Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Tinuta in Biserica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5026)
-   -   Barbatul crestin si ispitele femeii - de data asta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6955)

Fani71 25.02.2011 16:37:24

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 341909)
Nu stiu sa fi fost vreodata la biserica si sa vad un barbat care sa ispiteasca prin imbracaminte. Sunt "foarte" imbracati, nu am vazut chilotii niciunui barbat in timp ce se inchina. In schimb, scumpele doamne nu pot avea parte de aceiasi caracterizare. Ma simteam eu prost cand venea cate o pipita cu blugi cu talia joasa si facea niste matanii de isi etala tot dosul in toata spendoarea. Vin rujate si lasa niste urme de ventuze de ma ia plansul, mai nou se pupa intre ele de ...bleah.

Chiar daca ai dreptate, astfel de ganduri te apropie mai mult de gandurile fariseului.

Cred ca mai bine am face sa ne gandim la ce se intampla la liturghie decat kla chilotii altora.

dianagroza 25.02.2011 16:46:36

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 341915)
Chiar daca ai dreptate, astfel de ganduri te apropie mai mult de gandurile fariseului.

Cred ca mai bine am face sa ne gandim la ce se intampla la liturghie decat kla chilotii altora.

Pai fara sa vreau vad. Ca nu toata lumea merge la biserica de dimineata.
De exemplu stau la rand sa ma inchin si una inaintea mea isi arata dosul. Nu pot sa merg cu ochii inchisi.

Noesisaa 25.02.2011 16:58:57

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 341921)
De exemplu stau la rand sa ma inchin si una inaintea mea isi arata dosul. Nu pot sa merg cu ochii inchisi.

Nu stiu, mie mi se pare total neatractiv un barbat caruia i se vad chilotii. Dar un barbat bine imbracat, chiar din calcaie pana la gat cu costum si cravata, da, imi atrage atentia. Asta ar insemna ca, din punctul de vedere al femeilor, mai bine ar veni barbatii la biserica cu pantaloni prin care li se vad dungile de la chiloti, maieuri mulate care scot la iveala un piept blanos si o burta pe masura. Dar sa vina asa, ar fi total lipsa de respect fata de Dumnezeu. Hmmmm.

I.Calin 25.02.2011 17:03:18

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 341926)
o burta pe masura

Nu cred că asta nu-și are avantajele ei, uneori:78:.

glykys 25.02.2011 17:10:46

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 341926)
Nu stiu, mie mi se pare total neatractiv un barbat caruia i se vad chilotii. Dar un barbat bine imbracat, chiar din calcaie pana la gat cu costum si cravata, da, imi atrage atentia. Asta ar insemna ca, din punctul de vedere al femeilor, mai bine ar veni barbatii la biserica cu pantaloni prin care li se vad dungile de la chiloti, maieuri mulate care scot la iveala un piept blanos si o burta pe masura. Dar sa vina asa, ar fi total lipsa de respect fata de Dumnezeu. Hmmmm.

Ce te faci, ca unora le-or placea dungile de la chiloti, parul pe piept sau burtile? :38:

Fani71 25.02.2011 20:10:16

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 341921)

Din spusele tale si ale Noesissei, vad ca ispitele femeii tin mai mult de cum se imbraca femeile la biserica. ;-)

Ispita de a judeca pe altul, adica.
Nu zic ca nu sunt si eu victima..

Nicador 25.02.2011 20:12:01

Tot nu m-a lamurit nimeni cu rostu' decolteului...

Noesisaa 25.02.2011 20:19:40

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 341974)
Din spusele tale si ale Noesissei, vad ca ispitele femeii tin mai mult de cum se imbraca femeile la biserica. ;-)

Ispita de a judeca pe altul, adica.
Nu zic ca nu sunt si eu victima..

Pai pe mine femeile nu ma deranjeaza. Sigur, incerc un sentiment de deranj (?!) cand vad pe cineva imbracat total aiurea, dar in general nu observ.

Noesisaa 25.02.2011 20:21:11

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 341932)
Ce te faci, ca unora le-or placea dungile de la chiloti, parul pe piept sau burtile? :38:

De asta zic, fiecare se simte atras/ne-atras de tot felul de lucruri. E bine sa ne imbracam frumos, chiar daca imbracamintea noastra e posibil sa atraga pe cineva. Frumos este intr-adevar un termen relativ. In fine. :D

camy_d 25.02.2011 20:21:16

Femeile sunt majoritare în biserică :10:

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:20:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.