![]() |
este timpul pt. un proverb !
Un glumet arunca o piatra in apa si apoi 10 destepti se lupta sa o scoata .
Nu va puneti cu glumetii, au mintea odihnita , sertarele din ea goale, si va pot epuiza cind nici nu va asteptati ! Nonsalant va introduc in cercul lor vicios si va da apoi de lucru pina va epuizeaza, asa precum am spus si mai sus ! Orice lucru sau intentie sau intreprindere din lumea aceasta are o limita a acceptabilului (a logicii) si a bunului simt . Peste aceasta totul capata alt sens ! |
Citat:
Unii spun ca nu ea a fost prima care a vazut pe Iisus inviat. |
Citat:
1. Chiar nu intelegeti unele lucruri. Eu spun si gandesc ceva si voi spuneti altceva. Si nici nu pricepeti la ce ma refer si de ce scriu un mesaj sau altul. O vedeti numai pe a voastra. Nu pricepeti ca sunt altii altfel decat voi. Am si explicat putin mai sus de ce am facut acest fir. Si totusi vii si spui ca eu nu inteleg nimic si imi scrii aiureli. 2. Nu inteleg nimic din mesajul tau. Ce spun eu si ce spui tu! |
Va rog, daca nu aveti nimic de spus la tema firului, abtineti-va de la alte comentarii fara noima sau rautacioase. Aceleasi (doua)persoane care imi strica mereu discutiile...
De ce nu ma lasati in pace? |
sophia
Am recitit postul tau initial cu care ai deschis firul Tu de fapt insumezi numele tuturor femeilor care apar in evanghelii,si preiei niste dubii ale unui autor asupra autenticitatii traditiei despre Maria Magdalena Nu prea cred ca se pot lamuri dubiile asupra autenticitatii povestirii despre faptele Mariei Magdalena,pentru ca ele provin din Traditie,si nu avem alte elemente de verificare.Daca traditia spune ca e asa,probabil ca asa e.Nu se poate dovedi mai mult ,caci nu exista elemente. Daca insa iei aceasta incomplecte informatii despre diferitele femei,si le ridici la rang de confuzie,eu zic totusi ca nu este o problema atat de spinoasa,ca sa merite asta. Sunt alte contradictii si mai mari.Pe mine unul nu ma supara aceste contradictii,dar cred ca asta e deja un subiect separat. |
Citat:
Nu eu spun, ci chiar tu insati spui ca nu intelegi nimic. Totul este confuz la tine, dupa spusele tale. Iar eu te cred pe cuvant. Si daca luam la rand toate postarile tale, chiar asa este, trebuie sa recunosti, de unde si multele tale intrebari. Crestinul, sophia, trebuie sa fie si politicos, printre altele. Mai ales cand are mentionata iubirea in semnatura! Si cu timpul trebuie sa acumuleze si ceva cunoastere, daca vrea sa discute probleme religioase. Altfel ajungem sa purtam un dialog al absurdului... mesajul citat fiind o mostra. |
In raspunsurile mele m-am referit si la alt topic:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10186 La atatea topice despre femeia nedreptatita din BO e si normal ca mai incurca omul putin... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:51:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.