Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Hreanul lupta impotriva cancerului (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10376)

bmd 14.08.2010 22:33:24

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 277705)
...nu au efecte secundare, !

Orice substanta are efecte secundare!!!!
Inclusiv apa chioara daca-i prea multa te poti intoxica cu distrugerea masiva de hematii! Nu va aplecati prea mult peste pervaz!

Miha-anca 14.08.2010 23:24:29

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 277714)
Orice substanta are efecte secundare!!!!
Inclusiv apa chioara daca-i prea multa te poti intoxica cu distrugerea masiva de hematii! Nu va aplecati prea mult peste pervaz!

DA, dar daca nu se exagereaza cu cantitatea, nu are efecte secundare apa. La fel e si cu legumele, care sunt adevarate medicamente. Masura trebuie in toate.

cristiboss56 14.08.2010 23:27:43

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 277745)
Masura trebuie in toate.

RUGACIUNEA nu produce indigestie !

Miha-anca 14.08.2010 23:36:50

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 277748)
RUGACIUNEA nu produce indigestie !

Fara rugaciune nu se poate! Chiar si numai aceasta vindeca, caci cauza bolii este in suflet mai intai si apoi in trup.
Iar rostul bolii este acela, ca noi sa ne rugam si sa ne apropiem de Dumnezeu.

cristiboss56 14.08.2010 23:39:16

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 277752)
Iar rostul bolii este acela, ca noi sa ne rugam si sa ne apropiem de Dumnezeu.

Bine adaugat , dar "rostul" bolii este mult , mult , mai complex !

bmd 14.08.2010 23:47:29

Superficial

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 277752)
....caci cauza bolii este in suflet mai intai si apoi in trup.
.

Si toti sfintii bolnavi au fost bolnavi sufleteste?
Si toti cei sanatosi sint sanatosi sufleteste?

cristiboss56 15.08.2010 00:12:00

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 277756)

La ultimul Topic "Intrebări de la utilizatori"- "Sănătatea mai bună decât toate", s-a pus bine problema, drept pentru care îți mulțumesc dragă Marius . Cele folositoare îmi rămân mereu în casa sufletului , drept pentru care zilnic fac o sinteză rapidă a tot ce se postează pe forum, chiar dacă nu mă loghez. Păcat că Topicul :"Sănătatea mai bună decât toate"nu a mai continuat . Mulțumiri încă odată, Marius !

Miha-anca 15.08.2010 01:29:37

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 277756)

Noi, cei pacatosi, avem tendinta sa ne tot comparam cu sfintii. Pana acolo mai este! Iar pedagogia lui Dumnezeu sa nu o punem sub semnul intrebarii.

Si mai este o tendinta, f pregnanta pe acest forum, de a crea dubii. Nu este bine! Daca ai ceva de spus, spune, dar nu te rezuma la a crea dubii, caci doar strici, fara sa construiesti la loc.

Este normal ca o afirmatie nu poate acoperi tot adevarul.

In ceea ce-i priveste pe sfinti, ei au suferit pentru Hristos; unii dintre ei imbolnavindu-se de atatea nevointe, iar altii au cerut, tot din dragoste pentru Hristos o boala pe care sa o duca pana la moarte. Cine stie pentru pactele cui s-au rugat, le-au iertat si le-au purtat din dragoste pentru oameni?!?

Dar noi, cei pacatosi, care avem inima plina de pacate, de care nu ne despartim in ruptul capului (!) ne imbolnavim mai intai sufletul, apoi trupul. Vorbeam in primul rand de mine.

bmd 15.08.2010 08:44:22

Fara comparatie nu am sti unde ne aflam!

Aicea nu-i vorba de a crea dubii, cu toate ca tare multumit asi fi daca asi putea crea macar dubii in privinta naturismelor. Nu la romani! Exista citeva lucruri pe care nu-l poti convinge pe roman niciodata. Unul dintre ele este ca leacurile naturiste sint slabe in bolile tari, sau pot fi periculoase.
Cunosc o gramada de oameni care si-au distrus organismul asteptind ca furajele pe care le inghiteau sa-i vindece. Unii dintre ei au avut atita minte ca sa se trateze in cele din urma.Iar unii din acestia care s-au tratat au fost vindecati.
Crezi ca au fost mai multi de 2-3 care si-au venit in fire si au incercat alaturi de mine sa deschida ochii celorlalti? Si din cei vindecati majoritatea a ramas naturista!

"Vorbeam in primul rand de mine" Da-mi voie sa nu cred!:4:
"rostul bolii este acela, ca noi sa ne rugam si sa ne apropiem de Dumnezeu" Depinde de boala.Ca fiecare om sanatos te gindesti la boala ca la gripa, rana...superficial. Cind oboseala, durerea, epuizarea pune stapinire pe tine e f. greu sa te rogi, e imposibil sa postesti, sa-l mai ajuti pe cel de linga tine...ca nu sintem sfinti!

"tendinta, f pregnanta pe acest forum, de a crea dubii" nu, tendinta pregnanta este de a te indreptatii cu orice pret! De a incheia tu un dialog de pe pozitia initiala indiferent de ce argumente ti se aduce, de a gindii mai putin la ce a spus celalalt si mai mult la cum sa te auto-slavesti!

Miha-anca 15.08.2010 23:31:51

Asta cu "autoslavirea" mi-a placut. Hai ca ai umor nu gluma!
Noi doi nu ne cunoastem personal si nu ai de unde sti, dar eu chiar ma includ in criticile pe care le fac. Indiferent daca crezi sau nu, asa este.

Am scris mai sus, ca e necesar diagnosticul medicului. Deci nu am zis ca oamenii sa inceapa un tratament, fara sa stie ce sa trateze. Sa faca si tratamentul, dar daca starea se agraveaza din cauza pastilelor, atunci omul e dator fata de sine sa deschida ochii, ca sa nu moara cu zile, cum era sa mi se intample mie. Cu toata aparatura performanta de pe aici, mi s-au dat de n ori medicamente, care mai rau mi-au facut.

In ceea ce priveste durerea: sa stii ca am avut dureri insuportabile, aproape de lesin, din cauza pietrelor la bila si reuseam sa le trec cu bine citind Psalmi. Dupa 3 catisme imi revenea glasul la normal, nu mai era gatuit de durere, iar criza trecea. Deci se poate, chiar fara a fi sfant.

bmd, nu ai cum sa ai succes cu crearea dubiilor in privinta tratamentelor naturiste, pentru simplul motiv ca plantele ajuta. In bolile prea grele, unde e nevoie de mai mult de o planta, sigur, sa se apeleze la medicamente. Nu a afirmat nimeni contrariul.
Uite iti mai dau un exemplu: mie mi-a sangerat gingia mai multi ani, am fost la dentist si acesta a facut ce a putut, dar sensibilitatea gingiei a ramas. Intre timp am aflat de ceaiul de sanziana, cu care clatindu-ma, am scapat in 3 zile de sangerari. Este un fapt.

Un alt exemlpu: la enterocolita se dau medicamente destul de tari si cu greu se vindeca pacientul. Eu stiu de la bunica de ceaiul de leustean, care te incheaga pe loc. Fara intarziere.

Mie, drept sa-ti spun, imi pare rau, ca oamenii au uitat de farmacia verde a lui Dumnezeu, care ne-a dat aceste plante gratis in natura.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:06:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.