Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12351)

IOLANDA 04.03.2011 09:56:16

pentru Teodora Trandafir

Sfanta Maica Fecioara ,ajut-o pe roaba ta Teodora,sa se ridice din patul durerilor ,ca sa poata Sa-ti dea Slava Tie si Fiului Tau -Iisus Hristos.Poate ,chiar asta este "incercarea "vietii ei ,spre gasirea "cararii"spre mantuirea sufletului.Sa ne rugam pentru ea sa primeasca aceasta sansa de la Bunul Dumnezeu.Doamne Ajuta!!!!!!

Daniel777 04.03.2011 09:56:54

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 344503)
Daca si Hristos ar fi avut in vedere ceea ce tu spui, nu s-ar mai fi intrupat pentru noi si cu atat mai mult nu s-ar mai rastignit pentru noi.

Cum poti spune ca trebuie sa ne rugam pentru altii doar daca ne-au facut un bine? Of Doamne, daca si cand ne ducem la rugaciune ne ducem pentru schimb, tare mult am saracit.

Dumnezeu sa-i daruiasca sanatate si sa ne lumineze sa vedem cat de important este orice semen al nostru.

Este foarte important orice semen al nostru,dar noi la judecata vom da seama pentru sufletul nostru,daca ne-am ingrijit de el...

Sincer ,sa facem un sondaj,cati din useri se roaga efectiv pentru Teo...Exista macar unul?

Florin-Ionut 04.03.2011 10:00:03

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344505)
Din cate stiu ,daca e vorba sa ne rugam pentru altii,trebuie sa ne rugam in special pentru conducatorii tarii...,asa spune Biserica..

De ce sa ne rugam pentru ei, pentru ca ne-au facut bine? :23:

costel 04.03.2011 10:00:12

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344509)
Este foarte important orice semen al nostru,dar noi la judecata vom da seama pentru sufletul nostru,daca ne-am ingrijit de el...

La judecata vom avea raspuns bun daca l-am cercetat pe cel din temnita, daca i-am dat sa manance celui infometat, sa bea celui insetat ... Nu mai face sondaje, e de ajuns ce vrea Hristos, nu ce vrem noi.

calator prin ploaie 04.03.2011 10:01:10

Exista mai multi...Si fii linistit...eu cel putin am in seara o vreme in care ma rog mult mai mult decat peste zi...In plus orice fac, oriunde as fi...rugaciunea inimii o spun....Nu fa aprecieri dupa masura ta mare pt tine si mica pt altii , ca asta chiar nu te apropie macar, de un bun crestin....Numai bine....

calator prin ploaie 04.03.2011 10:02:07

Sa-i dea putere Domnul, fiecarui suflet aflat in boala si necaz ! Doamne ajuta-le si iarta-ne pe noi ! :25:

Daniel777 04.03.2011 10:05:15

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 344510)
De ce sa ne rugam pentru ei, pentru ca ne-au facut bine? :23:

Dragul meu aceasta este porunca Bisericii,probabil sa ne rugam sa nu ne faca si mai rau....

Daniel777 04.03.2011 10:06:49

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 344511)
La judecata vom avea raspuns bun daca l-am cercetat pe cel din temnita, daca i-am dat sa manance celui infometat, sa bea celui insetat ... Nu mai face sondaje, e de ajuns ce vrea Hristos, nu ce vrem noi.

Cum spunea Zaharia2009 mai devreme,Teo nu a facut decat sa sminteasca ,prin valorile promovate si prin exemplul personal...

Sa dea Domnul ca acum cu aceasta ocazie ,sa-si schimbe si viata...

costel 04.03.2011 10:10:13

Daniel, daca nu te poti ruga pentru ea, lasa-i pe cei ce vor, sa o faca. Nu mai aduce diverse motivatii, ca toate acestea sunt fara rost in fata celui ce iubeste.

Daniel777 04.03.2011 10:11:40

Draga eu nu opresc pe nimeni sa se roage,dar ce e asta ,sa promovam oameni care nu au legatura cu Dumnezeu?

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:58:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.