Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Parintele Arsenie Boca "interzis" ?? stie cineva ceva ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7634)

ovidiu b. 07.02.2013 16:38:43

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 501834)
Exista o inregistrare cu Parintele Arsenie Papacioc in care isi exprima parerea despre Parintele Arsenie Boca, si spune lucruri care te pun pe ganduri.

Citește te rog și părerea mea, nu are sens să mai repet. Nu mai luați de bun toate "porcăriile" care circulă pe net. Înainte de a le lua de bune, treceți-le și prin filtrul rațiunii...gândiți-vă dacă Pr Papacioc ar fi putut spune așa ceva. Eu unul nu pot să cred așa ceva, cel puțin așa cum îl știu eu, un părinte înduhovnicit.

antiecumenism 07.02.2013 19:59:00

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 501712)
Eu am o inregistrare cu Pr Papacioc si nu are o parere buna despre Pr Boca.
Spunea ca find calugar mergea cu Julieta in padure apoi sa lasat de preotie si mai multe.
Eu ii citesc pe amandoi si ii respect pe amandoi. Dumnezeu le stie pe toate.

-as vrea sa vad/ascult acea inregistrare ;imi dai si mie un link ,te rog

Ekaterina 07.02.2013 20:54:21

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 501840)
Citește te rog și părerea mea, nu are sens să mai repet. Nu mai luați de bun toate "porcăriile" care circulă pe net. Înainte de a le lua de bune, treceți-le și prin filtrul rațiunii...gândiți-vă dacă Pr Papacioc ar fi putut spune așa ceva. Eu unul nu pot să cred așa ceva, cel puțin așa cum îl știu eu, un părinte înduhovnicit.

Am citit Ovidiu parerea ta, dar inregistrarea este din pacate autentica. Mai bine acceptam ipoteza ca Parintele Arsenie Papacioc s-a inselat in privinta Parintelui Arsenie Boca, este omeneste sa gresesti. Nu ai cum sa negi acea inregistrare, poate tu nu ai ascultat-o, si de aceea o consideri un fals. Ea exista, este autentica, dar accept varianta ca Parintele Arsenie Papacioc nu l-a cunoscut suficient sau poate l-a judecat gresit, doar Dumnezeu stie pana la urma ce este in sufletul omului.

Si despre Gheron Iosif spuneau alti Parinti din Muntele Athos ca este un inselat si atunci cand Parintele Paisie Aghioritul a vrut sa mearga sa-l cunoasca, a fost intors din drum cu aceste cuvinte. Peste mai multi ani, dupa ce Gheron Iosif a murit si s-a dovedit ca a fost un Sfant, Parintele Paisie Aghioritul a regretat mult ca a ratat acea intalnire.

Sa-l lasam pe Dumnezeu sa faca lumina, adevarul iese mereu biruitor.

Nicador 07.02.2013 21:41:04

Sunt 2 variante:

1. Parintele Arsenie Papacioc o cam luase razna si incepuse sa fabuleze si sa barfeasca aiurea.
2. In inregistrare vorbesc alti 2 batrani si inregistrarea nu este autentica.

antiecumenism 07.02.2013 21:54:39

dar unde este acea inregistrare?
-vreau sa ascul si eu

Nicador 07.02.2013 21:56:24

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 501906)
dar unde este acea inregistrare?
-vreau sa ascul si eu

E o porcarie inselatoare in care 2 mosi se aud barfind. Crede-ma ca nu merita sa-ti bati capul. Daca vrei sa vezi zeci de astfel de mesaje, uita-te pe cancan.

Altfel, repet, nu-ti bate capu'.

Ekaterina 07.02.2013 22:29:10

Citat:

În prealabil postat de Nicador (Post 501900)
Sunt 2 variante:

1. Parintele Arsenie Papacioc o cam luase razna si incepuse sa fabuleze si sa barfeasca aiurea.
2. In inregistrare vorbesc alti 2 batrani si inregistrarea nu este autentica.

Citat:

În prealabil postat de Nicador (Post 501908)
E o porcarie inselatoare in care 2 mosi se aud barfind. Crede-ma ca nu merita sa-ti bati capul. Daca vrei sa vezi zeci de astfel de mesaje, uita-te pe cancan.

Altfel, repet, nu-ti bate capu'.

Nicanor, m-ai intristat tare, tare, mult cu aceste vorbe. Eu il iubesc mult pe Parintele Arsenie Papacioc, pentru mine e un sfant. Accept insa ipoteza ca s-a grabit in privinta Parintelui Arsenie Boca, omeneste e posibil sa mai gresesti, dar asta nu stirbeste nici din sfintenia Parintelui Arsenie Boca, nici din sfintenia Parintelui Arsenie Papacioc. Mi se pare total nepotrivit sa vorbesti asa despre Parintele Arsenie Papacioc si despre Parintele Ioanichie Balan, au fost mari duhovnici cu viata imbunatatita. Nici Parintele Arsenie Boca nu ar fi fericit sa auda o asemenea aparare, nici nu are nevoie de altfel de asa ceva.

Nicador 07.02.2013 22:32:41

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 501917)
Nicanor, m-ai intristat tare, tare, mult cu aceste vorbe. Eu il iubesc mult pe Parintele Arsenie Papacioc, pentru mine e un sfant. Accept insa ipoteza ca s-a grabit in privinta Parintelui Arsenie Boca, omeneste e posibil sa mai gresesti, dar asta nu stirbeste nici din sfintenia Parintelui Arsenie Boca, nici din sfintenia Parintelui Arsenie Papacioc. Mi se pare total nepotrivit sa vorbesti asa despre Parintele Arsenie Papacioc si despre Parintele Ioanichie Balan, au fost mari duhovnici cu viata imbunatatita. Nici Parintele Arsenie Boca nu ar fi fericit sa auda o asemenea aparare, nici nu are nevoie de altfel de asa ceva.

Iti cer scuze tie si tuturor celor pe care i-am suparat. Ai perfecta dreptate.

Totusi, daca ma intrebi pe mine, sunt 100% convins ca in inregistrare nu sunt cei 2 mari duhovnici. Rautatea cu care spuneau ce spuneau nu avea cum sa fie caracteristica unor asemenea oameni.

tabitha 07.02.2013 22:42:45

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 501875)
-as vrea sa vad/ascult acea inregistrare ;imi dai si mie un link ,te rog

Si eu as vrea sa o ascult. Am gasit ceva pe blogul saccsiv, dar din pacate nu mai e disponibila.

vezi pagina :
http://saccsiv.wordpress.com/category/arsenie-papacioc/

da scroll in jos, al treilea subiect

Ekaterina 07.02.2013 22:48:45

Citat:

În prealabil postat de Nicador (Post 501919)
Iti cer scuze tie si tuturor celor pe care i-am suparat. Ai perfecta dreptate.

Totusi, daca ma intrebi pe mine, sunt 100% convins ca in inregistrare nu sunt cei 2 mari duhovnici. Rautatea cu care spuneau ce spuneau nu avea cum sa fie caracteristica unor asemenea oameni.

Eu cred ca in acea inregistrare sunt cei doi Parinti, Arsenie Papacioc si Ioanichie Balan. Imi pare tare rau ca nu a fost intrebat Parintele Arsenie Papacioc despre aceasta inregistrare cat era inca in viata, atunci s-ar fi lamurit cu siguranta lucrurile in sens pozitiv. Cei ce il iubesc pe Parintele Arsenie Boca nu isi vor pierde dragostea si evlavia din cauza acestei inregistrari. Dar este bine sa nu aruncam noi cu noroi, Dumnezeu stie cum au stat lucrurile cu adevarat, noi oamenii judecam cu usurinta. Eu am toata credinta ca aceasta neintelegere se va rezolva in timp, sa ne rugam sa se aseze lucrurile dupa voia lui Dumnezeu.

Imi cer si eu iertare Nicanor, am inteles acum ca nu ai fost rau intentionat si nu il dispretuiesti pe Parintele Arsenie Papacioc, nu vreau sa intinam memoria acestor Partinti sfintiti, sa le acordam cinstea cuvenita, nu vom gresi in felul acesta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:04:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.