AndruscaCIM |
09.02.2010 14:01:32 |
Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
(Post 210106)
....Andrusca, dar de ce a ajuns Tecuceanu sa fie pus pe aparat de ventilatie in primul rand? Fiindca plamanii ii erau distrusi. Iar plamanii nu ii erau distrusi de acea bacterie luata din spital, a ajuns la spital cu ei aproape nefunctionali, nu?
E ca si cum cineva are un accident de masina, ajunge la spital, dar moare cateva zile mai tarziu dintr-o complicatie. Spui ca nu din cauza accidentului a murit?
|
Uite ca eu nu cred, si din cate stiu familia a si declarat ca testele au iesit negative primele dati...deci ceva nu a fost cert oricum, si nu avea sens sa se afirme ca a decedat din cauza unui virus...cand nu se stia de fapt nimic clar.
Plamanii nu sunt afectati numai de gripa porcina, asta se stie...se poate ajunge aici si din raceli banale netratate corespunzator, mai sunt atatea si atatea alte motive...dar cum sa se afirme ca el din acea cauza a murit, cand nici macar nu se stia nimic sigur, mie asta mi se pare cel mai ciudat!!!
Acum de ce nu se specifica nimic de genul asta in dosar?...pentru ca o fi murit cine stie din ce cauze, dar cel mai sigur nu din cauza virusului...
Asta e parerea mea, cand ceva nu se stie clar...trebuie sa astepti sa apara o concluzie, ceva sigur, si nicidecum sa fugi sa te vaccinezi din cauza unui zvon, asa ceva e hilar!!!
|