![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ps. mergi des la sala?! |
Citat:
|
Citat:
Nu mai merg la sala,am mers foarte putin! Am facut sport vreo 10 ani. Karate 4 ani jumate,kickbox 3 ani si ceva si sala vreun an (nu cu continuitate). Ma denigreaza cu ceva lucrurile astea? Dumnezeu sa va ajute! |
Citat:
În prealabil postat de I.Calin 1.așa-i, dumitru, furtul e furt, oricum ar fi el, chiar și din șpagă luat! 2.e bine, dar cine sunt bogații? 3.dragul meu, oamenii străzii nu fură, cerșesc...! 4.hoțul e victima născută din maica sărăciei mele care reclamă un dor „de-a pieri cu noi toții”; 5.miturile și legendele sunt cele care alungă țesutele și nostalgicele nopți la căpătâiul haiducilor auzite de la bunicu' revoluționar a cărei soață a fost spintecată în zadar și copilul nenăscut era stat să curgă din împunsătura baionetei (da' de unde voi să știți!); 6.erau ceea ce erau: ROMÂNI! Și ucideau? Astăzi, e dovedit că era în zadar! Și cu alte cuvinte, să-l preamărim pe regele ... și domnul Țării ... traiesti intr-o lume imaginara, desprinsa de realitate. Mai dragul meu...are dreptate totusi in felul sau , omul...Cat despre final, realizezi nu? Cred ca se referea la aspectul politic , nicidecum la bunul Dumnezeu.... |
Citat:
|
Citat:
Mie imi plac haiducii pentru ca ii salveaza pe altii cu pretul sufletului lor(daca e sa ne raportam d.p.d.v. al dogmei crestine). Am citit intr-o carte de Maxim Gorki un cantec rusesc in care o mama-hoata discuta cu Maica Sfanta si tot incerca sa se justifice dar maicuta o certa bland si ii explica ca nu e bine sa furi s.a.m.d si apoi cand hoata a inceput sa planga Sfanta Maria a plans si ea pentru ca i-a fost mila si nu a avut inima sa-i spuna ''Hai, hai! Lasa vaicareala si muriti de foame cu demnitate ca astfel castigati raiul!'' (ah! si daca cumva te-ai gandit la solutia ''sa mearga la munca'', sa stii ca in unele zone din Rusia, nu ai pur si simplu ce lucra; traiesc oamenii literalmente de pe o zi pe alta) In fine, e foarte buna problema care se pune in thread si mie imi e greu sa pun un verdict. |
Citat:
Exact!!! Ai citit Manastirea din Parma de Stendhal? Ii personajul asta putin nebun, Ferrante Palla, care fura pentru a-si hrani familia; dar ii explica ducesei Sanseverina ca marcheaza toate casele ca nu cumva sa fure de doua ori de la aceeasi familie si ca sa ramburseze mai tarziu tot ce a furat; tipu' asta fura din cauza ca e un renegat, un fel de haiduc al Italiei, si nu isi poate cauta de lucru din cauza ca e cautat de politie si e condamnat la moarte pe nedrept. Tipu' asta e oarecum ridicol dar are si ceva demn in el. |
Citat:
De ce judeci slabanogii cu barba si mustata? Normal ca isi schimba lumea parerea; eu am crezut ca esti calugar ca-n-colo esti Van Dame! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:40:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.