Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Statul va privatiza partial HIDROELECTRICA si romgaz. Vom plati si preturi europene (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12890)

hydro314 05.07.2011 16:53:52

Dupa privatizare, dupa campaniile electorale de la anul, preturile vor exploda pentru populatie.
Investitorii trebuie sa-si scoata banii care i-au dat pe actiuni.
Vor fi mariri de 80% la gaze si curent in 2 ani -pentru a alinia preturile.

Adriana Cluj 05.07.2011 18:29:02

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 362523)
deja platim preturi europene....asa ca...

Tot aud asta la televizor: preturi europene, la mancare, la utilitati, la benzina, la.. toate.
Dar cand vom auzi si:salarii europene?

Sa nu ziceti: cand o fi si munca europeana, ca unii dintre noi asa muncesc inca dinainte de Ž89.

N.Priceputu 05.07.2011 18:55:15

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 374785)
Tot aud asta la televizor: preturi europene, la mancare, la utilitati, la benzina, la.. toate.
Dar cand vom auzi si:salarii europene?

Sa nu ziceti: cand o fi si munca europeana, ca unii dintre noi asa muncesc inca dinainte de Ž89.

Când o să avem patroni europeni și management european.

Dacă patronul la care să zicem că lucrez produce pantofi la prețuri europene, având și costuri europene, mi se pare normal să am și eu salariu european, iar el profit european.
Dacă nu se întâmplă asta, fie el se îmbogățește rapid pe spinarea angajaților, cărora pe lângă faptul că le dă salarii mici, nici pe acelea nu le declară în cartea de muncă și, prin urmare, le plătește asigurările de pensie la salariul minim, fie are multe pierderi, din cauza proastei organizări a muncii sau din cauza furturilor din fabrică.

Dumitru73 05.07.2011 18:59:59

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 374787)
Când o să avem patroni europeni și management european.

Dacă patronul la care să zicem că lucrez produce pantofi la prețuri europene, având și costuri europene, mi se pare normal să am și eu salariu european, iar el profit european.
Dacă nu se întâmplă asta, fie el se îmbogățește rapid pe spinarea angajaților, cărora pe lângă faptul că le dă salarii mici, nici pe acelea nu le declară în cartea de muncă și, prin urmare, le plătește asigurările de pensie la salariul minim, fie are multe pierderi, din cauza proastei organizări a muncii sau din cauza furturilor din fabrică.

imi aduc aminte de un raspuns dat de un prfesor din facultate, ce a fost intrebat de ce la noi nu prea prind "retetele" de management american.
taspunsul lui a fost ceva gen: o fi piesa americana, dar actorii tot romani sunt.

hydro314 05.07.2011 19:13:39

Statul va incepe vanzarea actiunilor de la Petrom saptamana viitoare
de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Marți, 5 iulie 2011,

Ministerul Economiei va incepe sa vanda participatia de 9,8% din actiunile Petrom, incepand cu 11 sau 12 iulie, potrivit unor surse citate de Reuters."Oferta este programata sa inceapa pe 11 sau 12 iulie, iar in acest sens Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare isi va da OK-ul saptamana aceasta", au declarat surse apropiate procesului de vanzare a actiunilor.

Companiile aceste detin resursele ROMANIEI.
Politicienii ne vor duce in faliment- vom vinde muntii, raurile, Delta- ca in Grecia!
Basescu lichideaza Petrom.
Nu sunt ale politicienilor romani ca sa le vanda ei.
Chiar ne vindem gaina cu oul de aur si apoi ne ingroapa altii cu preturile lor ?
Dupa aia numai avem niciun control la gaze si petrol. ABSOLUT NICIUL. NE-AM VANDUT TOTUL. Ce o sa mai vindem?!

Dumitru73 05.07.2011 19:25:22

Citat:

În prealabil postat de hydro314 (Post 374790)
Statul va incepe vanzarea actiunilor de la Petrom saptamana viitoare
de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Marți, 5 iulie 2011,

Ministerul Economiei va incepe sa vanda participatia de 9,8% din actiunile Petrom, incepand cu 11 sau 12 iulie, potrivit unor surse citate de Reuters."Oferta este programata sa inceapa pe 11 sau 12 iulie, iar in acest sens Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare isi va da OK-ul saptamana aceasta", au declarat surse apropiate procesului de vanzare a actiunilor.

Companiile aceste detin resursele ROMANIEI.
Politicienii ne vor duce in faliment- vom vinde muntii, raurile, Delta- ca in Grecia!
Basescu lichideaza Petrom.
Nu sunt ale politicienilor romani ca sa le vanda ei.
Chiar ne vindem gaina cu oul de aur si apoi ne ingroapa altii cu preturile lor ?
Dupa aia numai avem niciun control la gaze si petrol. ABSOLUT NICIUL. NE-AM VANDUT TOTUL. Ce o sa mai vindem?!

asta este marea dilema.
ai ajuns muritor de foame, dar detii o colectie de monede de aur de mare valoare.
ce faci? ii vinzi, sau risti sa mori de foame?
probabil ca nimeni nu vrea sa sfarseaca precum Hagi Tudose pe gramada de bani.
depinde cum vinzi.
daca si acum vom vinde, aproape pe degeaba, asa cum s-a vandut catre OMV, atunci ne meritam soarta.

hydro314 05.07.2011 20:06:41

Dar cel care le cumpara cum isi scoate banii repede?

Ce se inatampla cu benzina saptamana de saptamana?

Totul: masini, avioane, vapoare, trenuri, frigidere, iluminatul public, uzine etc. folosesc energie din petrol, gaze, carbune in functionare.
Nu mai trebuie vandut nici 1% din aceste companii strategice. Aceste actiuni reprezinta viitorul Romaniei.
Resursele energetice-gaze, petrol, carbune, electricitate devin din ce mai scumpe, rezervele scad, cererea devine din ce in ce mai mare.
Cine va pune mana pe actiuni?
Cine preseaza cu vanzarea actiunilor? E URGENT sa vinzi actiuni super profitabile in plina criza finaciara?
Preturile la carburanti cresc, la gaze cresc deci profiturile vor fi uriase an de an- PETROM DETINE SI GAZE.
Acum nu trebuie sa vinzi actiunile. Cine pune mana pe ele?

Adriana Cluj 05.07.2011 21:47:43

Vizionati, daca vreti

http://inregistrari.antena3.ro/view-..._Gadea-12.html
http://inregistrari.antena3.ro/view-..._Avram-41.html

doua resurse importante...

hydro314 07.09.2011 10:30:24

S-a privatizat si aurul- rosia montana. Asa se va intampla si cu gazele-ROMGAZ!
Statul 19%, strainii 81%.

Cititi contractele.

http://www.minind.ro/resurse_mineral..._RMGC_2011.pdf

Mai multe la

http://www.minind.ro/

Intrati pe: domenii/resurse minerale

CONTRACTUL E BETON. Romania = 0 (zero) euro profit/dividende in urmatorii 10 ani!
Dupa ce se platesc creditele de miliarde euro, abia dupa asta ia si Romania ceva.

Contractul este incheiat intre compania de stat MINVEST S.A. cu 19% si Gabriel Resources(Jersey) LTD cu 81%, societate inregistrata in CHANNEL ISLANDS.

Theodor_de_Mopsuestia 07.09.2011 15:55:54

Citat:

În prealabil postat de hydro314 (Post 374808)
Dar cel care le cumpara cum isi scoate banii repede?

Ce se inatampla cu benzina saptamana de saptamana?

Totul: masini, avioane, vapoare, trenuri, frigidere, iluminatul public, uzine etc. folosesc energie din petrol, gaze, carbune in functionare.
Nu mai trebuie vandut nici 1% din aceste companii strategice. Aceste actiuni reprezinta viitorul Romaniei.
Resursele energetice-gaze, petrol, carbune, electricitate devin din ce mai scumpe, rezervele scad, cererea devine din ce in ce mai mare.
Cine va pune mana pe actiuni?
Cine preseaza cu vanzarea actiunilor? E URGENT sa vinzi actiuni super profitabile in plina criza finaciara?
Preturile la carburanti cresc, la gaze cresc deci profiturile vor fi uriase an de an- PETROM DETINE SI GAZE.
Acum nu trebuie sa vinzi actiunile. Cine pune mana pe ele?

Raspusn: gunoaiele numite francmasoni, care sunt si cei mai bogati oameni ai planetei. Daca noi romanii am avea sange in vene, l-am fi trimis demult pe jefrrey frank, alt occidental din rasa lor malefica spalacita, in lumea de jos. Asa, ca demonstratie de demnitate. Legionarii i-ar fi lichidat pe toti nemernicii care ne conduc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:34:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.