![]() |
Citat:
|
Aici nu suntem la scoala,suntem pe un forum...
|
Citat:
|
Ai deschis 17 topicuri,fara sa primesti un raspuns.Asta ar trebui sa-ti dea de gandit la usurinta cu care deschizi un topic.Daca ar interesa pe toata lumea cum spui,ai primi raspunsuri,logic nu?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca tu crezi ca multi s-au folosit de aceste topicuri fara continuare,cum crezi,dar ideea unui topic este de a fi dezbatut,iar nedezbaterea acelui topic reflecta dupa mine o lipsa de interes pentru tema propusa. |
salut,daniel777
Citat:
forumul este un loc de discutii,dezbatere de idei, nu de dat sau luat note si nu ramane nimeni repetent. un forum se respecta prin calitatea oamenilor care-l frecventeaza,si mai e un loc unde se poate invata(bineinteles cine doreste).parerea me. |
Citat:
Continua, Daniel, daca iti face placere! Chiar nu ma supara- doar ca este anticrestineste! Am deschis o serie de topicuri la "Intrebari utilizatori " pentru ca am avut un virus si nu am putut sa intru si sa postez pe forum. Nu este obligatoriu sa plac, sa placa ideile mele sau ceea ce gasesc eu bun pentru suflet. De unde stii tu ca una din postarile mele nu a intors un om la credinta? Esti foarte dificil la distanta, dar pentru cei din jurul tau, cum o fi? Daca nu-ti inspira respect numele meu, evita-ma- pentru binele tau si linistea amandurora. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:29:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.