ella87ella |
16.03.2010 09:25:46 |
Citat:
În prealabil postat de ella87ella
(Post 224131)
Eu am vrut sa pun povestiri despre desfranate pentru a da putere celor care au fost desfranati sau sunt desfranati, si eu sunt o desfranata pe cale de indreptare.
Nu am uitat de Fecioara Maria,de fecioria,sfintenia,puritatea,vrednicia ei si ea e alaturi de desfranatii care doresc sa se indrepte.
|
Si eu inainte judecam si taiam si daca mi-ar fi spus cineva ca eu nu o sa-mi pastrezi fecioria pana la casatorie ma faceam foc si para(niciodata sa nu judeci, ca nu sti cand si tu vei cadea sau te vei afla in situatia celuilalt) si a venit si ispita in fatza caruia am fost slaba si putin credincioasa, l-am intalnit pe el, si uite asa am cazut in pacat,am trait 3 ani in desfrau alaturi de el,crezand ca traiesc iubirea, si ce m-a trezit la realitate, faptul ca el ma inshela, umbla si cu altele, nu i-am fost deajuns doar eu , si faptul ca imi cerea chestii necuvincioase,e greu sa realizezi ca omul pe care l-ai iubit nu a existat, a fost doar un prefacut...si ce este mai greu sa crezi ca Dumnezeu te poate ierta(ispita e mare, celalalt iti sopteste pacatoaso chiar crezi ca poti fi iertata, chiar crezi ca meriti sa fi iertata dupa tot ce ai facut, crezi ca ai puterea de a te schimba, crezi ca cineva te va mai iubi, crezi ca meriti iubire din partea cuiva)e greu sa te ierti pe tine insuti si pe cel langa care ai trait toate , e greu sa l ierti.
|