xanixade |
24.02.2011 20:44:57 |
Citat:
În prealabil postat de Silencer
(Post 341663)
xanixade, shtii, daca tot e vorba de imagine, eu cand ma jucam world of warcraft, sau alt ceva , mereu ma inchipuiam ca un luptator bun la inima, care lupta cu raul, sii ii ajuta pe cei slabi :D Ma inchipuiam luptator mai degraba a lui Dumnezeu, decat istoria care mi-o zice jocul, asa ca eu nu ma gandeam deloc la idoli... Sunt un copil de 23 de ani, ce sa-i fac...
Unii oameni cu toate ca sunt oameni mari in toata firea, au nevoie de poveste in viata, iar jocul ofera aceasta, poti sa fii cine vrei sa fii, sa ajuti pe toti in jurul tau, sa lupti cu monstri si dragoni, sa lupti cu raul, sa mergi prin locuri de basm, care in realitate nu le vei vedea niciodata....
Pai bine, ce trebuie de inteles ca unii oameni au nevoie de asa chestie, intrucat devine un drog... Unii nu simt nevoia, iar unii, mai ales cei singuratici si respinshi de societate, isi gasesc in aceste jocuri unicul refugiu....
Eu nu spun ca jocurile sunt o chestie buna, eu imi dau seama ca ele mi-au adus numai rau, am pierdut mult timp cu ele... Ceea ce vroiam de fapt sa spun, ca ele nu ar fi atit de atragatoare fara elemente fantastice, si nu putem cere ca ele sa nu contina elemnte de asa tip deoarece nu ar mai fi interesante deloc...
In genere jocurile aduc numai rau oamenilor, mai ales celor ca mine, si in genere ar fi bine sa nu mai fie, dar sa fim realishti, asta nu se va intampla niciodata...
TempleKnight,nu sunt eu :) Icerc in ultimul timp sa nu ma joc, asa ca pina ce nu ma intereseaza :)
|
Mie imi zici... Doamne cum pierdeam nopti intregi jucand Diablo 2... Sau Warcraft 3... eram innebunit dupa Warcraft...Eu, nu faceam tot asa? Zicand ca omor in numele binelui etc... refugiu, nerefugiu, imi placea la nebunie... Drog, nedrog eu eram foarte dependent de asa ceva... mai ales ca am si o imaginatie puternica... Am patit ca m-am jucat, de exemplu, Warcraft 3 chiar cand l-am primit, vreo 2 luni, continuu, cand eram in vacanta... Si dupa ce l-am terminat, am simtit asa o stare de golaciune, efectiv simteam timpul pierdut...
Aici ai pus bine punctul... fantastice... nici nu prea stiu daca ar fi vreo fantezie care sa nu ridice probleme de credinta... dar totusi sunt si jocuri care nu au nimic in clin cu fantezia, si sunt la fel de interesante... Dar si asa, sunt intr-o oarecare masura pierzatoare de vreme...
Acuma asa patesc... descarc vreun joc vreo 2-3 ore, il instalez in 5 minute, il deschid... si abia daca ma joc vreo 10 minute pe el, ca ma apuca greata... nu are poveste, iar sa ma joc asa pentru placere.... pot... dar, iarasi, intervine viata reala...
Nu cred deloc ca jocurile sa fie un refugiu, desi multe asa sunt construite... Doar pentru simplul fapt ca nu poti fugi de viata ta... Eu, cam stiu asta pe pielea mea...
|