Asive_rationalul |
19.07.2011 13:45:19 |
Citat:
E bine ca admiti ca EXISTA Dumnezeu! Primul pas l-ai facut : nu mai negi existenta LUI!
|
E un exercitiu logic. Este tipul te argument "Chiar daca", dar daca imi arta ca exista, sunt primu care e gata sa creada.
Citat:
Threadul acesta nu era intentionat pentru discutii de genu. Era pur si simplu informativ. Si uita-te in primul thread sa te convingi ca multi nu stiu ce e aia un ateu.
Imi pare rau ca si threadul asta s-a stricat cu "dezbateri" aiurea.
|
Da, a cam luat-o pe aratura, dar tot are ca scop intarirea de comunicare intre atei si crestini.
Citat:
Nedumerirea mea este de ce ne trebuie noua,pe un forum crestin ortodox,un topic despre ateism????
Eu una stiu definitia ateismului si foarte probabil si altii de aici...
Este ca si cum iti deschizi o macelarie intr-un cartier de vegetarieni :)
|
Pentru ca gandirea libera este cea mai importanta valoare a societatii si pentru ca tabuuri de genul "nu vorbim despre atei" fac mai mult rau societatii decat topicul acesta.
Citat:
Ce ma deranja cu acest tip de gandire, e simplu: daca schimbi Dumnezeul cu un alt zeu, hai sa spunem Thor, atunci ajungi la acelasi lucru, incepi sa vezi lumea cu ochi nordice. Vezi zeul tau, sau mesajele lui/iei peste tot.
Intrebarea mea e: unde stii ca e de fapt Dumnezeul Evreilor/ Crestinilor/ Muzulmanelor e cel care e adevaratul? Adica dovezi fizice nu sunt, doar subiective si atunci de unde poti sa stii?
P.S.: Esti liber sa schimbi Thor in oricare zeitate, si cei care sunt mai apropiate ca filozofie de Sfanta Treime de ex Isis
|
Hai sa ne limitam la atei-crestini si sa o lasam, si eu si tu, mai moale si sa ramanem On Topic.
Acestea fiind spuse, va rog daca doriti, puteti sa treceti peste mentalitatea de "ateii sunt tabu,nu vorbim cu ateii" si daca aveti intrebari depre absolut orice tine de ateism, stiinta sau orice mai doriti, sa le puneti pentru ca noi va vom raspunde pentru o colaborare mai buna a ateilor si a crestinilor in societate.
|