Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Adevaratul motiv al demisiei Papei Benedict ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16127)

dobrin7m 18.02.2013 12:13:19

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 504569)
Dar d-voastra puteti fi corecta in privinta patriarhului Bartolomeu I? Stiti d-voastra in ce sens a folosit unele cuvinte, ce a gandit de spuneti ca e erezie?

Pai nu eu spun ca e erezie. Ci cei din Sfantul Munte, si multi alti mitropoliti si ierarhi. Ce vina am eu? Eu doar am judecat legat de propria mea credinta. Daca ei spun ca este erezie eu ii cred si ma feresc sa cad in inselare. Dvs faceti ce vreti si cum credeti vizavi de credinta dvs.

ioanna 18.02.2013 12:16:42

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 504572)
Pai nu eu spun ca e erezie. Ci cei din Sfantul Munte, si multi alti mitropoliti si ierarhi. Ce vina am eu? Eu doar am judecat legat de propria mea credinta. Daca ei spun ca este erezie eu ii cred si ma feresc sa cad in inselare. Dvs faceti ce vreti si cum credeti vizavi de credinta dvs.

D-voastra aderati necritic la ce spun cei de la Athos?
Aveti dreptate, fiecare face asa cum crede, doar nu numai cei de la Athos sunt ortodocsi.
Atata timp cat un patriarh nu este destituit, inseamna ca n-are abateri grave.

DragosP 18.02.2013 12:27:28

Parcă ar fi Băsescu.:30:

ioanna 18.02.2013 12:44:20

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 504575)
Parcă ar fi Băsescu.:30:

In sensul ca nicicum nu cade? :10:
Nu e ca Basescu, chiar nu mi-as dori sa fie Patriarhii ortodocsi destituiti, indiferent de greselile lor, ci imi doresc ca acestia sa fie ajutati si corijati de clerici, nu blamati si loviti cu vorbe aspre, ineficiente.

iuliu46 18.02.2013 12:47:38

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 504577)
In sensul ca nicicum nu cade? :10:
Nu e ca Basescu, chiar nu mi-as dori sa fie Patriarhii ortodocsi destituiti, indiferent de greselile lor, ci imi doresc ca acestia sa fie ajutati si corijati de clerici, nu blamati si loviti cu vorbe aspre, ineficiente.

Pai si toiagul ? Si huiduielile ? Cum ne mai aparam noi credinta daca nu scarmanam pielea cuiva din cand in cand ? :71:

ioanna 18.02.2013 12:50:34

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 504579)
Pai si toiagul ? Si huiduielile ? Cum ne mai aparam noi credinta daca nu scarmanam pielea cuiva din cand in cand ? :71:

Ideea nu e sa te aperi, ci sa si vindeci ranile. Insa daca te crezi un mic Luther,poti ramane cu dreptatea de partea ta, insa in afara Bisericii, din cauza lipsei intelepciunii.

iuliu46 18.02.2013 12:56:38

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 504580)
Ideea nu e sa te aperi, ci sa si vindeci ranile. Insa daca te crezi un mic Luther,poti ramane cu dreptatea ta in afara Bisericii din cauza lipsei intelepciunii.

La felul cum clocoteste sangele revolutionar in noi Luther e mic copil.:71:
Unii si-au construit imaginea de mari democrati vanand ideile comuniste din discursul altora. De ce nu ar merge si aici la fel ?

DragosP 18.02.2013 12:59:20

Care clocoteală? Mămăliga se face la foc liniștit, fără clocoteli prea multe, că se lipește!:65:

iuliu46 18.02.2013 13:06:49

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 504582)
Care clocoteală? Mămăliga se face la foc liniștit, fără clocoteli prea multe, că se lipește!:65:

Pare ciudat dar mamaliga se impaca foarte bine cu ideile crestine. Macar daca am fi noi mai credinciosi.

Patrie si Credinta 18.02.2013 14:29:55

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 504572)

http://en.wikipedia.org/wiki/Argument_from_authority

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:19:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.