Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   despre intalniri cu protestantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12145)

cristinadaciana 08.02.2011 12:50:59

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 334531)
bai nene, ce aiureli?acela e un canon dat de Sf. Parinti intr-un sinod local... evreii sunt dusmanii nostrii si sunt mai rau ca ereticii... macar ereticii il recunosc pe Hristos.. evreii nu... sunt dusmanii nostrii nu pentru ca noi ni i-am ales ci pentru ca ei ne urasc prin rasismul si cretinismul lor.

De ce generalizati ?

calator prin ploaie 08.02.2011 12:53:35

si totusi exista antisemitism

anitisemitism sn. atitudine politica, sociala, etc, ostila fata de evrei-din franceza....
antisemit/a=adj=persoana care admite sau practica antisemitismul..
explicatii preluate din dex elaborat de Academia Romana/Institutul de lingvistica "Iorgu Iordan"
editia a II tiparita de Universul enciclopedic Bucuresti....

Sa inteleg ca ....toti sunt niste diletanti si tu ai dreptate? EXISTA !

ps pag 47 !

Danut7 08.02.2011 12:59:50

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 334739)
De ce generalizati ?

cei mai rasisti si cei mai anti sunt evreii(anti-goyim)... si de aici li se trag toate pataniile lor.. ce semeni aia culegi..

Danut7 08.02.2011 13:00:28

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 334741)
anitisemitism sn. atitudine politica, sociala, etc, ostila fata de evrei-din franceza....
antisemit/a=adj=persoana care admite sau practica antisemitismul..
explicatii preluate din dex elaborat de Academia Romana/Institutul de lingvistica "Iorgu Iordan"
editia a II tiparita de Universul enciclopedic Bucuresti....

Sa inteleg ca ....toti sunt niste diletanti si tu ai dreptate? EXISTA !

ps pag 47 !

dovedeste-mi!

calator prin ploaie 08.02.2011 13:05:45

Pai uite-te si la tine numai cum judeci evreii....si este chiar destul...Ca sa nu mai vorbesc de ce am citit pe aici pe forum, ca lumea ar duce-o bine fara ei(evrei)...cand nu sunt facuti jidani, ca ar fi ok sa nu mai existe Israelul....etc...
ps. Uiti ceva...nu trebuie sa dovedesc ceva ce oricum EXISTA , ca altfel nu s-ar vorbi despre asta .....citeste atent....si vei vedea....asta daca vrei sa vezi...

Numai bine...nu are sens sa continuam...ca devine stufos totul si ne departam de adevar...

cristinadaciana 08.02.2011 13:06:43

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 334743)
cei mai rasisti si cei mai anti sunt evreii(anti-goyim)... si de aici li se trag toate pataniile lor.. ce semeni aia culegi..

Prietenul cel ma bun al tatalui meu e evreu. Fost coleg de liceu caci pe atunci era comunitate de evrei aici. Daca vreo religie mi-ar impune sa-l privesc ca dusman atunci ma dezic de religia respectiva!

Danut7 08.02.2011 13:14:32

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 334750)
Pai uite-te si la tine numai cum judeci evreii....si este chiar destul...Ca sa nu mai vorbesc de ce am citit pe aici pe forum, ca lumea ar duce-o bine fara ei(evrei)...cand nu sunt facuti jidani, ca ar fi ok sa nu mai existe Israelul....etc...
ps. Uiti ceva...nu trebuie sa dovedesc ceva ce oricum EXISTA , ca altfel nu s-ar vorbi despre asta .....citeste atent....si vei vedea....asta daca vrei sa vezi...

Numai bine...nu are sens sa continuam...ca devine stufos totul si ne departam de adevar...

daca exista de ce ti-e asa de greu sa dovedesti?

Danut7 08.02.2011 13:23:38

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 334752)
Prietenul cel ma bun al tatalui meu e evreu. Fost coleg de liceu caci pe atunci era comunitate de evrei aici. Daca vreo religie mi-ar impune sa-l privesc ca dusman atunci ma dezic de religia respectiva!

nu ti se impune nimic.. canoanele astea au si ele nevoie de interpretare.. parerea mea e ca, canonul de la Laodiceea se refera la comuniune religioasa.. adica sa nu amestecam religia noastra cu cea a ereticilor si a evreilor..

calator prin ploaie 08.02.2011 13:43:52

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 334757)
daca exista de ce ti-e asa de greu sa dovedesti?

NU E GREU...dar n-are sens.....Reciteste pe fiecare topic unde cineva enunta ceva despre evrei....si vei gasi MEREU...expresii ca "jidani", "porci de jidani"....ca evreii sunt cei mai rai oameni de pe Terra...Nu e clar? Atitudinea , limbajul jignitor la adresa unei natii...denota exact ce ti-am definit indirect...Asa ca....scuza-ma....degeaba te faci ca nu pricepi...Eu nu-mi mai ripsipesc timpul cu tine!

cristinadaciana 08.02.2011 13:51:44

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 334768)
NU E GREU...dar n-are sens.....Reciteste pe fiecare topic unde cineva enunta ceva despre evrei....si vei gasi MEREU...expresii ca "jidani", "porci de jidani"....ca evreii sunt cei mai rai oameni de pe Terra...Nu e clar? Atitudinea , limbajul jignitor la adresa unei natii...denota exact ce ti-am definit indirect...Asa ca....scuza-ma....degeaba te faci ca nu pricepi...Eu nu-mi mai ripsipesc timpul cu tine!

Sa nu uitam de pretentia "DOVEDESTE ! " care insoteste raspunsurile lui... Parca am fi inculpati si trebuie sa "dovedim" "judecatorulul suprem" de pe acest forum .

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:18:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.