Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5028)
-   -   Biserica Ortodoxa de Rasarit(Stil Vechi) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=938)

geo.nektarios 25.10.2008 15:37:47

poate aveti BUNUL SIMT sa va informati si din scrierile noastre, proprii... nu numai din cartile lupilor care sunt pline de minciuna si ura impotriva noastra.

sora ispita_ta, oare aceste cuvinte ale cui sunt? nu ale fratiei tale? ia citeste oleaca mai in jos, cu cateva pagini, ca tot ei ti-am raspuns la aceste cuvinte...

razvan_m 25.10.2008 16:39:35

Anatema o da Sinodul, ai face mai bine sa nu repeti, numai Sinodul are puterea sa ingroape "oile ratacite" sub blestemul anatemei, nu tu. Sau daca vrei sa ai parte de pacate impotriva Duhului Sfant, numai problema ta este.
Si, cu cele 9 Biserici Autocefale, e drept, m-am cam grabit citand din memorie: era vorba numai de 9 participanti, dintre care 6 episcopi, un arhimandrit, doi laici. Biserici Autocefale pe nou: BOR, BOB [Bulgaria], BOG [Grecia], Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol si, cam atatea...
Din cate observi, am incetat cu rautatile la adresa BOSVR, desi nu-s 100% de acord cu ceea ce fac clericii ei din afara Sinodului: anatemizeaza si afurisesc cu atata lejeritate, ca si cum acestea doua n-ar fi [color=red]BLESTEME[/color] si le-ar putea pronunta orisicine: clerici nesinodali si mireni. Asta este extremism la adresa "oilor ratacite" [si ma refer la mirenii nou-calendaristi, nu la unii precum Patriarhul BOR, Daniel Ciobotea, mitropolitul Corneanu [adica, cel ce are coarne, ca sa mai descretesc atmosfera incordata rau de tot..., episcopul Drincec & Co de eretici la varf din BOR], pe care cu dreapta invatatura + duhul bunatatii i-ati putea atrage cu mult mai usor la DREAPTA CREDINTA. ANATEMELE si AFURISENIILE VOASTRE indeparteaza de BOSVR tot mai multi potentiali credinciosi ce v-ar fi adoptat altfel cu draga inima invatatura...

Doamne ajuta!
Razvan

P.S. Spuneai ca vei reveni cu mai multe amanunte despre ereticul Patriarh de Constantinopol Meletie Metaxasios, in timpul caruia s-a "indreptat" Calendarul Ortodox. Te astept cu drag si fara dusmanie. Poate chiar imi dai voie sa te imbratisez...crestineste vorbind.

razvan_m 25.10.2008 17:43:00

O singura data pe an pot da anatemei clericii nesinodali pe eretici si schismatici, in Duminica Anatemelor, atat numai, oricum, numai pentru clerici e valabil, nu si pentru mireni, altfel blestemul anatemei devine hula impotriva Duhului Sfant cata vreme nu-l spovedesc parintelui-duhovnic, iar canoanele pentru blesteme nu sunt tocmai usor de suportat, reprezinta ceva ca un medicament tare care il cam nauceste pe penitentul cu pricina. Daca ar fi sa ne supunem Canoanelor Sfintei Biserici numai in litera lor...

geo.nektarios 25.10.2008 19:26:02

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 97577)
cele 9 Biserici Autocefale, e drept, m-am cam grabit citand din memorie: era vorba numai de 9 participanti, dintre care 6 episcopi, un arhimandrit, doi laici. Biserici Autocefale pe nou: BOR, BOB [Bulgaria], BOG [Grecia], Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol si, cam atatea...

astea sunt! Iubite frate! Da-i tare inainte, te sprijin! fii binecuvantat!

moro.d 25.10.2008 19:29:32

nu te supara, tu despre ce vorbesti? :7:

razvan_m 25.10.2008 20:00:54

Iubite frate intru Hristos geo.nektarios,

Patriarhiile Bisericilor Ortodoxe Autocefale mentionate de fratia ta au participat la Congresul Ortodox de la Constantinopol din 1923. Nu toate au adoptat noul calendar ortodox, precizand ca vor trece la acela doar cand vor fi pregatite. Ce am enumerat in postarea anterioara au fost doar Bisericile Ortodoxe Autocefale care dupa stiinta mea profana au adoptat efectiv noul calendar. Daca mai sunt si Alte Biserici Ortodoxe Autocefale ce au adoptat stilul nou, care nu sunt mentionate in lista anterioara [una este Biserica Ortodoxa a Finlandei], te rog sa ma corectezi si sa faci adaugirile necesare.

Te rog sa ma ierti frate Geo si roaga-te Domnului si pentru mine,pacatosul!

Razvan

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

moro.d 25.10.2008 20:18:10

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 97585)
O singura data pe an pot da anatemei clericii nesinodali pe eretici si schismatici, in Duminica Anatemelor,

nu stiam ca exista asa ceva :confused:
cand este "Duminica Anatemelor"?

ok, o sa am grija pe viitor cum ma exprim... intentia mea a fost de a reproduce ceea ce a spus Sf Ap, dar cu alte cuvinte, mai pe scurt... el spunea sa nu primim invataturi straine, chiar de ni le-ar vesti un inger din Cer, dandu-le anatema... deci a dat anatemei toate inovatiile... dar hai sa incheiem subiectul asta.

mi-ai spus de patriarhul Meletie si ma bucur ca esti interesat... macar stiu ca nu le postez degeaba. :1:
in momentul acela n-am mai avut timp.
postez si eu cand apuc.

imediat incept prin a cita cateva paragrafe din revista Catacombele Ortodoxiei... pe care nu m-ar mira sa le respingi pt ca, normal, revista e "stilista"... dar absolut toate afirmatiile pe care le vei gasi au un temei, au o sursa... acestea le poti verifica la sursele indicate in josul paginii.

moro.d 25.10.2008 20:30:25

Patriarhul Meletie -> Mason - Inovator - Ecumenist

masonul Alexander J. Zervoudakis a alcatuit o biografie detaliata a patriarhului Meletie, de 25 de pagini, in care, printre altele, nota:

,,Când am plecat l-am salutat așa cum un mason salută alt mason. El a zâmbit și mi-a spus: «Văd că mă înțelegi». "

"[SIZE=2]Meletie a făcut cunoștință cu masonii prima oară când a fost la Constantinopol (1906). El s-a întâlnit cu ei, impresionându-i cu spiritul său critic și sincer și cu opiniile și cunoștințele sale despre diferite chestiuni enciclopedice, generale, bisericești și religioase. Ei au fost interesați să afle ce fel de om era Meletie și ce făcuse el până atunci. Ceea ce au aflat i-a îndemnat să-i propună, într-un mod iscusit, în timpul celei de-a doua șederi a lui la Constantinopol, să devină mason.[/SIZE]

[SIZE=2]Se pare că, în aceste circumstanțe, masonii, membri ai Asociației Politice Grecești din Constantinopol, cu care Meletie se consulta în acea vreme în problema arzătoare a ortodocșilor vorbitori de limbă arabă (1908), au acționat într-un asemenea mod încât să determine spiritul curios și întreprinzător al lui Meletie – care auzise până atunci multe despre masoni în Cipru și în alte părți – să ceară colegilor săi, pe care îi respecta, să-i dea informații despre masonerie și, după ce i-a ascultat, să se hotărască, cu binecunoscuta sa impetuozitate și hotărâre, să urmeze exemplul multor episcopi englezi și de altă naționalitate și să caute să învețe despre și să fie inițiat în tainele ascunse ale masoneriei.[/SIZE]

<SPAN><FONT size=2>Apoi, acești masoni l-au dus în Loja ,,Armonia”, nr. 44 (7), din Constantinopol, care adunase în rândurile ei elita societății grecești din acel oraș – cei mai talentați greci din Constantinopol din domeniul literaturii, științei și puterii laice. Această lojă, într-un fel sau altul, datorită membrilor ei, care se regăseau în fiecare organizație socială, etnică sau de alt gen, exercitau o influență considerabilă asupra vieții grecești. Ei au cerut marelui maestru de atunci al Greciei permisiunea de a-l iniția pe Meletie și, când au primit-o, [COLOR=darkred]el a primit lumina masoneriei, la începutul anului 1909[/COLOR]."

moro.d 25.10.2008 20:32:04

am uitat sa dau link-ul:
http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...ask=view&id=98

[va urma]

geo.nektarios 25.10.2008 20:46:48

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 97612)
Iubite frate intru Hristos geo.nektarios,

Patriarhiile Bisericilor Ortodoxe Autocefale mentionate de fratia ta au participat la Congresul Ortodox de la Constantinopol din 1923. Nu toate au adoptat noul calendar ortodox, precizand ca vor trece la acela doar cand vor fi pregatite. Ce am enumerat in postarea anterioara au fost doar Bisericile Ortodoxe Autocefale care dupa stiinta mea profana au adoptat efectiv noul calendar. Daca mai sunt si Alte Biserici Ortodoxe Autocefale ce au adoptat stilul nou, care nu sunt mentionate in lista anterioara [una este Biserica Ortodoxa a Finlandei], te rog sa ma corectezi si sa faci adaugirile necesare.

Te rog sa ma ierti frate Geo si roaga-te Domnului si pentru mine,pacatosul!

Razvan

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

e doar lista Bisericilor autocefale...

geo.nektarios 25.10.2008 20:47:38

Citat:

În prealabil postat de ispita_ta (Post 97622)

e virusat site-ul...

moro.d 25.10.2008 20:50:15

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 97630)
e virusat site-ul...

mda... stiu... din pacate...
nici ei nu stiu ce sa mai faca.
asta e... deranjeaza pe unii adevarul si e firesc sa abia piedici.

razvan_m 25.10.2008 20:54:34

Sora intru Hristos ispita_ta,

Sigur nu m-am facut bine inteles. E vorba de Duminica Ortodoxiei, in care si clericii nesinodali pot pronunta anateme [am cautat altceva pe orthodoxos.ro si am dat peste acest amanunt, cu anatemele ce se pot pronunta in respectiva Duminica]. Am inteles ca impotriva calendarului gregorian[adoptat din pacate si in BOR] s-au pronuntat ierarhi ortodocsi, incepand de la Sinodul [local] de la Constantinopol din 1583, cand Patriarhul Ecumenic de atunci, Ieremia, impreuna cu toti participantii la Sinod au pronuntat anatema impotriva calendarului nou introdus de papa Gregorie al nu mai stiu catelea [te rog sa-mi scuzi ignoranta in legatura cu ereticul acela...]. Si, in plus, banuiesc ca anatema pronuntata de Sfantul Apostol Pavel impotriva oricui ar aduce spre propovaduire o alta Evanghelie (Galateni I, 6-9) se refera inclusiv la orice inovatie de invatatura ortodoxa.
Mai stiu, pacatosul de mine, ca tot Sfantul Apostol Pavel sfatuia, legat de eretici, sa incercam sa-i indreptam prin cuvant o data, de doua ori, de trei ori si daca dupa a treia incercare de lamurire privind dreapta credinta nu vor sa priceapa si sa renunte la ale lor, sa-i lasam sa hotarasca Domnul in negraita Sa intelepciune ce va face cu acestia. Pe de alta parte, la varful conducerii BOR este ca sa folosesc un termen de specialitate [stiinte economice], inflatie de eretici ecumenisti in frunte cu Patriarhul Daniel, mitropolitul Corneanu si episcopul de Oradea Sofronie Drincec], sunt convins ca trupul Acesteia este infectat intr-o masura de virusul ereticului ecumenism, dar oare ce s-ar face BOR daca inlauntrul ei nu ar mai exista nimeni sa critice actiunile idioate ale conducerii la cel mai inalt nivel a BOR, toti cei cu credinta adevarata anti-ecumenista facand schisma [binecuvantata, inteleg, cf. Canoanelor 15-16 ale Sinodului I local de la Constantinopol] fata de aceasta? Dintr-o singura miscare, cred, BOR ar deveni 100% eretica si toate BO cu care se afla in comuniune ar inceta orice legatura cu ea. S-ar intampla mai apoi, ca sa se treaca la creerea unei alte BO in Romania [sigur, cu alta titulatura decat BOR] care sa respecte intru totul Sfintele Canoane, caci la inceput ar functiona sub stricta supravegher4e a celorlalte BO Autocefale cu care s-ar afla in comuniune canonica.
Acestea fiind zise, pentru inceput as dori sa vad la fata locului cum se desfasoara o Sfanta Liturghie intr-o Biserica de Stil vechi, apartinand Sinodului de Rezistenta al Mitropolitului Chiprian de Oropos si Fili, din zona Suceava-Falticeni-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc. Daca ai adresa vreunei astfel de Biserici Ortodoxe, te rog din inima, nu o tine doar pentru fratia ta, sora.

Te rog sa ma ierti iubita sora intru Hristos si daca poti, roaga-te si pentru mine, pacatosul !

[Romeo, numele de botez, insa fiind asociat cu un pacat de moarte [sinuciderea eroului principal din piesa shakespeariana "Romeo si Julieta"], prefer sa folosesc un nick care incepe cu aceeasi initiala, cel pe care il cunosti si cu care ma semnez pe acest forum de la inceputurile existentei pe acest forum...]

Doamne, Iisus Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

P.S. Exista vreun sfant ortodox in calendarul neindreptat cu nume inrudit cu cel al meu, care sa-mi fie si sfant protector? In calendarul indreptat nu am gasit niciun sfant cu nume inrudit...

Seara frumoasa!

moro.d 25.10.2008 20:56:11

Patriarhul Meletie

"Patriarhul Meletie Metaxakis s-a născut la 21 septembrie 1871, în satul Parsas din insula Creta și a primit la botez numele Emanuel. În 1889, el a intrat în Seminarul Sfânta Cruce din Ierusalim. În 1892, a devenit monah și a fost hirotonit întru diaconie. După terminarea studiilor teologice, în 1900, patriarhul Damian l-a numit secretarul Sfântului Sinod al Patriarhiei Ierusalimului. Opt ani mai târziu, în 1908, <STRONG><FONT color=darkred>același patriarh l-a izgonit pe Meletie din

moro.d 25.10.2008 20:57:26

mamaa... iar mi-a iesit asa... mai incerc o data... poate din cauza culorii si a boldului nu-l citeste...

razvan_m 25.10.2008 20:57:33

Erata: *ar functiona pentru inceput sub stricta supraveghere a celorlalte BO Autocefale cu care se afla in comuniune canonica*, in loc de "sub stricta supravegher4e a celorlalte BO Autocefale cu care s-ar afla in comuniune canonica".

razvan_m 25.10.2008 21:01:26

Sora intru Hristos,

Daca vrei sa functioneze tagurile html, nu le folosi cu paranteze unghiulare exact ca in HTML, foloseste-le ibntre paranteze patrate ", [color = red]", cu tot cu perechile lor de la sfarsitul textului, [/color], , etc, ca de exemplu:

[color = darkblue] text, text, text [/color]

razvan_m 25.10.2008 21:02:33

Interesant, nu functioneaza. Sa vedem acum:

[color=blue] text, text, text[/color]

razvan_m 25.10.2008 21:03:17

da, functioneaza sintaxa, nu am folosit-oi la inceput cum trebuia. Spor la scris, sora scumpa intru Hristos!

geo.nektarios 25.10.2008 21:04:40

Citat:

În prealabil postat de ispita_ta (Post 97633)
mda... stiu... din pacate...
nici ei nu stiu ce sa mai faca.
asta e... deranjeaza pe unii adevarul si e firesc sa abia piedici.

as fi citit daca ar fi mers... crede-ma! dar nu pot... si nu mi se deschide pagina.. ce sa fac? nici in explorer nici in firefox...

moro.d 25.10.2008 21:06:39

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 97634)
Acestea fiind zise, pentru inceput as dori sa vad la fata locului cum se desfasoara o Sfanta Liturghie intr-o Biserica de Stil vechi, apartinand Sinodului de Rezistenta al Mitropolitului Chiprian de Oropos si Fili, din zona Suceava-Falticeni-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc. Daca ai adresa vreunei astfel de Biserici Ortodoxe, te rog din inima, nu o tine doar pentru fratia ta, sora.

sincer, nu stiu daca exista, dar promit sa ma interesez.
stiu ca exista un metoc in Bucuresti care apartine de greci, cu hramul Sf Ier Nifon, dar in alta parte chiar nu stiu...

referitor la nume.. nici asta nu stiu, dar am sa ma interesez. :)
si chiar daca nu este, nu te intrista... nici numele meu nu exista oficial, in sinaxar... dar vorba unui parinte "la cati sfinti sunt... n-avem noi de unde sa stim cum ii cheama pe toti.."
deci, poate ca exista un Romeo [sau ceva asemanator] si pt tine. :)

moro.d 25.10.2008 21:08:55

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 97641)
as fi citit daca ar fi mers... crede-ma! dar nu pot... si nu mi se deschide pagina.. ce sa fac? nici in explorer nici in firefox...

daca vrei, am sa-ti copiez toate paginile pe word si ti le trimit, ok? ai word?

razvan_m 25.10.2008 21:12:33

Credeti-ma, pe cuvant de onoare, nu-i nimic virusat pe acest site, frate Geo si sora ispita_ta.
Daca va mai amintiti cum erau tagurile in vechiul format al forumului, intre paranteze patrate, nu unghiulare, asa functioneaza si acum.
Pentru dimensionarea fontului nu folositi clasicul tag de html:
<font size ="x">text text</font>, cu x intre 1 si 7, ci pur si simplu [size=x]text text [/size].
Dar mai bine, nu te mai complica sora, cu prea multe taguri. Foloseste doar
Citat:

...
, caci un text incadrat in chenar e mai usor de citit si eventual ... ca sa ingrosi textul respectiv. Atat. In rest, suntem alfabetizati si fiecare putem sa citim un text. Spor la scris despre patriarhii eretici de Constantinopol!...

moro.d 25.10.2008 21:12:36

Patriarhul Meletie

*test*

"Patriarhul Meletie Metaxakis s-a născut la 21 septembrie 1871, în satul Parsas din insula Creta și a primit la botez numele Emanuel. În 1889, el a intrat în Seminarul Sfânta Cruce din Ierusalim. În 1892, a devenit monah și a fost hirotonit întru diaconie. După terminarea studiilor teologice, în 1900, patriarhul Damian l-a numit secretarul Sfântului Sinod al Patriarhiei Ierusalimului. Opt ani mai târziu, în 1908, <FONT color=darkred>același patriarh l-a izgonit pe Meletie din

razvan_m 25.10.2008 21:14:54

Voiam sa zic: foloseste doar tagul [quote] si perechea sa ca sa inchenarezi textul si eventual [b] si perechea sa, caci un text incadrat in chenar si scris cu aldine e mai usor citibil. In rest, nu te mai complica. Doar nu facem fiecare demonstratii zglobii in ce priveste arta programarii in HTML.
Spoir la scris!

geo.nektarios 25.10.2008 21:16:01

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 97645)
Credeti-ma, pe cuvant de onoare, nu-i nimic virusat pe acest site, frate Geo si sora ispita_ta.
Daca va mai amintiti cum erau tagurile in vechiul format al forumului, intre paranteze patrate, nu unghiulare, asa functioneaza si acum.
Pentru dimensionarea fontului nu folositi clasicul tag de html:
<font size ="x">text text</font>, cu x intre 1 si 7, ci pur si simplu [size=x]text text [/size].
Dar mai bine, nu te mai complica sora, cu prea multe taguri. Foloseste doar , caci un text incadrat in chenar e mai usor de citit si eventual ... ca sa ingrosi textul respectiv. Atat. In rest, suntem alfabetizati si fiecare putem sa citim un text. Spor la scris despre patriarhii eretici de Constantinopol!...

...am avast antivirus si cand vreau sa deschid, imi alarmeaza ca e virus, dau "sterge" si apoi imi apare ca nu poate deschide pagina... nush ce are...

razvan_m 25.10.2008 21:16:16

daca vrei sa folosesti darkred, nimic mai simplu: [color = darkred] si cu tagul de inchidere corespondent.

geo.nektarios 25.10.2008 21:17:26

Citat:

În prealabil postat de ispita_ta (Post 97644)
daca vrei, am sa-ti copiez toate paginile pe word si ti le trimit, ok? ai word?

cum sa nu? am word 2007...

moro.d 25.10.2008 21:19:01

eu nu folosesc nicio paranteza. inserez textul si dau click pe culoare si bold. atat. mai devreme am folosit numai culoarea, dar vad ca nici asa nu functioneaza.

nu vreau sa pun sub forma unui citat, fiindca vreau sa subliniez numai anumite propozitii/ cuvinte... adica "spuma" :)

site-ul este virusat..
nici eu n-am crezut la inceput fiindca nici mie nu mi se deschide antivirusul... desi am un antivirus f bun... cica.
dar fiindca i-am auzit pe cativa spunand acelasi lucru, i-am intrebat pe parinti care-i treaba, si au zis ca, intr-adevar, este virusat, inclusiv lor le "urla" antivirusul, dar nici ei nu stiu ce sa mai faca...

geo.nektarios 25.10.2008 21:19:35

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 97649)
daca vrei sa folosesti darkred, nimic mai simplu: [color = darkred] si cu tagul de inchidere corespondent.

deja ma bagi in ceata... nu ma pricep ca fr.ta la calculatoare... sorry... am invatat cat sa ma descurc de la un coleg pe care l-am stresat enorm... imi spui de lucruri straine...

moro.d 25.10.2008 21:22:04

Patriarhul Meletie

*test dupa instructiunile lui razvan :)

"Patriarhul Meletie Metaxakis s-a născut la 21 septembrie 1871, în satul Parsas din insula Creta și a primit la botez numele Emanuel. În 1889, el a intrat în Seminarul Sfânta Cruce din Ierusalim. În 1892, a devenit monah și a fost hirotonit întru diaconie. După terminarea studiilor teologice, în 1900, patriarhul Damian l-a numit secretarul Sfântului Sinod al Patriarhiei Ierusalimului. Opt ani mai târziu, în 1908, [b][color=darkred]același patriarh l-a izgonit pe Meletie din

moro.d 25.10.2008 21:23:27

gata, ma dau batuta! :35:
dar il rog pe admin sa cerceteze problema.

o sa-l scriu fara nicio setare, dar ma mira fiindca pana acum a mers...

moro.d 25.10.2008 21:25:18

Patriarhul Meletie

"Patriarhul Meletie Metaxakis s-a născut la 21 septembrie 1871, în satul Parsas din insula Creta și a primit la botez numele Emanuel. În 1889, el a intrat în Seminarul Sfânta Cruce din Ierusalim. În 1892, a devenit monah și a fost hirotonit întru diaconie. După terminarea studiilor teologice, în 1900, patriarhul Damian l-a numit secretarul Sfântului Sinod al Patriarhiei Ierusalimului. Opt ani mai târziu, în 1908, același patriarh l-a izgonit pe Meletie din

razvan_m 25.10.2008 21:26:47

Nu stiu, frate Geo, daca ai intrat pe vechiul format al forumului, cand se dadeau toate tagurile posibile si paraposibile ce puteau fi utilizate:
[link].... [ /link]-acum nu mai e nevoie, scrii doar numele sitului si gata, ai link la site.
Stilul fontului il alegi din lista ascunsa Fonts care incepe cu stilul predefinit Verdana, dimensiunea fontului, la fel, alegi din lista ascunsa Sizes dimensiunea dorita, in rest lucrezi cu instrumentele din bara de formatare, care incep cu butonul de ingrosare pentru un text in prealabil selectat "B".
Pare-mi-se ca nici nu mai ai mare3 nevoie sa tii minte sintaxa tagurilor. Folosesti butoane si...gata!

moro.d 25.10.2008 21:27:21

deci... de data asta chiar n-am mai facut nimic!!! nicio culoare, niciun bold :14:

nu-i nimic... imi dati adresele voastre de mail, aici sau in prv, si va trimit in word...
voua si altora care doresc..

razvan_m 25.10.2008 21:28:53

Sora ispita_ta,

ca sa functioneze tagurile ai nevoie nu numai de tagul de inceput [b][color = darkred], ci si de tagul pereche de la sfarsit:

moro.d 25.10.2008 21:30:24

n-am mai folosit niciun tag...

razvan_m 25.10.2008 21:31:42

respectiv:

[/color][/b]

Spor la scris!

Cu voia ta, scumpa sora, voi formata textul pe care l-ai scris, ata cat l-ai scris:
[color=darkred]Patriarhul Meletie Metaxakis s-a născut la 21 septembrie 1871, în satul Parsas din insula Creta și a primit la botez numele Emanuel. În 1889, el a intrat în Seminarul Sfânta Cruce din Ierusalim. În 1892, a devenit monah și a fost hirotonit întru diaconie. După terminarea studiilor teologice, în 1900, patriarhul Damian l-a numit secretarul Sfântului Sinod al Patriarhiei Ierusalimului. Opt ani mai târziu, în 1908, același patriarh l-a izgonit pe Meletie din [/color]

moro.d 25.10.2008 21:32:30

link-uri pt cine poate intra:

Patriarhul mason Meletie al Constantinopolului... cu tot cu dovezi

http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...ask=view&id=32

http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...ask=view&id=36

http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...ask=view&id=51

http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...ask=view&id=98

http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...sk=view&id=111

http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...sk=view&id=164

razvan_m 25.10.2008 21:32:43

folosesti inaintea textului pe care doresti sa-l citezi:
[b][color=darkred]

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:19:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.