![]() |
Citat:
Abia acum am vazut unde lucrezi, in profil... |
Citat:
Daca sunt pastor? Nici pe departe. Sunt un simplu functionar cu studii medii, membru al bisericii adventiste de cca 3 ani (dar o frecventez de vre-o 5 ani). In ceea ce priveste pregatirea, nu pot sa ma laud. Sunt adventistii mult mai bine pregatiti decat mine. Eu cred ca ma situez pe la mijloc. Am mai pus. Daca s-ar da mantuirea dupa pregatirea teologica, adventistii ar fi asigurati. Dar, stam rau la vietuirea crestina (stiut mult, facut putin). Si asta o sa ne doara. |
Citat:
|
Citat:
Asadar dvs veniti sa ne lamuriti cu ceea ce vi se pare dvs gresit! Bravo d-le Vasinec. Dar cărei biserici dați dvs socoteală? [COLOR=#ff0000]Apostolii nu îndrăzneau să propovăduiască în afara Bisericii!!![/COLOR] Gal 2.2. "M-am suit, potrivit unei descoperiri, și le-am arătat Evanghelia pe care o propovăduiesc la neamuri, îndeosebi celor mai de seamă, ca nu cumva să alerg sau să fi alergat în zadar. Gal 2 .9.10 Și cunoscând harul ce mi-a fost dat mie, Iacov și Chefa și Ioan, cei socotiți a fi stâlpi, mi-au dat mie și lui Barnaba dreapta spre unire cu ei, pentru ca noi să binevestim la neamuri, iar ei la cei tăiați împrejur, 10. Numai să ne aducem aminte de săraci, ceea ce tocmai m-am și silit să fac." Fapte 13 "1. Și erau în Biserica din Antiohia prooroci și învățători: Barnaba și Simeon, ce se numea Niger, Luciu Cirineul, Manain, cel ce fusese crescut împreună cu Irod tetrarhul, și Saul. 2. Și pe când slujeau Domnului și posteau, Duhul Sfânt a zis: Osebiți-mi pe Barnaba și pe Saul, pentru lucrul la care i-am chemat. 3. Atunci, postind și rugându-se, și-au pus mâinile peste ei și i-au lăsat să plece." Citat:
Adventiștii sunt o turmă care ascultă orbește ceea ce li se dictează la Adunare. Tot ceea ce susțin ei acum coincide perfect cu ceea ce a susținut profetesa mincinoasă Ellen White înurmă cu un secol. |
Citat:
D-le Ovidiu, cand ne veti face onoarea si bucuria sa fiti un om cinstit si onest? Asa vreti sa combateti "ereziile" adventiste? Cu minciuni si postari de link-uri defaimatoare si mincinoase? Sunt singurele dvs. arme? Cui slujiti dvs. de fapt? "aveti de tata pe diavolul... pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna vorbeste din ale lui caci este mincinos si tatal minciunii" (Ioan 8:44) |
Citat:
La noi la creștini, apostolii dădeau socoteală unei Biserici! Aceea a lui Hristos: Gal 2.2. "M-am suit, potrivit unei descoperiri, și le-am arătat Evanghelia pe care o propovăduiesc la neamuri, îndeosebi celor mai de seamă, ca nu cumva să alerg sau să fi alergat în zadar. Gal 2 .9.10 Și cunoscând harul ce mi-a fost dat mie, Iacov și Chefa și Ioan, cei socotiți a fi stâlpi, mi-au dat mie și lui Barnaba dreapta spre unire cu ei, pentru ca noi să binevestim la neamuri, iar ei la cei tăiați împrejur, 10. Numai să ne aducem aminte de săraci, ceea ce tocmai m-am și silit să fac." Fapte 13 "1. Și erau în Biserica din Antiohia prooroci și învățători: Barnaba și Simeon, ce se numea Niger, Luciu Cirineul, Manain, cel ce fusese crescut împreună cu Irod tetrarhul, și Saul. 2. Și pe când slujeau Domnului și posteau, Duhul Sfânt a zis: Osebiți-mi pe Barnaba și pe Saul, pentru lucrul la care i-am chemat. 3. Atunci, postind și rugându-se, și-au pus mâinile peste ei și i-au lăsat să plece." Citat:
Iezechiel 13.3 "Așa grăiește Domnul Dumnezeu: "Vai de proorocii cei mincinoși, care urmează duhul lor și nu văd nimic!" Deut.18.22 " Dacă proorocul vorbește în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini și nu se va adeveri, atunci nu grăiește Domnul Cuvântul acela, ci-l grăiește proorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el". Ioan 4.1 "Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume." 2 Pet 2.1"Dar au fost în popor și prooroci mincinoși, după cum și între voi vor fi învățători mincinoși, care vor strecura eresuri pierzătoare și, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, își vor aduce lor grabnică pieire;Și mulți se vor lua după învățăturile lor rătăcite și, din pricina lor, calea adevărului va fi hulită;" |
Citat:
bisericile nu spune vreuna altfel despre Miller dictionarul arata ca era baptist si a mai fost un preot catolic si un misionar din Israel ce au facut acel calcul cu venirea D-lui |
mai studiati biblia si dupaia sa discutati despre adventisti.ca sunteti zero la capitolul asta
Citat:
|
Citat:
|
"limpede" mai sus
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:03:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.