Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14407)

TunsDiana 19.01.2012 12:08:26

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 423183)
Desigur că aceste măsuri sunt discriminatorii față de cei care nu sunt țigani.

Ati punctat foarte bine! Sunt de acord cu asta, nici macar nu m-am gandit la aspectul invers, e de fapt discriminare fata de romani si alte nationalitati!

maria32 19.01.2012 12:29:45

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 423195)
Daca ati fi fost atenta ati fi vazut ca am scris intre ghilimele.

initial era scris fara ghilimele, ulterior ati editat mesajul.

DragosP 19.01.2012 12:33:36

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 423201)
Ati punctat foarte bine! Sunt de acord cu asta, nici macar nu m-am gandit la aspectul invers, e de fapt discriminare fata de romani si alte nationalitati!

Offtopic la offtopic:
Dragii mei frați creștini, nu cumva pentru noi, "discriminare" (că-i pozitivă sau nu) ar trebui să nu însemne ceva?

Lucian008 19.01.2012 12:34:29

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 423210)
initial era scris fara ghilimele, ulterior ati editat mesajul.

E greu sa acceptati ca ati gresit, nu? Poate imi spuneti cum am reusit sa editez dupa ce ati postat dvs, pentru ca in mesajul dvs unde citati postarea mea e tot cu ghilimele.

maria32 19.01.2012 12:34:46

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 423211)
Offtopic la offtopic:
Dragii mei frați creștini, nu cumva pentru noi, "discriminare" (că-i pozitivă sau nu) ar trebui să nu însemne ceva?

eu una nu inteleg intrebarea... poate sunt eu prea obosita, dar poate o reformulare ar fi binevenita.

maria32 19.01.2012 12:35:33

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 423212)
E greu sa acceptati ca ati gresit, nu? Poate imi spuneti cum am reusit sa editez dupa ce ati postat dvs, pentru ca in mesajul dvs unde citati postarea mea e tot cu ghilimele.

se poate sa se updateze mesajul citat peste tot. nu imi e greu sa accept cand gresesc, insa nu cred ca am facut-o.

Lucian008 19.01.2012 12:37:41

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 423211)
Offtopic la offtopic:

In calitate de crestini ar trebui. Dar noi traim intr-o societate si ne adaptam la regulile si criteriile ei imperfecte. Nu e ceva de dorit, dar asta se intampla. Daca e sa reducem la credinta noastra corecta ar presupune ca topicul de fata este inutil. Nu ar trebui sa ne intereseze situatia politica si nici protestul. Dar nu suntem perfecti.

Lucian008 19.01.2012 12:40:41

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 423216)
se poate sa se updateze mesajul citat peste tot. nu imi e greu sa accept cand gresesc, insa nu cred ca am facut-o.

Va rog modificati postarea acesta acum, sa vedem daca puteti. Daca reusiti inseamna ca asta am facut si eu.

maria32 19.01.2012 12:43:30

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 423218)
Va rog modificati postarea acesta acum, sa vedem daca puteti. Daca reusiti inseamna ca asta am facut si eu.

Domnule Lucian, nu am niciun interes acum sa pierd timpul incercand sa deslusesc chichite tehnice. Ideea este ca nu inteleg nici cu ghilimele nici fara de ce comparati faptul ca romanii aleg sa faca unul maxim doi copii cu multimea de copii ai tiganilor. nu vreau sa intru in dispute cu dvs, eu voiam doar sa subliniez ca invatatura crestina este alta.

lore86 19.01.2012 12:54:22

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 423220)
Domnule Lucian, nu am niciun interes acum sa pierd timpul incercand sa deslusesc chichite tehnice. Ideea este ca nu inteleg nici cu ghilimele nici fara de ce comparati faptul ca romanii aleg sa faca unul maxim doi copii cu multimea de copii ai tiganilor. nu vreau sa intru in dispute cu dvs, eu voiam doar sa subliniez ca invatatura crestina este alta.

Maria, cred ca voi sunteti doi oameni care vb aceeasi limba.Doar ca momentan nu va intelegeti.Amandoi spuneti acelasi lucru.
Lucian a subliniat"civilizatia" romanilor de a face 1-2 copii, comparativ cu normalitatea tiganilor de a face 5-6.
In privinta asta, romanii ar trebui sa mediteze la cuvantul :"civilizatie." si sa ajunga la normalitatea pe care o invata Biserica si culmea, o practica tiganii.
Nu are rost sa va risipiti energia cu amanunte....tehnice.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:43:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.