Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pocainta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5019)
-   -   Plata colectiva a pacatelor? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12191)

Danut7 13.02.2011 22:34:41

ptr Mihnea Dragomir

ia vezi acu e buna religia?

cristiboss56 13.02.2011 22:35:58

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 337309)
sunt de parere ca nu trebuie sa avem o credinta numai din frica sau din superstitie, nici sa credem orbeste, ci sa sapam sa vedem, ce , cum , de ce... cercetati spune Mantuitorul... deci nu e gresit a cerceta... sa se face lumina...

Sfintii Parinti au avut vreme destula in a cerceta ! Sa ne dea Bunul Dumnezeu timp , sanatate si rabdare de a citi tot ce au lasat acesti Sfinti Parinti , si apoi avand un bagaj de cunostinte , putem trage niste concluzii cat de cat ! In rest e sminteala si multa ratacire fara rost !

Danut7 13.02.2011 22:42:36

nu degeaba nu dau evreii doi bani pe credinta noastra, pe crestinism daca nu stim sa ne-o justificam, daca suntem majoritatea 90% niste ignoranti si credinciosi orbi, din frica , traditie sau din superstitie... unde e inteligenta, credinta luminata de ratiunea intelectuala?ar trebui sa le fie rusine la toti desteptii, scolitii si intelectualii crestini de pe forum si de oriunde!

catalin2 13.02.2011 22:44:33

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 337321)
catolic e bine daca imi pun?

Se pare ca rasaritenii au acceptat invatatura apuseana ca nimeni nu s-a mantuit inainte de Iisus din cauza pacatului stramosesc, deci nu va primesc acolo.

Danut7 13.02.2011 22:44:40

nu vreau sa cred asta... dar chiar este crestinismul o religiei nerationala, o religie a ignorantei?

Danut7 13.02.2011 22:45:13

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 337329)
Se pare ca rasaritenii au acceptat invatatura apuseana ca nimeni nu s-a mantuit inainte de Iisus din cauza pacatului stramosesc, deci nu va primesc acolo.

atunci imi pun protestant...

Danut7 13.02.2011 22:47:14

nu... nu-mi place.. sunt prea rasist ca sa pot fi protestant..

Mihnea Dragomir 13.02.2011 22:58:38

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 337331)
atunci imi pun protestant...

Ar fi mai adecvat credinței dv. Catolicii cred în dogma păcatului originar. Din câte știu (sper să nu greșesc) și evreii cred în dogma păcatului originar. Dar, în timp ce unii protestanți cred la rândul lor, alții nu cred în ea. Dacă sunteți rasist, nu e nicio problemă: sunteți în buna companie a lui Martin Luther, un antisemit notoriu. Pe de altă parte, de regulă protestanții sunt oameni politicoși. Nu știu dacă vă puteți adapta noului dv statut.

Danut7 14.02.2011 17:30:22

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 337339)
Ar fi mai adecvat credinței dv. Catolicii cred în dogma păcatului originar. Din câte știu (sper să nu greșesc) și evreii cred în dogma păcatului originar. Dar, în timp ce unii protestanți cred la rândul lor, alții nu cred în ea. Dacă sunteți rasist, nu e nicio problemă: sunteți în buna companie a lui Martin Luther, un antisemit notoriu. Pe de altă parte, de regulă protestanții sunt oameni politicoși. Nu știu dacă vă puteți adapta noului dv statut.

deocamdata apartin de religia ortodoxa... te inseli ignorantule... evreii nu cred in dogma pacatului originar.. sa-ti fie rusine ca esti un intelectual(doctor)..

Raoul 14.02.2011 17:36:05

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 337640)
te inseli ignorantule... evreii nu cred in dogma pacatului originar.. sa-ti fie rusine ca esti un intelectual(doctor)..

A spus ca nu stie exact,deci nu a facut o afirmatie de care sa fie sigur!

PS cel putin el are o facultate...

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:19:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.