Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   a iubi inseamana a ierta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1289)

adrian010155 31.07.2008 19:55:53

Casiana, cuvintele tale m-au impresionat. Lasa sa se intrevada multa suferinta. Sub aspect rational, logica discursului tau este corecta dar, te rog, gandeste-te ca deasupra rationalului se afla spiritualul, singurul in masura sa te ajute sa-ti smulgi din inima amintirea cea de dupa iertare, generata, probabil de un sentiment de posesiune, sentiment care nu vine de la Dumnezeu. Sa stii ca si eu am avut si, foarte probabil, voi mai avea motive de intristare dintre cele mai profunde. Stiu ca trebuie sa-mi smulg din inima acele amintiri si, in aceasta directie, duc o lupta apriga. Nici mie nu prea mi-a reusit dar sint plin de speranta pentru ca, cel putin, stiu ce trebuie facut.

cristiboss56 31.07.2008 21:26:17

Citat:

În prealabil postat de Casiana
Doamne ajuta!
Nu stiu cum a fost drumul vostru in viata insa eu am fost nevoita sa trec cam prin multe...... asa ca am incercat sa depasesc toate obstacolele vietii si sa ii iert pe cei care mi-au transformat drumul lin al vietii intr-unul sinuos....dar de uitat nu am uitat.............. si nu pentru ca nu am iertat din tot sufletul ci pentru ca increderea pe care am depozitat-o in oamenii care mi-au inselat asteptarile s-a naruit...
Oameni pe care i-am iubit din tot sufletul mi-au distrus cele mai frumoase vise..... i-am iertat dar increderea a fost spulberata............iar uitarea nu a intervenit cu toate ca am iertat si spun ca am iertat pt ca nu le port ranchiuna si ori de cate ori au nevoie de mine le intind o mana de ajutor......
Poate ca si fraza "sunt oameni pe lumea pe care ii intalnesti ii iubesti si ti se par ca iti apartin..... de fapt in final constati ca nici macar nu ii cunosti" e plina de adevar.... si pt ca ii iubesti dar pentru ca nu ii cunosti reusesc sa iti insele asteptarile....

Draga Casiana, sa nu uitam cele spuse de insasi Mantuitorul nostru Iisus Hristos, ca in lume multe necazuri vom avea, si insasi El cel ce a dat dragostea suprema, a vindecat si a facut atatea minuni celor din jur, a lasat atatea pilde si invataturi, a primit intru final hula, dispretul, a primit atatea scuipari, vorbe de ocara si injosiri. Sa avem pilda toate acestea in asta lume trecatoare ! Aceiasi oameni ce-L aclamau si L-au iubit , aceiasi l-au hulit, L-au tradat si parasit. Sa avem nadejdie si sa-I urmam calea si restul se vor risipi, vor trece, cum va trece insasi viata noastra de aici, dar avand tot timpul in suflet si in inima dorinta mantuirii noastre . Credinta, speranta, dragoste si nadejdie in cele ce vor fi intru vesnicie. Aici orice inceput are si un sfarsit, un sfarsit al unu nou inceput fara de sfarsit. DOAMNE AJUTA !+

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:20:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.