![]() |
Daca o sa fiu banat de pe vreun forum, o sa imi iau ca aidi probabil cip666. Asa, sa moara antonia, uraganu', si restul aglutinatilor de ciuda.
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ca noi amanam apocalipsa prin opintelile noastre ridicole. Ca s-o terminat cu ispitire "clasica", ea vine cvasi-exclusiv prin cipusorul implantat. etc. Citat:
Citat:
Citat:
Frate, nu te pune cu noi ca te iei la tranta cu Dumnezeu. Citat:
Citat:
Sa-ti ridicam un templu, ce sa mai. |
Citat:
Se face opozitie de o prostie crunta pentru ca aia care sunt cat de cat destepti sa treaca la polul opus. Niste probleme exista dar sunt cu totul altele si sunt ignorate total. |
Citat:
|
Citat:
Pace tie.:29: |
Citat:
Si totusi, de cand Apocalipsa poate fi amanata su nu de niste amarati de oameni care suntem noi? Cu scopul de a se intampla ce? De ce sa amanam Apocalipsa? Bai, sunt eu chiar asa dusa cu pluta pe vale, sau care-i faza, dar eu nu as vedea rostul amanarii Apocalipsei; nu vad pur si simplu de ce... Este voia lui Dumnezeu; nu a noastra... si va veni vremea Apocalipsei, apoi a Judecatii. Sau oare e gresita voia lui Dumnezeu? |
1 atașament(e)
Citat:
https://searchnewsglobal.wordpress.c...codul-de-bare/ http://www.av1611.org/666/barcode.html apropo nu calcula direct numarul din sistem binar in sistem decimal caci codurile de bare au o codificare aparte acelasi 6 are 3 moduri de codificare in sistem binar printre altele 666 nu este evident in codul de bare ci este ascuns, caci acel 101 care intr-adevar este 5 cu 0000 in fata este 6 iar acele 0 in sistem binar inseamna spatiu, pe cand in toate codurile UPC si EAN-13 se lasa spatiu ( un chenar - il gasesti in primul link scris in lb romana si atasat acestui post mai jos putin aka diagrama2.jpg) Cu această ultimă formă, âbara de sigurantăâ din mijloc este citită de scanner la fel în ambele sensuri, începând întotdeauna de la intervalul alb, 0 (atât de la stânga la dreapta, cât si de la dreapta la stânga), asa cum se întâmplă exact si cu citirea celorlalte numere din subcâmpurile codului barat. Cu alte cuvinte atat este acelasi numar reprezentat doar ca are posibilitatea de a fi citit si de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga de aceea are acel 0 adica spatiu si la inceput si la sfarsit. In concluzie intelegem diferit si vedem diferit, tu le vezi doar asa "ce se vede" eu le vad mai asa "dubios" sa zicem :) |
Citat:
http://www.virtualsalt.com/barcode.htm |
http://www.topvideohd.com/2014/02/ne...me-online.html
Un film despre furtul de identitate prin documentele electronice. |
Citat:
E grav cand ajungi sa nu mai faci diferenta intre realitate si fantezie (artistica). :24: Nu ca ar fi prima data.. |
Alin, pai daca Vocea Din Cip porunceste, si Cel Ce Se Ascunde in Masea este infailibil, cine este cipofobul credincios care sa nu se supuna Sfintelor Sugestii?
|
Citat:
|
Am aflat ca au primit carduri de sanatate si cei neasigurati. Cum asa?
Care e adevaratul scop al cardului de sanatate? Sa ne asiguram ca. in caz de moarte cerebrala, organele interne nu ne vor putrezi.... Si sa si semnam pentru asta! http://adevarul.ro/locale/oradea/ce-...ba2/index.html |
Este posibil sa apara o serie de abuzuri referitoare la acest aspect.
Imi spunea cineva ca activarea cardurilor se face la modul "lasati-le la noi si vi le dam joi ca dureaza, sistemul nu prea functioneaza (nu e de mirare), etc." N-am aflat inca cum a ramas cu semnarea formularului respectiv si daca omul este pus expres sa aleaga si medicii de familie n-au primit cumva indicatii ca "trebuie sa faca planul" la optiunea cu donare de organe. In loc sa se iroaseasca enegia cu cretinatati paranoide despre "666" mai bine era pus omul sa constientizeze ca nu trebuie sa bifeze cu ochii inchisi pentru procesarea datelor personale (sau cum e optiunea aia) si donarea de organe. |
Uuups! Adica sa-ti lasi cardul pentru ca sa-ti introduca informatiile de care are nevoie Sistemul! De unde stie pacientul daca au fost introduse optiunile sale cu adevarat? Iar daca legea spune ca moartea cerebrala este egala cu moartea fizica, mai are importanta optiunea pacientului?
Pai, daca las Sistemului si nu lui Dumnezeu posibilitatea sa decida momentul mortii mele fizice, prin semnatura, asta nu inseamna ,,sinucidere asistata"? Si nu e lepadare de Hristos? Asadar, insemnarea cu 666 este cat se poate de reala! Aceasta identiatate electronica este menita sa ne desparta cu adevarat de Hristos. Sa nu ne facem iluzii. De curand mi-a explicat si mie cineva. |
Citat:
|
Pai crapa veriga cea mai slaba.
Capul, in exemplul de fatza :) |
Citat:
|
Citat:
|
Si afirmatia asta isteata ar trebui sa demonstreze ce?
Ca esti mort deja? Nu pre esti coerent nene. La fel de bine daca ai un accident grav si nu primesti asistenta medicala de urgenta poti sa spui ca moartea vine in cateva minute. Asta nu inseamna ca esti DEJA mort si poti fi dezmembrat. Sunt oameni care si-au revenit din "moarte cerebrala", inclusiv cu putin timp inainte de a fi trecuti la dezmembrari ca deh, "e mort". Si totusi, nu se vorbeste despre asta, nu se admite ca poate fi ceva gresit aici. |
Parintele Justin Parvu parca ne-a recomandat sa nu primim aceste carduri. Personal nu inteleg de ce nu poti beneficia de gratuitate daca nu ai card, pentru ca oricum ar fi, statul iti opreste automat banii pentru sanatate.
|
Esti nene in urma cu informatia.
Chiar ciracii lui au declarat, ca pe patul de moarte a spus ca poti primi, ca doar n-ai sa-ti lasi copilul sa moara pentru o bucata de plastic. De putut poti, dar trebuie sa mergi sa-ti scoti adeverinta la fiecare 3 luni din cate stiu. Un mic efort pentru niste mucenici atat de mari, nu-i asa? |
Citat:
Sistemul este singurul care diferentiaza intre moarte cerebrala si moarte fizica. Daca nu ar interveni "sistemul", ar fi una si aceeasi chestie. Deci practic, fara interventia sistemului, Dumnezeu ti-ar decide moartea fizica prin moarte cerebrala. Oricum, deconectarea de la aparate se face numai cu acordul familiei, nu aleatoriu. |
Citat:
Una este cand sistemul intervine si salveaza o viata si alta cand decide ca o viata trebuie sa inceteze prin incetarea asistentei pentru ca dupa niste criterii destul de obscure, ar fi incetat deja, tehnic (moartea cerebala). Citat:
Practic trebuie sa-si permita financiar suportul pe termen lung. Iar uneori sunt pusi ca in fata faptului implinit: "noi zicem ca e mort, voi ziceti ca il dati la dezmembrare & reciclare" |
-eu am avut problema cu scoaterea adeverintei,medicul de familie a zis ca nu are ce sa faca cu ea,ca nu o poate folosi,ca accepta doar cardurile ; i-am zis ca ma duc la CAS sa predau cardul si sa imi dea adeverinta pe 3 luni ,dar a zis sa-i intreb pe ei cum poate ea sa foloseasca aceea adeverinta [ca ea nu stie cum,si nu are ce sa faca cu ea]; am sunat la CASBV si mi-au zis ca pot sa predau cardul,si sa-mi dea adeverinta dar unii oamenii si-au depus cererea de prin decembrie,ianuarie si ca dureaza pana imi da adeverinta; asa ca mi-am activat cardul si am scapat de balamuc,si de umblatura.
-deci pt medicul meu de familie cardurile sunt obligatorii,cu adeverinta pe 3 luni nu are ce sa faca,mi-a activat cardul dar a zis ca nu introduce deloc chestiile cu grupa sanguina,rh...pt ca nu merge sistemul inca... |
-la ce se foloseste de fapt cipul din cardul de sanatate :21:
Minute nelimitate cu medicul de familie! Trebuie doar să decupezi SIM-ul din cardul de sănătate : http://www.timesnewroman.ro/life-dea...ul-de-sanatate "Cu siguranță ai râs de botoșănenii care au încercat să-și introducă noile carduri de sănătate în bancomate, dar știai care e, de fapt, scopul acestora? Potrivit CNAS, cardul de sănătate poate fi decupat în formă de mini-SIM sau micro-SIM și folosit pentru convorbiri nelimitate cu medicul de familie. “Odată ce ați tăiat cardul conform șablonului potrivit, trebuie doar să introduceți cartela în telefon, să vă setați PIN-ul și beneficiați de minute nelimitate cu medicul de familie și o rudă desemnată drept aparținător.” Deținătorii de carduri de sănătate premium își vor putea activa, complet gratuit, și extraopțiunea lunară de 150 minute de consultații prin telefon. Aceasta include 60 de minute cu specialiști în medicină alternativă: homeopați, alchimiști, frenologi sau pederaști.” |
Cardul de sanatate... Un esec!: https://www.youtube.com/watch?t=1109&v=1hp0ZOMnw2s
|
Citat:
altii ca-s papusari ? Culmea asta care da banul pt ONG este acelasi ca ala care da bani celor pe care acest ONG critica. Mda, astia sunt Ana Pauker, Bodnaras & Co moderni.Astia manipuleaza cu adevarul, ca sa implice publicul.De obicei astfel de ONG doresc sa adune oameni ca intr-un sistem piramidal(fiecare sa aduca pe altul/altii). Este un fel de schema Ponzi, dar la nivel social-politic. A incercat si DD sa faca asa ceva si nu i-a mers.La fel o sa se intample si cu asta.Numai ca, acest ONG vine cu doctrina: Meritocratia de tip crestina. Nu mai stie Soros ce sa inventeze.:21: |
Citat:
Dar vorbim la urechile surzilor... Oamenii nu vor să audă de conspirații... le cred glume. Deși vorbește și politic, și lumesc, dar uite că se trezesc oamenii, măcar cât de cât... |
Haha, aveam impresia ca sunt mai seriosi astia cu meritocratia.
Dar pana la urma tot politicieni sunt, insa fata de politicenii adevarati care merg pe mana banului, astia merg pe mana unui grupulet minoritar de paranoici nu prea sprinteni la minte. Mi-a placut videoclipul asta: https://www.youtube.com/watch?t=660&...L9jcg&t=10m57s pe la minutul 11 "acest popor, aceasta adunatura de oi bete si haotice". Dragut, oile bete si haotice trebuie sa-i acorde credit marelui lider care le va scoate din necaz prin puterile sale supra-naturale. Si asta inca e "soft". Uite aici niste perle si mai si: https://www.youtube.com/watch?t=2393&v=bzSUB8f15dI 40:25 "cred ca trebuie sa trecem intr-o noua era a spiritualitatii, trebuie sa trecem de la pupat ciolane uscate de asa zis sfinti...de la mangaiat sutana si ce e pe sub sutana popei.. satanele in sutana" Tipul e un pacalici jalnic, cu cateva clase chiar sub Diaconescu * Vadim, si nu poate fi admirat decat de cei ca el. |
Citat:
|
Bine zis, Corut-like.
Oricum, si pana sa dau de tampeniile alea, tonul discusului putzea de la o posta a demagogie si fanfaronada. Si cand ma gandesc ca acum cateva luni, din ce vazusem cu coada ochiului, am avut pentru o clipa impresia ca ar putea fi ceva totusi miscarea asta.. |
Mai bine atât, o fanfaronadă mică, decât nimic.
Ce fac ei acolo, e cea mai slabă formă de trezire din materialism, dar pentru a înțelege și a trăi creștinismul, tot e de ajutor. Se riscă să se ajungă la altă formă de materialism, și alte forme de prigoane, cum face toată politica, dar măcar, cei ca ei, nu mai sfârșesc în temnițele comuniste, ci în temnițele capitaliste, pentru că nu vor fi lăsați să facă multe valuri, de capitaliștii pur sânge... Ateii, n-ar fi spus "cu Dumnezeu înainte", ci "cu evoluția înainte". Deci ce fac ei, e cât de cât bine. Mult de discutat, orice sistem politic care e lipsit de preceptele creștine, duce la eșec. Dovedit istoric. Dumnezeu să ne ierte și să ne ajute, că nu înțelegem nimic și suntem mândri și ne rătăcim ușor... |
Citat:
|
Citat:
Orice sistem existential in care cel mai stralucitor inger e lipsit de precepte crestine, duce la esec. Catastrofe umanitare. Pierderi inevitabile. Dovedit istoric. |
Citat:
|
Mai, fratilor, lăsați Biblia așa cum a fost scrisă, că a fost scrisă bine! Nu va scăpa nepedepsit cel care iși arogă indrăzneala de a schimba Biblia, pentru a sminti semenii.
|
Si daca biblia a fost deja schimbata in cursul acelor mii de ani de cand au aparut primele scrieri?!
|
Citat:
Medicii sunt obligati sa primeasca si cu adeverinta,chiar de la casele de sanatate li s-a spus. Numai ca acea adeverinta are un anumit format si ea trebuie lasata la medic pt orice consultatie ,copia ,bineinteles. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:36:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.