![]() |
Citat:
Dragul meu Raoul...in scurta ta existenta pe Pamant...cum ai putut dobandi o "experienta" atat de vasta? Cate legaturi serioase, de durata ai avut? Sau e ca si chestia cu "comunist inrait", cand in fapt nici nu te nascusesi pe atunci....No offense, stii ca te simpatizez ! |
Citat:
|
Citat:
|
Cand sa mai spun?? Si la ce anume te referi?
|
Citat:
"Unii oameni nu se schimba atat de usor precum ne imaginam." Adica, e de acord cu tine. |
Daca se referea la "a repeta" atunci nu a pus adverbul corect. Intr-adevar,imi mentin afiramiile. Mi-as fi dorit totusi sa nu am dreptate... :2:
|
Citat:
|
Mda,prin asta trec eu acuma... De fapt am tot trecut de cativa ani. Tot sper ca cineva sa se schimbe,insa in zadar. Doar Dumnezeu mai poate face minuni!
|
Raoul, Dumnezeu va face minuni , dar numai daca acele minuni sunt spre folosul tau....Poate insa iti va deschide o alta "fereastra"....Sa te ajute Domnul, sa cauti ce gasesti....ca "pe lume vesnica-i doar schimbarea"......n-am spus-o eu.....dar stii...
|
Citat:
Da... diavolul poate aduce noroc sau ghinion... insa nu si Dumnezeu, la care toate sunt randuite spre mantuirea omului. Ce am facut pentru a "merita" greutatile ?! Mai bine citim cartea Iov si... cateva Vieti de Sfinti. Atunci vom intelege si nu vom mai intreba... ba vom fi si foarte odihniti. Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:20:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.