cristiboss56 |
16.12.2008 08:46:41 |
Citat:
În prealabil postat de silverstar
(Post 104543)
[SIZE=3][COLOR=green]Credinciosii sunt batranii dati in mintea copiilor dispusi sa creada si sa reproduca tot ce li se spune ori citesc. Bine macar ca nu mai au capacitatea de a trece si la fapte...[/COLOR][/SIZE] :57:
|
Iisus a spus: "Eu nu pot sa fac de la Mine nimic ;precum aud, judec ; dar judecata Mea este dreapta, pentru ca nu caut la voia Mea, ci voia Celui care M-a trimis. Daca marturisesc Eu despre mine insumi , marturia Mea nu este adevarata. Altul marturiseste despre Mine ; si stiu ca adevarata este marturia pe care o marturiseste despre Mine. . . . . . . . . Eu nu de la om iau marturia, ci spun aceasta ca sa va mantuiti. . . . . .Cercetati Scripturile , ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc despre Mine. Si nu voiti sa veniti la Mine, ca sa aveti viata ! Slava de la oameni nu primesc" ( Ioan 5, 30-47 ; 6, 1-2 ) " El face ce voieste cu ostirea cereasca si cu locuitorii pamantului si nimeni nu poate sa-L impiedice la lucrul Lui si sa - I zica : < Ce faci Tu ? > ( Daniel 4,32 )
|