Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   povestea mea (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12049)

calator prin ploaie 06.02.2011 09:50:16

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 330456)
Unii da,altii nu...

Idem! :21:

Se poate aplica si invers. De cate ori nu m-am ars si eu... Lupul isi schimba parul,dar naravul BA!

Dragul meu Raoul...in scurta ta existenta pe Pamant...cum ai putut dobandi o "experienta" atat de vasta? Cate legaturi serioase, de durata ai avut? Sau e ca si chestia cu "comunist inrait", cand in fapt nici nu te nascusesi pe atunci....No offense, stii ca te simpatizez !

Raoul 06.02.2011 22:14:49

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333838)
Dragul meu Raoul...in scurta ta existenta pe Pamant...cum ai putut dobandi o "experienta" atat de vasta? Cate legaturi serioase, de durata ai avut? Sau e ca si chestia cu "comunist inrait", cand in fapt nici nu te nascusesi pe atunci....No offense, stii ca te simpatizez !

Pai am avut si eu cateva experiente in care am zis sa acord sanse si iarasi sanse si... degeaba. Unii oameni nu se schimba atat de usor precum ne imaginam.

ory 08.02.2011 14:54:47

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 334186)
Pai am avut si eu cateva experiente in care am zis sa acord sanse si iarasi sanse si... degeaba. Unii oameni nu se schimba atat de usor precum ne imaginam.

Poti sa o mai spui odata !

Raoul 08.02.2011 23:05:42

Cand sa mai spun?? Si la ce anume te referi?

Melissa 08.02.2011 23:24:55

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 335002)
Cand sa mai spun?? Si la ce anume te referi?

Cred ca la asta se refera Ory :
"Unii oameni nu se schimba atat de usor precum ne imaginam."
Adica, e de acord cu tine.

Raoul 09.02.2011 00:08:39

Daca se referea la "a repeta" atunci nu a pus adverbul corect. Intr-adevar,imi mentin afiramiile. Mi-as fi dorit totusi sa nu am dreptate... :2:

Melissa 09.02.2011 00:40:40

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 335037)
Daca se referea la "a repeta" atunci nu a pus adverbul corect. Intr-adevar,imi mentin afiramiile. Mi-as fi dorit totusi sa nu am dreptate... :2:

Da,e greu cu schimbarea...Imi vine acum in minte statuia lui David - capodopera lui Michelangelo.A durat extrem de putin executarea statuii fatza de timpul acordat gasirii materialului din care a fost facuta(parca in jur de 15 ani, nu mai retin )..Michelangelo spunea ca e foarte important materialul, deoarece MIZERIA iasa in timp la suprafata si ii va strica capodopera...Asa e si cu oamenii..Incearca sa se schimbe, dar in timp, mizeria iasa din nou la suprafatza..

Raoul 09.02.2011 01:00:36

Mda,prin asta trec eu acuma... De fapt am tot trecut de cativa ani. Tot sper ca cineva sa se schimbe,insa in zadar. Doar Dumnezeu mai poate face minuni!

calator prin ploaie 09.02.2011 08:44:26

Raoul, Dumnezeu va face minuni , dar numai daca acele minuni sunt spre folosul tau....Poate insa iti va deschide o alta "fereastra"....Sa te ajute Domnul, sa cauti ce gasesti....ca "pe lume vesnica-i doar schimbarea"......n-am spus-o eu.....dar stii...

windorin 09.02.2011 11:15:12

Citat:

În prealabil postat de Simonik (Post 330142)
Am ajuns sa cred ca nu am noroc in dragoste, si sa ma intreb cu ce oare am gresit in viata aceasta de imi da Dumnezeu atata suferinta.

Noroc in dragoste ?!
Da... diavolul poate aduce noroc sau ghinion... insa nu si Dumnezeu, la care toate sunt randuite spre mantuirea omului.

Ce am facut pentru a "merita" greutatile ?!
Mai bine citim cartea Iov si... cateva Vieti de Sfinti. Atunci vom intelege si nu vom mai intreba... ba vom fi si foarte odihniti.

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330149)
Relatia voastra Il includea si pe Dumnezeu?

O intrebare pe care ar trebui sa ne'o punem cu totii... cat mai des !

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:20:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.