râzi de tine,

1. n-ai văzut rachete care se lansează de pe submarin? și acela aflat la adâncime?
2. nu e vorba de oxigen, cred că nu ai citit nimic din ce am scris, ci de presiuni, de apariția forței și de cum menții o direcție.
3.zburătoarele folosesc aceiași presiune și aceleași pături de aer
4.Cred că tu n-ai făcut fizică de loc.
5.De ce sunt eu pe dinafară că tu ești convins de nenia?
6. Râzi ca și argument că ai priceput pe nenea? dar cum să-l fi priceput pe nenia care te îmbârligă cu tot felul de explicații și formule dacă n-ai priceput ce am scris eu, așa ca să fie foarte simplu de priceput? Deci e clar că n-ai făcut nici mate, nici fizică ci ai cam plimbat pisikaa lui nenia în loc să fi fost atent la ore, dacă tot ai mers la școală, deși mă cam îndoiesc că ar fi avut rost ca să fi mers dumneata la școală.

Ai inteles gresit, chiar de tine radeam.
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor?
2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa?
3. corect.
4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare.
5. "nenia"?
6. iarasi, "nenia"?

PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala?

Langu 05.03.2010 15:01:02

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 220446)
Este atmosfera in apa?????? Ce ziceam ce clasa 1?
Apoi motorul de racheta nu este motor cu reactie, el nu isi ia oxigenul din atmosfera.
Iar zburatoarele nu au motor.
Cu cine ai facut fizica in scoala? Cu Mama Omida?
Esti pe dinafara complet.
Scuza-ma, dar daca m-ai vedea acum ... rad cu gura pana la urechi :-))

Nu te supara,dar Vsovi are dreptate.Daca vrei sa intelegi mai bine importanta aerului in ce priveste zborul,iti recomand o carte despre initiere in zborul cu parapanta.Cu bine!

Dumitru73 05.03.2010 15:05:56

Citat:

În prealabil postat de Langu (Post 220462)
Nu te supara,dar Vsovi are dreptate.Daca vrei sa intelegi mai bine importanta aerului in ce priveste zborul,iti recomand o carte despre initiere in zborul cu parapanta.Cu bine!

Noi nu vorbeam de zborul pasarilor sau al avioanelor. (vsovi mai are sa-mi spuna ca si avioanele pe care le vad pe cer nu sunt adevarate)
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna.

Langu 05.03.2010 15:16:17

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 220469)
Noi nu vorbeam de zborul pasarilor sau al avioanelor. (vsovi mai are sa-mi spuna ca si avioanele pe care le vad pe cer nu sunt adevarate)
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna.

OK,scuze,am citit paginile anterioare.

Miha-anca 05.03.2010 15:18:56

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 220469)

Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.

vsovivi 05.03.2010 15:22:43

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 220459)
Ai inteles gresit, chiar de tine radeam.
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor?
2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa?
3. corect.
4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare.
5. "nenia"?
6. iarasi, "nenia"?

PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala?

Mă mir că știi mai bine ca mine ce înțeleg eu și ce nu.

1.Cine a zis de atmosferă prin apă, cred că am greșit când am făcut referire la ceva ce vorbește de sferă, puteam scrie că motoarele alea merg în aer dar pot merge și în apă că este pe ce să se sprijine, dar dumneata am impresia că nici citi nu știi și zici că eu am zis de atmosfera din apă când era clar că la motoare și la rachete mă refeream, că ele merg și prin apă, prin lichid.
2. M-ai lăsat perplex; de unde ai scos concluzia asta ca și cum aș fi susținut eu așa ceva? Dar dacă nu are pe ce să se sprijine, pe ce se poate împinge pe altceva decât aruncând în sens contrar cu ceva bile? Asta acolo unde nu este cădere spre jos, în zona imponderabilităților, când te apropii de Cer, de zona unde se manifestă legile Cerului.
3.4.5.6. Păi nenia ăla te-a păcălit, de aia amintesc de pisikaa lui, și de ecuațiile și axiomele lui foarte sofistiocate.

Dumitru73 05.03.2010 15:24:48

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 220475)
Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.

Se stie? Unde se stie? Pe la colturi?

vsovivi 05.03.2010 15:30:33

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 220475)

Arată-mi și mie că au recunoscut acest lucru.

Nici vorbă, ei încă se laudă cu minciunile și cu ipotezele lor cică ''demonstrate''. Că au ajuns pe Lună și că acum iar or să meargă, fiindcă iată au fost și pe Marte cu roboțelul, care le-a transmis imagini...

N-au recunoscut nimic. Sau eu nu am aflat.

Dacă or să se suie în Cer, or să tragă stelele după ei și or să le arunce pe pământ.

Traditie1 05.03.2010 15:33:51

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 220324)
Spune-mi tu unde scrie in Scriptura ca pamantul este plat.
Poate tu ai o Biblie care are scris si printre randuri.

Nu mai face afirmatii inainte de a te documenta.

Citeste primele mesaje ale topicului, gasesti acolo pasajele. Biblia, atat VT cat si NT descriu pamantul ca plat si cerul ca o copertina. Nu exista vreo referire la asa-zisul glob al pamantului sau la spatiul cosmic.

De ce nu esti stare sa porti un dialog civilizat? De ce te manifesti ca un copil care face pe desteptul?

Jane Says 05.03.2010 15:35:32

Atunci tot tam tam-ul cu programul spatial si miliardele de dolari bagati in asta si povestile cu colonizarea planetei Marte?

Cu ani in urma intrebam si eu intr-o doara, daca tot au trimis oameni pe luna in '69, si a fost asa un succes nebun, de ce nu au repetat seria 'succesurilor'?

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:30:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.