Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Despre deochi (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13273)

Melissa 12.07.2011 00:14:59

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 376681)
Dar daca priveste neutru(neutru fata de variantele prezentate) : zeflemist, mistocar , persiflativ, in gluma sau chiar in deridere, zimbitor si aluziv la orice , neincrezator si segalnic ... atunci deoache sau nu ?

Nu.
Citat:

Dar inteleg ca exista 2 feluri de deochi : deochiul rau, tulburent, cauzator de stari neplacute ... isvorit din gindurile negre , din ura, invidie, disturbant si numit in consecinta disdeochi, nu ?
Si deochiul favorabil, pozitiv, benefic, sau eutrofic (= care face bine, care ne maguleste, care ne face precum gaina motata) care se face din admiratie si iubire sincera si care poate fi stimulativ, purtind numele de eudeochi !

In mistoul facut, ati pierdut tocmai esentialul :efectul este acelasi in ambele cazuri.Nu exista deochi negativ si deochi pozitiv.Doar "sursa" difera. Iar "victima" prezinta aceleasi simptome.
Exista copii mici deocheati chiar de parintii lor.Pentru ca sunt copii reusiti si se mira parintii de frumusetea lor. In acest caz vorbim de "ochi buni".Si sunt femei frumoase pe care le deoache lumea( in special alte femei mai putin inzestrate) frecvent.Aici vorbim de "ochi rai".In ambele cazuri, asa cum am spus, efectele deochiului sunt aceleasi.

Citat:

Interesanta postare

Nu stiu cat a fost de interesanta dar a fost sincera ( adica n-a fost la misto).

zaharia_2009 12.07.2011 00:16:16

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 376684)
Iti multumim si tie, Frate, pentru remediul la deochi postat mai sus. Am insa o intrebare: cel cu grupa sangvina AB IV sa aiba RH-ul pozitiv sau negativ?:105:

Da, este o omisiune a mea , pt. care imi cer iertare : Rh-ul este si el musai sa fie negativ pt. a nu exista nici o corespondenta/asociere cu deochetorul , altminteri efectul nu se instaleaza !!!!:18:

cristiboss56 12.07.2011 19:43:23

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 376672)
atunci cind esti deocheat trebuie ca in prima jumatate de ora de la lansarea deochiului sa te frece cineva la buric , in sensul acelor de ceasornic cu saliva de la un apropiat care sa aibe obligatoriu grupa sanghina AB IV si sa rosteasca un anume descintec .
Se spune ca asa negresit este inlaturat deochiul .

!1.Cati pacienti a-ti frecat ( vindecat ) pana acum ?
2.Cat dureaza in medie o sedinta ?
3.Care este tariful pe care-l percepeti ?

cocacoc 12.07.2011 21:06:16

Din cunostintele mele, feromonii artificiali pot cauza stari de oboseala, cascat, dureri de cap, supradoze de feromoni artificiali au cauzat si sentimente temporare de depresie.

Asadar, dupa mine, feromonii naturali sunt cei care pot provoca aceleasi simptome, feromonii artificiali (in special androstenon, androsteron si androstenol) fiind "copiati" dupa chimicalele gasite in transpiratia omului .

Deochi...depenis...mda . Iar povestile cu ghinion si lucruri rele care i se intampla persoanei nu stiu cata vreme ...sunt povesti.

glykys 12.07.2011 21:21:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 376883)

Cine te-a deocheat, Cristi? :)

GLAdoS 12.07.2011 23:25:11

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 376672)
... trebuie ca in prima jumatate de ora de la lansarea deochiului sa te frece cineva la buric , in sensul acelor de ceasornic cu saliva de la un apropiat care sa aibe obligatoriu grupa sanghina AB IV si sa rosteasca un anume descintec .
....

*goes to hurl in a bucket*
si la dupa ce te freaca bine cu bale, nu iti de si niste "suc galben"?

miles to truth 13.07.2011 00:23:56

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 376638)

PS. Pentru placebo ar trebui să cred că bomboana e pastilă; or, dacă o iau singur nu văd cum aș putea să mă mint că e altceva.

nu...trebuie doar sa crezi ca o sa iti treaca durerea de cap si gata, incearca sa vezi ce simplu e si nu iti mai trebuie exorcizare :)

Melissa 13.07.2011 00:31:27

Citat:

În prealabil postat de miles to truth (Post 376970)
nu...trebuie doar sa crezi ca o sa iti treaca durerea de cap si gata, incearca sa vezi ce simplu e si nu iti mai trebuie exorcizare :)

Efectul Placebo implica neaparat un preparat medicamentos ..inactiv desigur:-)

Ceea ce spui tu e simpla autosugestie.Buna si asta.:-)

Melissa 13.07.2011 00:35:40

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 376883)

Cred ca lucreaza la negru de nu-ti raspunde..:71:

N.Priceputu 13.07.2011 09:32:53

Citat:

În prealabil postat de miles to truth (Post 376970)

Vorbești din proprie experiență?
Și apoi, crede-mă că deochiul nu e o simplă durere de cap. Cei deocheați știu să facă diferența. Manifestările sunt specifice: căscat nervos, slăbiciune, stare de rău, eventual și durere de cap.
E ușor să crezi că nu există ceva ce n-ai cunoscut.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:10:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.