![]() |
Citat:
|
Citat:
"Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa." Aici se refera la desavarsirea Legii! Cea lasata de Hristos este desavarsita,cea veche era doar provizorie pana la venirea Lui. Citat:
|
Citat:
mai bine va-ti intreba duhovnicii. intrebatii pe ei: Hristos a desfiintat Legea veche? si veniti cu un punct de vedere autorizat. nu dupa cum crede fiecare. |
Nu e dupa cum credem fiecare frate Dumitru. Legea veche nu mai e valabila,am dat si citatul in care transforma vinul in sange,in care spune clar de o lege NOUA! Recomand si titlul capitolului 10 din Romani. Spune clar ca Hristos este SFARSITUL Legii (vechi). Ce indoieli pot fi aici?
|
Citat:
|
Citat:
dar el se studiaza inca in facultatile de drept. de ce? pentru ca el este temelia. |
Citat:
De ce spune asta? Pentru ca Legea (veche) spunea ca de trei ori,iar el deja ridica numarul. Era curios ce-i va raspunde Hristos. Dar raspunsul il stiti cu totii... a fost mai mult decat uimitor sau ingaduitor! Doamne-ajuta! |
Citat:
dar nu a zis: legea aia nu e buna. mai ...voi uitati cine a dat legea veche? ce vreti sa spunti? ca a venit Dumnezeu si a zis: data trecuta v-am dat o lege gresita, am reviziut-o si va dau una noua, uitati de cea veche?! |
A dat una PROVIZORIE,buna pana la venirea lui Hristos. El i-a pus punct!
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:37:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.