Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10897)

monicaflorina 12.10.2010 16:13:25

DUMNEZEU sa va binecuvinteze

indraznesc si eu iulian,stefan,monica, elena-nana,marcela

NEYRA 383 12.10.2010 17:16:24

Domnul sa te rasplateasca

Robert, Claudiu si Maria
Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 296140)
Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul.
Cei care nu dorinți să lăsați numele pe public puteți să-mi scrieți pe privat
Do:6:rina

Andrei_so 12.10.2010 17:29:48

Doamne ajuta!

Dumnezeu sa te ocroteasca Dorina!
Andrei-Octavian

Hartford 12.10.2010 17:52:06

Dorina sora mea ia-ma si pe mine...
Vasilica cu familia in special...fiul meu
Ovidiu-pentru sanatate.
Sf Paraschiva mult folositoare roaga-te si pentru noi si ai grija si de sora noastra Dorina.

Jamaica 12.10.2010 17:56:05

Domnul sa va rasplateasca ! Elena

dorinastoica14 12.10.2010 18:47:09

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 296519)
Dorina sora mea ia-ma si pe mine...
Vasilica cu familia in special...fiul meu
Ovidiu-pentru sanatate.
Sf Paraschiva mult folositoare roaga-te si pentru noi si ai grija si de sora noastra Dorina.

Oricum ești pe pomelnicul meu de suflet Vsia!

Rodica50 12.10.2010 19:10:32

Sa ne traiesti, Dorina! Sa ai vreme buna si roade frumoase!

dorinastoica14 12.10.2010 20:05:03

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 296560)
Sa ne traiesti, Dorina! Sa ai vreme buna si roade frumoase!

Cum o vrea Dumnezeu.
Voi încerca să fac pomelnicele.Încep cu cei bolnavi de pe topicele de la Umanitate.
Vii = ALIN, MARIA, VASILE, IULIANA, MARCELA, CORNELIA, STELUȚA, SILVIA-IONELA, Pr DRAGOȘ, DUMITRA, MARIA, RAUL, MARIA, LILIANA, RAREȘ;

Vii = Pr. GHEORGHE, DUMITRU, FLORINA, NICOLETA, VIOREL, ANA_MARIA,CRISTIAN_ȘTEFAN,STELA, ALEXANDRU, RODICA;

Vii = TITU_CRISTIAN, CARMEN, NICOLAE, DANA, CRISTINA_CORNELIA, CRISTINA, IULIANA, MARIA, FLORIN, DUMITRU, ELENA, ADRIAN;

Vii MARIA, IULIAN, ȘTEFAN, MONICA, ELENA_NANA, MARICELA, ROBERT, CLAUDIU, ANDREI_OCTAVIAN , RALUCA_ SOFIA, RADU;

Vii= VASILICA; OVIDIU, ELENA, CULAI, GABRIELA, MIHAI, TEODOR, CĂTĂLIN, DAN_DUMITRU, IOLANDA_MARIANA, RAMONA_GABRIELA, DANA_MARIA, MIRCEA_ȘTEFAN:

Vii COSTINEL, MIRELA, TALIDA_LILIANA, DIANA_GEORGIANA, GABRIEL_DUMITRU, IONEL, LILIANA, TUDOR, CRISTIAN, RODICA, MARCO-IONUȚ,MIRCEA:

Vii = Părintele HRISTODULOS,Părintele CALISTRAT,DELIA, MIRCEA, ALIN,TUDOR, CEZAR, ION, ANCA_RALUCA, DANIEL, ROBERT_ȘTEFAN,ION,CRISTINA, PETRUȚA, MARIA:

Vii = Părintele PROCLU, Părintele IUSTIN, Părintele CRISTIAN, LUCREȚIA_ALINA,ANAMARIA, IOAN_DANIELA, LUCREȚIA_MIHAELA,IOAN_ LUCIAN_DANIELA, CRISTIAN_DANIELA, CRISTIAN_LILIANA, ANDREI_CRINA, LIANA_RAREȘ, SORIN_MIRCEA, CĂLIN_ROXANA,

Vii =RODICA, OVIDIU, ALEXANDRU, RĂZVAN, IONUȚ, DANA,Părintele CIPRIAN,Părintele VASILE, DORINA, GHEORGHE, MIHAI, ELENA, AGRIPINA ,IULIANA_MARINA,SILVIA,ALEXANDRINA.

Vii = GEORGETA, VIORICA, ANCA, OANA,ION, NATALIA, OTILIA, MIRELA , ARIEL, JENICA, EDUARD,GABRIELA, LENUȚA, LAURENȚIU,MIHAI,BOGDAN,ieromonh HRISTOSTOM,

dorinastoica14 12.10.2010 20:13:04

Vii = ROBERT_ȘTEFAN, EMILIAN, ION, CRISTINA,PERUȚA, MARIA, IULIANA, CARMEN, CONSTANTIN, GEORGIANA, NICOLAE, SIMONA, OANA, JESSICA, CAMELIA, RAFAELE.

cristiboss56 12.10.2010 20:32:53

Tinerete fara batranete !

La cata energie ai , se pare ca reantineresti Dorina ! Binecuvantari pentru tot ce faci !:53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.