Illuminatu |
01.02.2015 21:12:26 |
Citat:
În prealabil postat de macsim
(Post 308037)
Iar roadele gurii pot spune foarte multe despre sufletul celui vorbeste. Iar un suflet care nu este vindecat si zidit , este un suflet in care nu locuieste Domnul.
|
Poti spune tu care suflet este "vindecat si zidit" si care este pierdut?
Mantuitorul Hristos ne invata sa-i privim pe toti oamenii ca fiind mai de cinste decat noi.
Asa e sau nu?
Citat:
(Post 308037)
Vreau sa va intreb ceva: dumneavoastra sunteti trupul dumneavoastra? Daca ar fi sa va pierdeti un membru, sau un deget sau doar sa va cada parul ... nu a-ti mai fi dumneavoastra?
|
Deci afirmati in mod indirect ca exista suflet? Bravo!
Citat:
(Post 308037)
Stiti, eu nu sunt trupul meu. Trupul meu este doar o masinarie de imprumut, pe care o folosesc atat cat sunt pe terra.
|
...si in care, conform spuselor tale, Domnul te-a inrobit. Sau poate parintii tai te-au inrobit in acest trup?
Citat:
(Post 308037)
Eu sunt spirit, sunt duh si sunt vesnica ...
|
Si iata cum faptele trupului tau nu mai sunt considerate faptele tale, deci in fata Dreptului Judecator tu nu ai nicio vina. Asa e sau nu e asa?
Citat:
(Post 308037)
La fel si cu Domnul ... Domnul nu este biserica. Este dincolo de biserica (oricare ar fi ea) ...
|
Deci Biserica a devenit un instrument care va disparea dupa ce tu Il vei gasi pe Domnul.
Cum ramane atunci cu afirmatia Mantuitorului Hristos ca portile iadului nu vor distruge Biserica?
Citat:
(Post 308037)
Eu pe El il caut ... Si pe El il vreau ... Nu vreau o anumita biserica, iar daca biserica pe care o frecventez ar incepe sa spuna ca ea este calea ... as pleca din ea din prima clipa ...
|
Tu nu esti curioasa ce ar raspunde "biserica" ta la intrebarea aceasta? EU AS FI EXTREM DE CURIOS!!!
Dar sper ca dupa ce afli raspunsul ... TE VEI TINE DE PROMISIUNEA FACUTA INTREGULUI INTERNET!!!
Citat:
(Post 308037)
Si eu cred intr-un "Un Domn , o credinta, un botez..."
Domnul meu este unul singur si acela este Isus
|
Si noi credem acest lucru de vreo 2000 de ani de cand strabunii nostri au emis CREZUL crestin. Voi credeti asta de putin timp, ceea ce va invinovateste de ... furt de crez!
Citat:
(Post 308037)
Am o singura credinta : credinta in moartea si invierea Lui
|
Si dracii cred asta...
|