![]() |
eu cred ca exista o legatura intre frumusetea interioara si cea exterioara sau cel putin asa se zice, in sensul ca exteriorul reflecta interiorul. Eu sunt genul de om care nu apreciaza frumusetea exterioara ci cea interioara.
|
Citat:
|
Biserica nu-si imparte fiii in frumosi si urati. In Biserica, indiferent de aspectul fizic, suntem niste "frumosi uratiti".
Cand spun aceasta, am in gand stihira ce se canta la slujba inmormantarii: "Plang si ma tanguiesc cand ma gandesc la moarte si vad in morminte frumusetea noastra cea zidita dupa chipul lui Dumnezeu zacand: grozava, fara marire si fara chip". Frumusetea zidita dupa chipul lui Dumnezeu, pe care am pierdut-o prin pacat, primeste "lovitura de gratie", prin irationalitatea si nefirescul mortii. O faptura sortita vesniciei, se descompune, se intoarce iarasi in pamant. Invierea lui Hristos, ne ofera insa si nadejdea invierii noastre, pentru ca Hristos a biruit moartea: "Si iata, vine vremea, cand mortii auzind glasul Sau, vor invia." |
Frumusetea fizica,daca o ai,sa te bucuri de ea dar sa nu te mandresti,sa nu te lauzi cu ea,sa nu te crezi superior fiindca nu esti.Cel mai mult conteaza frumusetea interioara,defapt numai ea conteaza.Un om e frumos daca are sufletul curat,daca este spovedit,impartasit,postit si smerit.
Frumusetea fizica este si ea un dar dar foarte foarte mic cu care cum am mai zis nu trebuie sa te lauzi,sa te mandresti sau sa te crezi superior. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Observatie
Citat:
Asa ca e nedrept sa implicam o intreaga populatie in enunt:)):)). |
Citat:
|
Citat:
Cine seamana se-aduna...Si exista sanse ca partenerii de discutii profunde sa ajunga si parteneri de viata. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:20:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.