Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Din Vechiul Testament (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5015)
-   -   Lucruri greu de inteles din VT (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11679)

Danut7 31.12.2010 17:10:19

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 318117)
cu siguranta sunt mai grave. chiar din punct de vedere social.

of femeile astea cum arunca ele in pacat chiar si pe unii sfinti ... credeam ca s-a mai schimbat mentalitatea intre timp. ;)

mda.. ele is de vina ca is prea frumoase :P .. uite de exemplu ce a facut David pentru Batseba..

codana 31.12.2010 17:12:04

salut,danut7

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318109)
Nu poti compara desfranarea cu curvia si adulterul.. insa indiferent de ce ar zice porunca sa nu uitam ca din cauza femeilor multi drepti ai vechiului testament au atras asupra lor pacate mari.. asa ca nu cred ca aceste practici erau pe placul lui Dumnezeu.. Insa cred ca preacurvia si adulterul erau pacate mai mari decat desfranarea..

inainte de toate,iti doresc sanatate,sarbatori fericite,un an nou fericit,belsug si dragoste.
danut,parerea me,porunca,sa nu fii desfranat,este aceeasi cu:sa nu fii curvar,sa nu faci adulter.nu femeia este motivul pacatului ci barbatul.eva a pacatuit,adam nu a pacatuit, cadea lumea in pacat???si la ora actuala, incercam sa fugim de responsabilitatea faptelor noastre.

Danut7 31.12.2010 17:14:42

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 318122)
inainte de toate,iti doresc sanatate,sarbatori fericite,un an nou fericit,belsug si dragoste.
danut,parerea me,porunca,sa nu fii desfranat,este aceeasi cu:sa nu fii curvar,sa nu faci adulter.nu femeia este motivul pacatului ci barbatul.eva a pacatuit,adam nu a pacatuit, cadea lumea in pacat???si la ora actuala, incercam sa fugim de responsabilitatea faptelor noastre.

Nu sunt aceleasi.. Una e sa fii desfranat, alta e sa fi curvar si alta sa comiti adulter.. Mersi la fel si tie.

Danut7 31.12.2010 17:17:30

am auzit ca se spune ca preacurvia = curvie + adulter

Callyope 31.12.2010 17:19:48

Nu ai sa gasesti nicio explicatie aici, pentru ca pur si simplu nu au ...!!!
Intrebari sunt multe, raspunsuri niciunul...

Danut7 31.12.2010 17:22:01

Citat:

În prealabil postat de Callyope (Post 318128)
Nu ai sa gasesti nicio explicatie aici, pentru ca pur si simplu nu au ...!!!
Intrebari sunt multe, raspunsuri niciunul...

hahaha.. personal ma consider in stare sa dau o semi explicatie dar deocamdata nu stiu ce se doreste a fi explicat..

Dumitru73 31.12.2010 17:23:23

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318121)
mda.. ele is de vina ca is prea frumoase :P .. uite de exemplu ce a facut David pentru Batseba..

cam asta voiam sa spun. de ce sunt ele de vina mereu? chiar si acum se spune, asta mi-a spus-o, culmea, prima data o femeie, ca un barbat isi scutura palaria si gata, s-a uitat. pe cand femeia a ramas o curva. mentalitate de ev mediu. macar atat sa schimbam.

Danut7 31.12.2010 17:26:35

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 318130)
cam asta voiam sa spun. de ce sunt ele de vina mereu? chiar si acum se spune, asta mi-a spus-o, culmea, prima data o femeie, ca un barbat isi scutura palaria si gata, s-a uitat. pe cand femeia a ramas o curva. mentalitate de ev mediu. macar atat sa schimbam.

Bai nene nu am dat vina pe femei, nu asta am implicat prin spusele alea.. Solomon din cauza ca o avut prea multe femei o inceput sa se inchine la idoli.. David pentru Batseba, femeie maritata l-a rezolvat pe Urie sa moara.. s.a.m.d sunt sigur ca sunt mai multe exemple care nu imi vin acu in minte.. Cand am spus din cauza femeilor m-am referit pentru ele.. Mai lasa dezbinarile si vorbirea in contradictoriu..

codana 31.12.2010 17:32:31

salut,danut7

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318123)
Nu sunt aceleasi.. Una e sa fii desfranat, alta e sa fi curvar si alta sa comiti adulter.. Mersi la fel si tie.

bine danut,ca si exprimare,dar femeia este comuna ptr.:desfranare,curvie si adulter.
adulterul,ca-i cu o fumeie sau cu doua, tot adulter se numeste.
curvarul, ca are una sau doua fumei,tot curvar se numeste.

Dumitru73 31.12.2010 17:34:29

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318131)
Bai nene nu am dat vina pe femei, nu asta am implicat prin spusele alea.. Solomon din cauza ca o avut prea multe femei o inceput sa se inchine la idoli.. David pentru Batseba, femeie maritata l-a rezolvat pe Urie sa moara.. s.a.m.d sunt sigur ca sunt mai multe exemple care nu imi vin acu in minte.. Cand am spus din cauza femeilor m-am referit pentru ele.. Mai lasa dezbinarile si vorbirea in contradictoriu..

asta numesti tu dezbinare? am spus doar ca ar fi timpul sa incetam in a mai arunca vina doar asupra femeilor. de multe ori vina este a barbatilor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:59:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.