![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Cum se împacă cele două afirmații? Fiindcă eu cred că doar pe baza disocierii Vechiului Testament de Noul Testament putem afirma că evreii și musulmanii au același Dumnezeu ca și creștinii. Îmi miroase a adventist de ziua a șaptea, student în Biblie sau martor a lui Iehova? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ecumenismul, îndrăznesc să spun, o religie de secol XX, cu rădăcini în secolul XIX, prinde ca new age - ul, la cei cu dorința universalistă de a îngloba religii ce nu au nici o legătură, nici un adevăr comun. Fiindcă adevărul NU este un CE este UN CINE: Hristos, care este Calea, Adevărul și Viața.
Nu întâmplător ecumenismul a atras vreo câțiva francmasoni. Dar refuz să-mi mai bat capul. Nu este la mine judecata și dragostea lui Dumnezeu nu cunoaște margini și mila Sa se răsfrânge asupra tuturor, dar și "mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea și peste toată nedreptatea oamenilor care țin nedreptatea drept adevăr" (Epistola către Romani, I, 18) |
Citat:
și "Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume."(1 Ioan, IV, 1) |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:57:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.