Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   vreau sa emigrez in SUA sau Australia, ma poate ajuta cineva? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11554)

cristiboss56 18.12.2010 14:12:09

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 314363)
Aici, femeile pastor sunt imbracate "civil" ,daca pot sa ma exprim asa...
calugaritele catolice nu mai poarta de mult obisnuitele vesminte.. invocand motive de clima...
Si totusi, anul acesta, pe 17 octombrie, a fost canonizata prima sfanta a Australiei... Saint Marry of the Cross MacKillop:53:

Urmeaz-o pa Miha Anca , si fuguta acasa inapoi , si o sa dai uitarii pe Saint X , Y , Z . . . ! Te vor intampina Sfintii nostri dragi , Bisericile si Manastirile noastre . . . ai de unde alege !

MarinaAlca 18.12.2010 14:17:19

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 314361)
Puneti banuti , peste banuti , urmati exemplul celor din Franta , Germania , Italia , Spania . . . si o sa aveti si voi o bisericuta mica ORTODOXA , iar prietenii catolici vor fi " foarte multumiti " de realizarile voastre !

E clar ca nu suntem pe aceiasi "frecventa" :71:
Tu crezi ca in bani consta totul??? Nu banii ar fi problema, ci madularele care sa formeze biserica.Cei cativa ortodocsi pe care ii cunosc aici, nu sunt practicanti, unii hulesc cele sfinte, deci, din motive lesne de inteles, pe mine ma dispretuiesc si ma considera "dusa"... alt ortodox, a avut , peste noapte, asa o "revelatie" si vrea sa devina musulman:24:.. altii au facut parte din grupul lui Bivolaru, pe vremea cand erau in Romania...altii si mai rataciti s-au incurcat in casnicii mixte, cu musulmani:35:
Cam asta e zestrea noastra la acest moment.

MarinaAlca 18.12.2010 14:20:40

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 314366)
Urmeaz-o pa Miha Anca , si fuguta acasa inapoi , si o sa dai uitarii pe Saint X , Y , Z . . . ! Te vor intampina Sfintii nostri dragi , Bisericile si Manastirile noastre . . . ai de unde alege !

Eu nu doresc sa imit pe nimeni.. fiecare are drumul sau si lectia sa de viata....si daca asta prespune jertfa, atunci, cu bucurie o primesc... si sa nu uitam ca, toate se intampla atunci cand TREBUIE nu atunci cand vrem noi (din pacate):25:
PS.Imi e dor sa mai stam de vorba, ca in vremurile bune

cristiboss56 18.12.2010 14:23:18

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 314368)
Tu crezi ca in bani consta totul??? Nu banii ar fi problema, ci madularele care sa formeze biserica.Cei cativa ortodocsi pe care ii cunosc aici, nu sunt practicanti, unii hulesc cele sfinte, deci, din motive lesne de inteles, pe mine ma dispretuiesc si ma considera "dusa"... alt ortodox, a avut , peste noapte, asa o "revelatie" si vrea sa devina musulman:24:.. altii au facut parte din grupul lui Bivolaru, pe vremea cand erau in Romania...altii si mai rataciti s-au incurcat in casnicii mixte, cu musulmani:35:

Deci , urmeaza-mi sfatul dat mai sus , si-ti promit un Duhovnic si o Biserica ce-ti vor umple golul din sufletelul tau !:53:

cristiboss56 18.12.2010 14:27:23

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 314369)
PS.Imi e dor sa mai stam de vorba, ca in vremurile bune

Vremurile vin si trec , precum si noi si viata noastra ! Vremuri bune sunt si acum , cu mici probleme foarte trecatoare ( financiare , de sanatate si alte cele de pe aici ) !:1:

dobrin7m 18.12.2010 14:30:23

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 314368)

CristiBoss are dreptate marinaAlca
Uite , stiu multi romani care au emigrat in Canada si in comunitatea lor acolo au facut biserica ortodoxa romaneasca, la inceput si cu 10 oameni, dar s-au tinut de biserica, au dezvoltat-o si acum au preot ortodox roman, si se bucura de biserica lor ortodoxa romana.
Alt exemplu: in Noua Zeelanda, in Aukland sau Wellington, romanii sau adunat si au facut biserica crestina ortodoxa si biserica din Romania au trimis preot acolo sa slujeasca cu viza de munca.
Omul sfinteste locul. asa sa stii. Si Biserica sunt oamenii ei. CristiBoss are dreptate.

MarinaAlca 18.12.2010 14:38:41

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 314375)
CristiBoss are dreptate marinaAlca
Uite , stiu multi romani care au emigrat in Canada si in comunitatea lor acolo au facut biserica ortodoxa romaneasca, la inceput si cu 10 oameni, dar s-au tinut de biserica, au dezvoltat-o si acum au preot ortodox roman, si se bucura de biserica lor ortodoxa romana.
Alt exemplu: in Noua Zeelanda, in Aukland sau Wellington, romanii sau adunat si au facut biserica crestina ortodoxa si biserica din Romania au trimis preot acolo sa slujeasca cu viza de munca.
Omul sfinteste locul. asa sa stii. Si Biserica sunt oamenii ei. CristiBoss are dreptate.

Dobrin, tie ti se pare ca eu am spus altceva?
Noi, cei de aici (dintre care cea dintai sunt eu) NU SUNTEM CAPABILI sa sfintim locul.ATAT!

MarinaAlca 18.12.2010 14:41:46

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 314371)
Deci , urmeaza-mi sfatul dat mai sus , si-ti promit un Duhovnic si o Biserica ce-ti vor umple golul din sufletelul tau !:53:

Am si biserica si duhovnic... macar de as veni...

cristiboss56 18.12.2010 14:50:01

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 314378)
Am si biserica si duhovnic... macar de as veni...

Sa-ti ajute Dumnezeu !

I.Calin 18.12.2010 14:56:04

Citat:

În prealabil postat de jefferson (Post 314271)
vreau sa emigrez in SUA sau Australia, ma poate ajuta cineva?
nu prea am bani

Frate, și eu vreau, n-am fost și nu mi-e dor. Deci, stau acasă...

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:04:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.