![]() |
Citat:
Oamenii astia nu constientizeaza ca alearga la izvor cu vasul bine astupat. Ca s-o mai lipi de vas pe dinafara cateva picaturi de apa, nu ii ajuta chiar deloc, doi pasi mai incolo tot vor muri de sete. |
Citat:
noi doar presupunem. am uitat sa va spun eu nu intru in fata ca mi-e frica de cumag pe circa,sau intre coarne. |
Gloata se comporta in privinte religioase exact asa cum a fost educata sa se comporte in privinte religioase.
Imbulzeala si racnetele din jurul moastelor arata preocuparea adanca a ierarhilor pentru sanatatea si propasirea spirituala a gloatei. |
Citat:
|
Da...cu siguranta ca imbulzeala e si buna, poate denota si credinta, poate fi generata si de oameni obositi, grabiti, bolnavi, cat si de oameni cu mai putina educatie...ce sa mai la deal la vale, iar cui nu-i place sa evite si sa nimereasca in astfel de situatii, si sa nu isi ocupe gandurile prea mult cu acest subiect... ca sunt alte lucruri mai importante, zic eu.:71:
|
Imi pare destul de bizar ca initiatorul topicului sa nu participe la discutie!!!Altfel de ce l-ar mai preocupa aceasta intrebare retorica???
|
Citat:
|
Citat:
Chiar daca sunt numerosi cei ce isi manifesta prezenta la evenimentele religioase intr-un mod necivilizat, mai putin crestin, e bine ca totusi nu sunt absenti. Se apropie de Hristos, asa ciungi, ologi, schiopi, orbi, paralitici, leprosi cum sunt. Vin sa fie vindecati de neputintele lor. Nu stim noi cum lucreaza Dumnezeu vindecarea fiecaruia. Poate ca pleaca mai indreptati la casele lor decat cei politicosi, civilizati. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:45:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.