heaven |
28.09.2010 07:39:10 |
Citat:
În prealabil postat de brokeneagle
(Post 292004)
Este o alta problema, pe prima am rezolvat-o, cel putin cum mi s-a recomandat : am platit la Manastire 40 de slujbe pt. parintele, si urma sa returnez banii luati de la dansul (2 mil sau 50 de euro) de indata ce se va instala alt preot in locul dumnealui, donatie bisericii unde a slujit dansul. Deocamdata inca nu a venit un alt preot. De la celalalt parinte, inca in viata, am furat 6 mil, 150 de euro. Tocmai faptul ca ma mustra constiinta ma face sa ma simt dator sa returnez banii, altii asemenea mie doar s-au spovedit si au facut-o ca pe o formalitate, fara sa isi repare si valoric paguba facuta. Eu cel putin simt nevoia sa dau banii inapoi, stiind ca n-au fost inapoi de la bun inceput.
De asta am si apelat la dvoastra, sperand sa fiu sfatuit de pers. mai in varsta, cu experienta si cu rabdare. Va multumesc fiecaruia pt parere, sfaturile dvoastra le voi lua in considerare si pretui.
|
Daca asta simti,sa returnezi banii,aunci fa-o!Insa doar asta,fara o pocainta reala in urma careia sa nu mai pui mana sa furi nu doar dintr-o biserica,ci de absolut oriunde si de la oricine...crede-ma ca nu ar insemna decat adormirea constiintei,o minciuna a ta fata de tine insuti.
Dumnezeu sa iti ajute sa gasesti rezolvarea cea mai buna pentru sufletul tau!
|