![]() |
pentru Teodora Trandafir
Sfanta Maica Fecioara ,ajut-o pe roaba ta Teodora,sa se ridice din patul durerilor ,ca sa poata Sa-ti dea Slava Tie si Fiului Tau -Iisus Hristos.Poate ,chiar asta este "incercarea "vietii ei ,spre gasirea "cararii"spre mantuirea sufletului.Sa ne rugam pentru ea sa primeasca aceasta sansa de la Bunul Dumnezeu.Doamne Ajuta!!!!!!
|
Citat:
Sincer ,sa facem un sondaj,cati din useri se roaga efectiv pentru Teo...Exista macar unul? |
Citat:
|
Citat:
|
Exista mai multi...Si fii linistit...eu cel putin am in seara o vreme in care ma rog mult mai mult decat peste zi...In plus orice fac, oriunde as fi...rugaciunea inimii o spun....Nu fa aprecieri dupa masura ta mare pt tine si mica pt altii , ca asta chiar nu te apropie macar, de un bun crestin....Numai bine....
|
Sa-i dea putere Domnul, fiecarui suflet aflat in boala si necaz ! Doamne ajuta-le si iarta-ne pe noi ! :25:
|
Citat:
|
Citat:
Cum spunea Zaharia2009 mai devreme,Teo nu a facut decat sa sminteasca ,prin valorile promovate si prin exemplul personal... Sa dea Domnul ca acum cu aceasta ocazie ,sa-si schimbe si viata... |
Daniel, daca nu te poti ruga pentru ea, lasa-i pe cei ce vor, sa o faca. Nu mai aduce diverse motivatii, ca toate acestea sunt fara rost in fata celui ce iubeste.
|
Draga eu nu opresc pe nimeni sa se roage,dar ce e asta ,sa promovam oameni care nu au legatura cu Dumnezeu?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:58:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.