Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Nu mai raspunde-ti sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11063)

calator prin ploaie 05.02.2011 09:22:35

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 301586)
Raspundeți se scrie fără cratimă.

"Nu se merită" e un barbarism.

După propoziție se pune punct.

Cu o gramatică corectă, este mai ușor să fiți credibil atunci când oferiți sugestii de principiu.

Să nu mi-o luați în nume de rău....

Ce bine ar fi sa se poata aplica si o "gramatica a credintei"....Mi-a placut postarea ta Erethorn!

dianagroza 05.02.2011 11:27:15

Eu nu stiu ce e cu atitudinea asta. Arata ca un antisemitism (impropriu spus), dar nu contra evreilor, ci contra tuturor neortodocsilor.
Atat timp cat sunteti siguri de ce credeti si aveti resursele necesare sa va sustineti ideile, de ce v-ati simti amenintati? Atitudinea asta apare cand va simtiti depasiti...
Eu sunt unul dintre useri care urmareste sa afle pozitia persoanelor din alte confesiuni. Nu ma deranjeaza, ba chiar e ca o provocare (caut citate din Biblie si informatii care imi intaresc sau imi completeaza cunostintele.) si am ajuns sa stimez niste persoane foarte mult.
Nu urmareste nimeni sa le schimbe, sau sa ne schimbe convingerile, dar aceste discutii pot fi de real folos pentru unii, exista trimiteri la fel si fel de surse.
Oricum sunt multe subiecte care nu au comentariile acestor "nepoftiti", asa ca va puteti axa pe ele.

Melissa 05.02.2011 16:54:29

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 301586)
Raspundeți se scrie fără cratimă.

"Nu se merită" e un barbarism.

După propoziție se pune punct.

Cu o gramatică corectă, este mai ușor să fiți credibil atunci când oferiți sugestii de principiu.

Să nu mi-o luați în nume de rău....

Super fain comentariul tau.Initiatorul topicului a plecat la atac cu un palos indoit spre el..:21:

camy_d 05.02.2011 18:37:56

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 301561)
Nu se merita sa intram in discutii cu sectantii si ateii de pe forum chiar daca ne provoaca

În unele cazuri e mai bine să facem cum spui tu, dar în alte cazuri trebuie să le arătăm că sunt pe calea greșită, ca să-i îndreptăm. Numai că nu știu unde se pune granița.

dianagroza 05.02.2011 18:58:41

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 333568)
În unele cazuri e mai bine să facem cum spui tu, dar în alte cazuri trebuie să le arătăm că sunt pe calea greșită, ca să-i îndreptăm. Numai că nu știu unde se pune granița.

Nu avem nici o putere in a-i indrepta. La faza asta consider ca suntem neputinciosi, ca nu ajungem decat la cearta.

camy_d 05.02.2011 19:10:10

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 333592)
Nu avem nici o putere in a-i indrepta. La faza asta consider ca suntem neputinciosi, ca nu ajungem decat la cearta.

Totuși nu putem nega faptul că sunt protestanți convertiți la ortodoxie.

dianagroza 05.02.2011 19:12:06

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 333602)
Totuși nu putem nega faptul că sunt protestanți convertiți la ortodoxie.

Da, dar nu cred ca impactul e creat de niste discutii de pe forumuri.

calator prin ploaie 05.02.2011 20:16:31

Corect Diana !

Mihnea Dragomir 05.02.2011 20:22:14

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333325)
"gramatica a credintei"....

Da ! Să nu deviem de la fondul problemei. Destul cu lecțiile de gramatică ! Important este să nu mai răspunde-m sectanților !

camy_d 05.02.2011 20:23:47

Un sectant a ironizat-o pe Maria, iar eu i-am răspuns, credeți că n-am făcut bine? :4:

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:21:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.