Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Suntem eurointegrati (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1182)

06dec 06.01.2007 16:28:38

[link=http://www.bihoreanul.ro/general/afisare_articol.php?id_obiect=13453&cat=227]

06dec 06.01.2007 16:39:03

Mai,stitzi cum e la noi(Doamne iarta-ma!)Ca sa fii un om bogat,tre neaparat sa fii un bun meneger.Da mai tre be anca una,da buna!(din pacate)sa fii si shmecher,sa pacalesti statu ori bietu cumparator.Nu stiu cine se impaca cu varianta a doua.Poate doar aia care sunt incadratzi,nu?

06dec 06.01.2007 16:58:54

Mai,Io nu stiu..parca vor cu tot dinadinsu sa ai termine pe cetatzenii de la tzara.Investitziile de la tzara sunt zero fatza de cele din orase.De ce nu investesc si la tzara?Nu ar fi profitabil?Nu cred.Ma refer in agricultura,dar si in infrastructura urbana.Adica pe aia ai lasa de izbeliste si la orase modernizeaza cu varf si andesat?De ce?As mai prosti tzaranii?Nu cred.Oricum nu e uman,comunitar,sau cum vretz sa-i zicetzi.Crestinesc?Nici atat.Fitzi iubitzi!!!

06dec 06.01.2007 17:01:37

Daaaaaa!Industria shpagii!Din pacate!

Aalin 06.01.2007 17:26:10

Bacau oras industrial... hm singura fabrica de glucoza din tara si industria textila unul din cele mai dezvoltate centre...la noi sunt alea aprox 2000 de asiatica care lucreza in industria textila si apoi ma refer pe plan economic nu industrial daca stii sa fac diferente...Moldova o fi ea mai saraca dar crede-ma ca in Bacau e altceva...nu e ca in Iasi Vaslui sau Suceava...se vede diferente unor investitii straine...so se vede ca unii nu stiu cu se mananca economia in caz ca nu ai auzit de burse de marfuri, burse de valori societati comerciale care tin orasul pe linia de plutire...

silverstar 06.01.2007 17:34:28

Si stii de ce Bacaul nu e nici ca Vasluiul, nici ca Suceava? Pentru ca bunul Dumnezeu l-a binecuvantat cu toate forme de relief variate, destul de bogate ca sa aiba omul cu ce trai. Asta daca munceste. Sau daca mai are unde sa munceasca. Apropo! Ai auzit cumva de Piata Sud din Bacau?

ory 06.01.2007 19:51:40

Imtr-adevar Bacaul este inzestrat cu diferite forme de relief si este un oras frumos si prosper.Unii spun ca datorita fostului primar Sechelariu care a si furat dar a si investit in orasul Bacau.Nu cunosc prea multe despre Bacau,dar ma duc in zona periodic pentru ca de-acolo este sotul meu,dintr-o zona foarte frumoasa,Margineni,si chiar ma simt excelent(ca musafir!!!),la soacra mea.Cat despre oras,cred ca-l apreciez mai mult pe cel in care locuiesc,chiar daca se afla intr-o zona mai poluata a tarii.Cunosc si Piata Sud,dar nu stiu ce-ai vrut sa spui despre ea.

silverstar 06.01.2007 20:05:34

Sa stii, Ory ca Sechelariu s-a imbogatit, pe el si familia lui. Nu a facut nimic pentru Bacau, dar pentru buzunarul lui da! ESte cel mai mare escroc pe care l-a avut vreodata aceasta zona binecuvantata de Dumnezeu si pe care el a stiut s-o exploateze. Cum crezi tu ca, daca nenorocitul ar fi facut ceva BUN pentru Bacau, nu ar fi fost reales? Si acum detine monopolul transporturilor, constructiilor, comertului... Fereasca Dumnezeu sa mai vrea si altul/altii sa faca ceva, sa aiba o initiativa peste capul lui si fara acordul lui. Si, imagineaza-ti tu, Ory ca un agramat precum SEchelariu detine toata masmedia orasului: radio, TV, ziare care "canta" doar pentru el. E timpul ticalosilor, Ory! Inca nu s-a terminat. Ma gandesc ca poate UE sa puna niste piedici, nu stiu ori vor invata de la escrocii nostri cum se fura, sum se minte si cum te poti imbogati peste noapte fara sa muncesti. Pe aproape stau ru, de asta...

Aalin 06.01.2007 23:28:30

??? Seche a fost bun in primul mandat cand era inca independent si nu era din nici un partid... apoi totul sau dus...
Apropo in Bacau e in constructie cea mai mare catedrala din Sud-Estul Europei! si aproape e gata constructia in moment slujindu-se la subsol care e foarte mare si el!!!

Aalin 06.01.2007 23:36:29

si apropo de ce face UE... ma rog indirect CLB si CJB au acordat din 2003 pana in 2004 aprox 60 de miliarde ROL...:satisfied: poate Dumnezeu tine la noi ca in loc de un Big Mall (sunt in constructie 2) avem o astfel de catedrala inchinata lui... Poate sper sa mergem mai departe cu ajutorul lui!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:35:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.