Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Suferinta baiatului neinsurat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15043)

Cornel Urs 08.11.2012 09:48:45

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 480361)
mie unul mi-a placut filmul

nici nu ma mira!

stefan florin 08.11.2012 10:30:25

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 480450)
nici nu ma mira!

e cumva vreun apropos sau ce?

DragosP 08.11.2012 10:51:12

Nu cred. A fost destul de direct.

Cornel Urs 09.11.2012 09:53:27

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 480457)
e cumva vreun apropos sau ce?

in ceea ce ma priveste, nu urmaresc asemenea filme in care exista subiecte imorale (eu nu inteleg cum "fallen" isi permite sa comenteze replicile murdare existente in acel film, pe un forum crestin ortodox!)

iar in ceea ce te priveste, trebuia sa scrii:

"mie unuia mi-a placut filmul"; cum este corect gramatical.

stefan florin 09.11.2012 15:55:18

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 480592)
in ceea ce ma priveste, nu urmaresc asemenea filme in care exista subiecte imorale (eu nu inteleg cum "fallen" isi permite sa comenteze replicile murdare existente in acel film, pe un forum crestin ortodox!)

mda...toti de dau FETE MARI aici pe forum...

Cornel Urs 10.11.2012 11:56:41

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 480649)
mda...toti de dau FETE MARI aici pe forum...

unele sunt convins ca sunt virgine si bine fac! iar voi care radeti de ele, va veti lua pedeapsa, asta in mod negresit !

Andra_07 10.11.2012 12:15:02

Din pacate, internetul ofera posibilitatea oricui, sa aiba o dubla identitate. Sincer, ganditi-va, n-aveti de unde stii cu cine stati de vorba. Este foarte posibil ca oameni care par "painea lui Dumnezeu" aici, sa fie de fapt desfranati in lumea reala si de asemenea si invers. Internetul are avantajele si dezavantajele lui.

Raoul 10.11.2012 19:28:52

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 480592)

Asta nu e pronume de intarire? De ce e obligatoriu?

stefan florin 10.11.2012 20:40:04

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 480744)
unele sunt convins ca sunt virgine si bine fac! iar voi care radeti de ele, va veti lua pedeapsa, asta in mod negresit !

amice, am ras eu de vreodata pe forum de fetele virgine? Arata-mi mesajul meu in care am vorbit de rau virginele!

anisoara 10.11.2012 22:28:48

Citat:

În prealabil postat de catalinmihai (Post 480346)
Problema cuplurilor din ziua de azi e simpla! nu mai vrea nimeni sa se casatoreasca,nimeni nu mai vrea sa-si mai ia o responsabilitate dar,sa nu uite ca cei mai frumosi ani din viata noastra a fost copilaria,iar copilaria frumoasa nu poate traii fara familie.poate gandesc prea laic sau sunt invechit , sau poate nu ma pot adapta la mediul actual....Oameni buni,priviti ochii unui copil si atunci ne dam seama cine suntem.plange copilul din noi pentru ce am pierdut,pentru anii copilariei. cum ne putem bucura de viata daca nu avem copii,daca nu-l avem pe celalalt langa noi,suntem fara identitate pierduti in jungla oraselor.plange sufletul in mine,pentru ca nu se mai vrea o unitate in familie,o familie crestin ortodoxa!poate ca multi suntem in acelasi gand,poate ca toti tanjim dupa o familie sudata printr-o credinta nebuna in Dumnezeu,dar cu cine sa mai faci?toti suntem frustrati,visam la o viata ca la televizor,dar sunt povesti povestite...

Este adevarat dar din pacate unii isi dau seama atunci cand e prea tarziu...au tot asteptat pe Fat Frumos sau pe Ileana Cozanzeana avand alte prioritati in viata lor (ex:cariera )si se vad deodata singuri si tristi...Ce mai e de facut cand au deja 40 de ani ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:08:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.