![]() |
Dar eu mai am niste mici nelamuriri legate de cultul P:
De ce nu recunosc oare faptul ca pastorul insista pe cererea si primirea acestui "dar"? De ce neaga faptul ca ei tin post si se roaga special pentru a primi acest " dar"...deci cer special acest dar? In concluzie, oare de ce sectarii nu pot spune adevarul, si refuza sa fie sinceri...sa fie pentru ca "cineva anume" ii invata, si nu Hristos? |
Citat:
Prin Romania dau invataturi foarte bune si vorbirea lor in limbi este de la Dumnezeu. Crede-ma! Iar asta, ca o hulim pe Maica Domnului este chiar o hula din partea ta. Noi nu-i aducem inchinare dar o cinstim pe Maica Domnului si o pretuim foarte mult. |
Citat:
Organizeaza chiar seri speciale, de staruinta dupa "Duhul Sfant"... |
Citat:
Pot sa fac si eu aceeasi afirmatie despre tine. Diferenta este ca eu pot aduce multe argumente (din postarile tale - chiar de pe topicul acesta). P.S. Sper sa-ti para rau de acuzatiile cu care vii si sa fii preocupata pentru a fi tu sincera, de acum incolo. |
Citat:
Eu ma intreb asa, oare Sfintii Apostoli or fi cerut darul asta, ii tolocanea cineva la cap, sau organizau seri speciale...sau cam altfel? |
Citat:
Chiar nu imi pare rau de nimic( si nu prea inteleg de ce incerci/ma presezi sa imi para rau pentru ceva, doar pentru ca asa ti-ai dori tu!:106:), cat despre preocuparea aceasta...chiar nu ii vad sensul, pentru ca e in firea mea sa fiu sincera, deci nu depun eforturi!:5: |
Citat:
|
Citat:
Am toata nadejdea ca ai atat discernamant incat sa nu sugerezi asa ceva. |
Citat:
Ba da, esti sectar pentru mine, dar eu am afirmat altceva...si ma refeream in general, deci nu la tine, asa cum crezi! Tu chiar esti destul de direct...:4: |
Citat:
P.S. La felul cum ai intors-o se vede cine este mincinosul. Ai afirmat despre sectari ca nu sunt sinceri si se feresc sa spuna adevarul. Nu ai spus ceva de genul: unii sectari, sau cutare sectari, etc. |
Citat:
In fine, eu pot foarte bine sa ma insel...si voi sa fiti foarte sinceri de fapt...numai Dumnezeu stie! |
Citat:
Dar eu cred ca sunt doar niste nesigurante mijlocii. Citat:
Oricum nu exista o metodologie standard pentru primirea unui dar. Ce in BO exista? Dar noi ravnim si cerem daruri duhovnicesti. Sau ar trebui s-o facem, mai bine zis. Iar unii da, tin si post. Bravo lor nu? Ar trebui sa tinem si noi. Citat:
De ce nu l-as spune? Eu sunt mandru de secta mea. (in sensul bun al cuvintelor secta si mandrie) |
Citat:
Exemple: Tu ( ok, cred ca si tu te inscrii in aceasta categorie...si stii si tu ca ai spus minciuni doar ca sa dai bine, si cand ai fost prins in capcana, ai inceput sa te agiti, chiar cu riscul de a-ti lasa laba acolo)...si cam toti cei prezenti pe acest forum, care isi vand imaginea cu orice risc. Parerea mea...e alegerea ta daca esti de acord, sau nu...cu ea! |
Citat:
Eu ma feresc de ea. In nici un caz nu as minti intentionat in discutiile pe forum |
Citat:
Citat:
Citat:
Eu nu am ce sa apreciez...sincer, poate tu da, dar eu chiar nu. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Incercarea de a aduce argumente la ceea ce afirmi cu atata usurinta, iti este tie de folos. Eu stiu ca nu ai aceste argumente sau exemplificari la ceea ce spui (pentru ca ori vorbeste rautatea din tine ori vorbesti de pe pereti). |
Citat:
Vreau sa iti atrag atentia a doua oara ca ma deranjeaza sa spuna cineva despre mine ca mint. Daca tu esti obisnuita sa fii numita mincinoasa, e problema ta, eu nu cred ca ar trebui sa ne jucam cu cuvantul „minciuna”. El este serios. Daca cineva minte el trebuie stopat si atentionat imediat. Eu asa cred. |
Citat:
Vad insa ca le analizezi foarte profund. Cam ce marfa crezi tu as avea de vanzare? Ce as putea da pe acest forum? Vreo otrava, ceva? |
Citat:
N-au auzit si ei de ceva mai cool, de un shopping, un fitness, ceva? :)) Citat:
Nu este nimic rau sa ceri Duhul Sfant, sa insisti si sa te astepti sa primesti. Asa ne invata Iisus, asa au facut Apostolii. Faptul ca in BO se spune ca nu e bine sa iti doresti sau sa ceri un dar duhovnicesc nu e problema mea, dar cred ca nu ar trebui sa fie admonestati si cei din alte confesiuni. Pentru ca a cere cu staruinta Duhul Sfant si a ravni dupa daruri sunt imperative biblice. |
Atentiune dragi frati crestini
sectari dupa citeva zile de lingerea ranilor si-au ascutit armele si ataca cu toata furia HO MA CA DOAR NU SUNTETI TURCI.
|
Citat:
Cred ca te refereai la fraza aceasta, nu???:"Adica, da-i cu postul, cu rugaciunea...dar hai sa insistam putin, poate primiti darul mai rapid, fara eforturi inutile...si de ce in 3 zile, ci nu chiar in cateva ore?" Specific, postul si rugaciunea am inteles ca tin cam 3 zile, si asta probabil pentru cei mai pacatosi...pentru ca ceilalti poate primesc darul de cum participa la exteriorizarea "darului" celor din jur, fiind influentati de atmosfera originala...sau nu banuiesc eu bine? Ce valoare are pentru tine aceasta "admonestare" totusi, cum te afecteaza...si de ce?Pe mine oare de ce nu ma intereseaza catusi de putin opinia adventistilor, penticostalilor...sau evanghelistilor ( in sensul ca nu dau nicio para chioara pe ce cred ei)? Ceva biblic e si pentru carismaticii care se arunca pe jos, care alearga prin Biserica, sau care danseaza cu serpii pe ritmuri tribale, deci de ce imi oferi acest argument...ca si cum ar avea vreo validitate, asa, doar pentru faptul ca scrii aceste cuvinte, asa cum le scriu si ei? |
PENTICOSTALE CE AI PUTEA TU DA PE FORUMUL ACESTABUN?nu ai pentru tine ce ai da oare si la altii?
|
vasilica ai prins grai oare ce mai ii fi vrind si te ce tot spuneai aclo cu sectari? ba tu esti sectar intelegi? si nu o mai lungi atita.sau vrei sa ne spui si tu ceva in limbi apocaliptice?
|
Citat:
Citat:
Daca pentru tine sunt doar vorbe-n vant...atunci de ce mai intrebi? Pentru mine Biblia este autoritatea cea mai competenta. Sa presupunem ca o foloseste si o secta periculoasa. Ar trebui ca eu sa nu o mai folosesc? Nu am de unde sa-ti dau raspunsuri cu o mai mare autoritate decat ale lui Iisus sau ale Apostolilor. Si eu asa sunt format: vorbesc din Biblie, iarta-ma. |
Citat:
|
Citat:
Cauta si tu un polizor, ceva :6: Citat:
Te mai indemn sa pui si tu mana pe o carte de gramatica. Te mai apreciez cand scrii poetic... Ma mai cert cu tine, ma mai impac...ca fratii... |
penticostale si de voi spun uni ca sunteti o secta periculoasa dar eu zic:voi sunteti doar niste pechinezi rai si latratori in rest nimic.
|
Citat:
|
Citat:
Ti-am spus doar ca aceleasi cuvinte mi le poate spune nonsalant si un carismatic cu sarpele pe dupa gat, dansand intr-un picior...cu ochii peste cap, deci faptul ca unii citesc in Biblie ceva...si mai adauga niste manifestari...de zic ca ce daca Nutza face flic-flacuri, si Nelu se tine de lustra, ca au argument Biblic, pe mine prea putin ma intereseaza! Ok, daca eu zic de maine ca vorbesc in limbi...si de fapt cant yodle, yodle, yodle...yu huuuu, ma crezi automat...sau cum vine treaba asta cu argument biblic, si trebuie sa credem orice lunatic, orice manifestare colorata..ca deh? |
Citat:
|
Citat:
Cred ca iti iei informatiile din filme proaste si din carti de sectologie. Oricine priveste ortodoxia doar prin prisma prin care privesti tu penticostalismul, se ingrozeste. Pentru ca un evanghelist american sa inteleaga ortodoxia, trebuie sa lase deoparte parerile lui proconcepute si sa priveasca deschis si empatic BO. Daca face asa, in urma observatiilor lui personale, va putea trage o concluzie. Citat:
Ce crezi ca eu inghit „yodle, yodle, yodle...yu huuuu”? Sau crezi ca daca cineva zice „Asa vorbeste Domnul...” eu cred automat ca Domnul a vorbit? Sau daca cineva se da clarvazator sau tamaduitor sau exorcist, l-am si crezut? In cele mai multe biserici penticostale sunt pastori intelepti care nu permit excrocilor sa se dea in stamba. Oamenii care au daruri trebuiesc investigati. Asa ne porunceste Biblia. Dar de ce oare toti sunt naivi, numai tu ai discernamant? |
Citat:
|
intr-o localitate din ardeal niste sectari de te miri unde au venit si s-au instalat intr-o casa cu chirie.casa era a unui tramurici care sa mutat de mai multi ani la oras.au vegetat ei ceva vreme pe acolo era familie grea cu multi copii parintele ortodox locuind peste drum de ei om milos din fire ii mai ajuta cu cite ceva dupa puterile lui dupa o vreme sectarul ii spune la parintele ca el este proroc la care parintele ii raspunde: bine mai vasile.parintele nu prea prindea vorba cu sectarii ca le cunostea viclesugul si minciuna lor, ca un sectar cit de mic tot sectar este.ba spusele lui,le mai intarea si sora sectarului.nu trece doua saptamini bune si pe prorocul nostru il salta politia facu-se niste nazdravani[hotii]si uite asa devine prorocul nostru un proroc penal doar lui nu s-a putut prorocii.ce ti-e si cu prorocirea asta hm.
|
Citat:
|
Citat:
Si proorocii penticostali si parintii ortodocsi sunt unii in biserici si altii infunda puscariile. Pentru ca unii-s adevarati si altii falsi. Sau tu nu ai citit in viata ta despre niciun parinte ortodox cu bube-n cap? Mai uitat-te si tu pe la stiri ca-n fiecare saptamana poti vedea vreo doi. Sau citeste pe forumul acesta la aria „preotul” si o sa te minunezi. Asa ca frate gibilica nu face hm, ca atunci va trebui sa zici: „hmm, ce ti-e si cu ortodoxia asta, hm...” Din fricire insa sunt si preoti si prooroci adevarati oameni ai lui Dumnezeu. Asta e important. P.S. Eu am vreo 4-500 de postari pe acest forum si nu am scris un cuvintel urat despre ortodocsi. Chiar crezi ca nu stiu nimic de rau? Dar tu ai un talent original sa scormonesti roditor prin gunoaie. :21: Mult succes!!! |
Citat:
Ca sa fi frate de credinta cu mine, tre sa treci multe examene, prea grele pentru tine. :15: Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:49:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.