Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   As dori si eu niste sfaturi va rog ... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10176)

ap2010 08.08.2010 23:19:02

nu cred ca ai intentii asa de bune fata de un om,daca il denigrezi in felul acesta si ii postezi si fotografia.Lasa omul in pace,te-ai apucat tu acum sa salvezi lumea de pacatosi!Tu nu ai pacate de vrei sa le rezolvi pe ale altora?

antoradoi 30.01.2011 20:10:08

Citat:

În prealabil postat de gringo (Post 271021)
nu ma rog pentru el , ma rog sa-i vina mintea la cap si sa se descotoroseasca de demonii care au pus stapanire pe sufletul lui , dar singur nu cred ca va reusi , e prea orbit ...

Gringo dragule,
te rogi sau nu te rogi pentru el?Desigur ca te rogi,si observ ca tu insuti esti ..necredincios.Domnul Hristos spune limpede:" si cind stati de va rugati,sa crdeti ca ceea ce veti cere,prin rugaciune,de la Dumnezeu,veti primi si...veti avea!",si iarasi:"ca de veti avea CREDINTA cit un bob de mei,veti muta si muntii" (citez din memorie).
De aceea iti zic,tie:"CREDE NUMAI!"
Cineva a postat undeva ca daca te vei ruga pt semenul acesta vei avea ,tu insuti,mari ispite.Asa este,insa,alegerea-ti apartine.Ideea e ca daca ai nadejde-n Dumnezeu:VEI IZBINDI,si mare-ti va fi bucuria.Si bucurie mare se va face-n CER si pentru semenul tau,acela pentru care vrei tu sa pui rugaciune.Mare-i Dumnezeu! EL este singurul care face minuni MARI.Insa nu le face SINGUR,ci prin...oameni,adica le poate face chiar prin tine,pentru buna ta intentie.Dar,inainte de toate intareste-te pe tine insuti,si ia seama ..sa nu cazi!Puterea vrajmasului este tare,caci nu vrea sa-si micsoreze efectivul nici macar cu un membru,dar gindeste-te ca si Domnul IISUS lupta pentru inmultirea turmei SALE! nu esti asadar singur.Nu te teme:CREDE numai!
Dumnezeu ATOTPUTERNICUL sa te ajute sa izbindesti si in plan personal,si cu amicul tau,pe care si noi,cei de pe FORUM ,il punem in acest ceas,si nu numai,inintea Domnului Hristos,Mintuitorul nostru!

camy_d 30.01.2011 20:15:14

Înafara rugăciunii nu-ți pot da alt sfat, că n-am reușit niciodată să aduc un om pe calea cea bună.

antoradoi 30.01.2011 20:26:50

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 271248)
Numai sectarii incearca sa atraga membrii. degeaba incercati, daca Dumnezeu il vrea, o sa faca El ceva. pentru ca nu este primul atras de El, multi astfel de pacatosi au fost atrasi prin puteri dumnezeiesti. Sfanta maria magdalena avea 7 diavoli in ea. si totusi mantuitorul a atraso la iubirea lui Dumnezeu. nu va mai consumati energia rugandu-va. mai bine mergeti si ajutati oameni sarmani.

Si de unde stim, sau nu stim, ca acest om ,pentru care ar dori sa se roage amicul Gringo,este sau nu este unul dintre "saraci"?Avem ocazia,alaturi de gringo ,sa procedam precum bunul samarinean:sa-l ajutam pe acest "cazut intre tilhari"!In fond nu facem mare lucru.O rugaciune-n plus,nu strica nimanui.Sa ne rugam ,asadar,impreuna cu Gringo,pentru el si pentru amicul acestuia!Nu-i timp pierdut.Nu se stie daca vom mai avea sansa de a mai intilni vreun "sarac"...sa n-o ratam pe aceasta!Miine poate fi ..prea tirziu pentru noi!Amin,zic.

calator prin ploaie 31.01.2011 10:36:13

"Ceva e putred in Danemarca"..Un chip comun de tanar ce se stie pozat...Cat e de rau sau de bun ...fiecare poate avea dreptate din punctul sau de vedere..Sa-l aduci pe drumul bun cum? Blamandu-l si expunandu-i fotografia la vedere? Hmm.....Cred ca este cam "stufoasa" pb...Du-te la preot , sfatuieste-te cu el si daca chiar iti pasa, nu-i expune aiurea poza, dovedeste-te prieten si crestin !

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:12:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.