![]() |
Citat:
|
Ce altceva pot sa ofer eu Tatalui meu Ceresc, decat pe mine cu sufletul gasindu-si calea "reintoarcerii acasa ".....
|
Fiinta, asta trebuie sa-I daruim lui Dumnezeu. Si putem face acest lucru, numai sa vrem. Si veti vedea ca pe masura ce ne daruim Lui, ne si impartasim de iubirea Sa. Si impartasindu-ne de aceasta iubire, vom trai lumea mai curat si cu mai multa bucurie. Daruiti fiinta fara zgarcenie.
|
M-ai completat frumos, iti multumesc !
|
Citat:
Dar noi parca am uitat tot mai mult semnificatia darului tocmai fata de Daruitor. |
Citat:
|
Era o pilda cum un cioban ii jertfea lui Dumnezeu zilnic o strachina de lapte.O punea intr-un loc si a doua zi o gasea golita.
Un mare parinte ,intalnindu-l i-a spus ca se insala,Dumnezeu nu primeste jertfa materiala,si ca dovada au stat amandoi la panda ,si au vazut ca venea un animalut si manaca laptele. Ciobanul s-a convins ,insa dupa cateva zile era mahnit ,pentru ca el crezuse cu toata fiinta lui ca Dumnezeu ii primeste jertfa. Iar Dumnezeu aratandu-i-se acelui parinte I-a spus ca a gresit cu ciobanul, ca El primea aceasta jertfa cu placere. Iata ,cum ,sa cautam si noi paharul cu lapte care sa-l oferim... |
Citat:
|
Sa avem mintea inaltata spre Imparatia Cerurilor,sa ne gandim la rasplata care va fi pentru noi,o viata vesnica,plina de bucurii,fara necazuri.....
|
mie mi-ar place sa Ii daruiesc bucuria mea; adica, darul meu pt El sa fie atitudinea mea nu numai de multumire ci recunostinta si de mare bucurie pt tot ce mi-a dat (fara a le judeca/ separa in bune si rele); un chip luminos, un suflet empatic si vorbe intelepte pt apoapele mi-ar placea sa fie darul meu pt El; asta e acum intentie si "in lucru" spre a deveni fapta
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:27:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.