Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Soc la Manastirea Brancoveni ! ! ! . . . (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10895)

cristiboss56 11.10.2010 20:25:02

" Text cenzurat "

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 296181)
ADEVARUL sta in

. . . . aici e aici . . . :30:

ory 11.10.2010 20:29:56

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 296188)
. . . . aici e aici . . . :30:

Ok ! Ne-am lamurit !

cristiboss56 11.10.2010 20:31:35

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 296193)
Ok ! Ne-am lamurit !

Exact , fiecare o tine pe a lui !:1::53:

ory 11.10.2010 20:38:43

Cristi, mi se pare mie, sau pentru tine OFICIALUL conteaza mai mult decat adevarul, sau, mai bine sa-i spunem, decat desavarsirea .
Care adevar ? Esti sigur ca esti condus de un om , pe cat de oficial, pe atat de intelept ? Condus pe calea mantuirii, bine-nteles !
Va veni vremea cand cel mai greu lucru va fi sa identificam oile de lupi !....daca tot mergem dupa turma.

gabriela8 11.10.2010 20:41:03

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 296205)
Va veni vremea cand cel mai greu lucru va fi sa identificam oile de lupi !

... eu cred ca lupii in blana de oi!:1:

ory 11.10.2010 20:42:27

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 296207)
... eu cred ca lupii in blana de oi!:1:

La asta m-am si referit.
Si, referitor la cei care conduc Biserica...in realitate nici nu avem pe cine pune ( oricum valoarea noastra de vot nu se pune, nu exista, suntem multimea supusa) . Nu avem pe cine pune cu o adevarata vrednicie, tocmai pentru ca cei curati si vrednici, cei carora chiar le pasa sunt in umbra, ei sunt cei smeriti care nu dau din coate ca sa ajunga sus.
Si asa ajungem iar la politica...

cristiboss56 11.10.2010 20:44:48

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 296205)
Cristi, mi se pare mie, sau pentru tine OFICIALUL conteaza mai mult decat adevarul, sau, mai bine sa-i spunem, decat desavarsirea .
Care adevar ? Esti sigur ca esti condus de un om , pe cat de oficial, pe atat de intelept ? Condus pe calea mantuirii, bine-nteles !
Va veni vremea cand cel mai greu lucru va fi sa identificam oile de lupi !....daca tot mergem dupa turma.

Acum sa-mi fie iertat , dar m-am botezat si eu si tu la acest zis " OFICIAL " ! Tu de cine apartii ?( sa nu-mi spui de Hristos , ca asta o aud de la sectari )

Mihnea Dragomir 11.10.2010 20:50:43

Regretabilă plecarea unui număr atât de mare de măicuțe, în frunte cu preotul lor. Schisma este mereu un lucru trist, chiar dacă, din punctul meu de vedere, e vorba de o schismă a schismei.

ory 11.10.2010 20:53:34

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 296213)
Acum sa-mi fie iertat , dar m-am botezat si eu si tu la acest zis " OFICIAL " ! Tu de cine apartii ?( sa nu-mi spui de Hristos , ca asta o aud de la sectari )

Esti curios ?
Dupa botez, apartin de " oficial", nici nu aveam cum altfel avand in vedere faptul ca aveam doar vre-o 3-4 luni ( nu stiu sigur caci m-am nascut prematur ).
Acum, ce sa spun, am spus destule in 4 ani de cand sunt pe forum si s-a inteles in mare " de cine apartin ". Oricum, neinteresant !
Apropos ! Am de facut un referat amplu la retorica si argumentare, un referat cu tema religioasa . Of ! ma gandesc intr-una cum sa ma infranez la acest tip de discurs.

cristiboss56 11.10.2010 20:54:40

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 296211)
La asta m-am si referit.
Si, referitor la cei care conduc Biserica...in realitate nici nu avem pe cine pune ( oricum valoarea noastra de vot nu se pune, nu exista, suntem multimea supusa) . Nu avem pe cine pune cu o adevarata vrednicie, tocmai pentru ca cei curati si vrednici, cei carora chiar le pasa sunt in umbra, ei sunt cei smeriti care nu dau din coate ca sa ajunga sus.
Si asa ajungem iar la politica...

Parasim B.O.R , asta vrei ? Asta au facut si cei de la aceasta Manastire . Crezi ca e bine ? Ce asteapta lupii de care vorbesti ? Dezbinare ! ! ! Mare bucurie le facem , caci de mult se trudesc ei , si aici pe forum , si pe strada , si pe net , pe toate caile posibile si imposibile ! Fiecare cu " biserica " si hristosul lui . . . Nu e in regula , Ory !

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:47:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.