Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   intrebare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13443)

maria40 31.07.2011 14:23:36

Citat:

În prealabil postat de ggmarius (Post 384202)
Pai cand vorbim pe mess tot timpul am senzatia ca ii face placere sa vorbeasca cu mine, cu fiecare lucru pe care il scrie. Cand am vorbit cu ea fata in fata si atunci tot timpul zambea cand se uita la mine(la fel si eu). Dar sper sa nu fie una dintre fetele acelea care fac asta cu toata lumea doar ca sa fie placute de multi. Nu stiti ceva ce poate indica faptul ca ma place macar putin si ea? Ceva ce nu poate arata altceva decat asta?

Iti vei putea da seama de asta in timp cand relatia dintre voi doi evolueaza. O incercare pentru voi este chiar distanta ce va desparte. Vei vedea pe parcurs din conversatiile voastre daca ea nu-si schimba atitudinea fata de tine.

GLAdoS 31.07.2011 14:28:39

Citat:

În prealabil postat de ggmarius (Post 384208)
E la 100 km de mine, deci nu e asa de usor:P
Se ofileste floarea pe drum!:))

Te duci pe jos? Oricum dragoste prin corespondenta e cam greu... daca iti place mult fata trebuie sa incerci sa faci macar o vizita la ceva timp(mai ales ca acum e vacanta) si sa o surprinzi (placut desigur) nu musai cu o floare, ca sa poti vedea daca pe ea o interesata o relatie.
Edit: daca este cu putinta... intraba-l pe tatal tau daca te poate ajuta in problema cu distanta si pt sfaturi de cucerit.

ggmarius 31.07.2011 14:40:50

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 384211)
Te duci pe jos? Oricum dragoste prin corespondenta e cam greu... daca iti place mult fata trebuie sa incerci sa faci macar o vizita la ceva timp(mai ales ca acum e vacanta) si sa o surprinzi (placut desigur) nu musai cu o floare, ca sa poti vedea daca pe ea o interesata o relatie.
Edit: daca este cu putinta... intraba-l pe tatal tau daca te poate ajuta in problema cu distanta si pt sfaturi de cucerit.

Sincer, deja m-am gandit ca odata sa ma duc la ea, dar mai astept sa vad daca merita sau nu, asa cum mi s-a scris mai sus.

Va multumesc tuturor de ajutor si daca mai aveti alte sfaturi pentru mine va rog sa le scrieti, le primesc cu placere!

Hartford 31.07.2011 14:53:52

Eu zic ca e cam devreme sa te indragostesti mai intii vezi cu scoala si cu viitorul tau si apoi la dragoste ca altfel iti consumi energia gindind la ea.

GLAdoS 31.07.2011 15:15:39

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 384217)
Eu zic ca e cam devreme sa te indragostesti mai intii vezi cu scoala si cu viitorul tau si apoi la dragoste ca altfel iti consumi energia gindind la ea.

Iti spun din proprie experienta, ca in ziua de astazi, daca iti vezi de scoala si de viitor, lumea trage concluzii de genul: "nu ii plac fetele".

ggmarius 31.07.2011 15:35:11

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 384222)
Iti spun din proprie experienta, ca in ziua de astazi, daca iti vezi de scoala si de viitor, lumea trage concluzii de genul: "nu ii plac fetele".

Sincer, nu ma intereseaza ce zic alti despre mine.

ggmarius 31.07.2011 15:36:15

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 384217)

Stiu, va dau dreptate, dar daca mai astept mult poate altcinve o ia inaintea mea.
Pe deasupra acum intra intr-a 11-a si dupa liceu are de gand sa plece din tara.

ggmarius 31.07.2011 16:13:46

ce credeti...sa incerc sa intreb de pretenele ei ce parere au despre posibilitatea ca ea sa ma placa pe mine?

VladCat 31.07.2011 17:07:59

Citat:

În prealabil postat de ggmarius (Post 384238)
ce credeti...sa incerc sa intreb de pretenele ei ce parere au despre posibilitatea ca ea sa ma placa pe mine?

NUUUUUUU :). niciodată nu e bine să amesteci pe alții în treburile astea.

ggmarius 31.07.2011 18:34:06

ok. Deci solutia e sa fiu eu insumi si sa o iau cu incetul?? Atat?

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:48:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.