Citat:
În prealabil postat de anna21
(Post 391220)
Imi este f greu sa cred acele cifre din variate motive, dintre care:
1. Daca nu s-a facut studiu serios pe populatie reprezentativa, cifrele sunt false. Evident, astfel de studiu nu cred ca exista.
|
S-a facut deci exista! Acuma ca tu nu stii e explicabil. Citeste si tu altceva, nu doar Biblia. Aia nu e carte de medicina!
Citat:
2. Daca estimarea e facuta de ginecologi, evident ca ei sunt familiarizati cu cazurile particulare/ dificile .. deci au perceptie deformata.
|
Stai tu linistita ca exista statisticieni in spatele acestor resultate. Doar nu crezi ca au venit 2-3 ginecologi si au zis ca din experienta lor asta e rata de avort spontan.
Citat:
3. Stiu femei care au luat mult timp anticonceptionale, iar apoi nu mai reuseau sa tina sarcina.. Deci raspunsul la intrebarea "cine e de vina?" este clar.
|
Nu, nu e! De ce? FOARTE simplu. Nu doar femeile care au luat anticonceptionale pot pierde o sarcina. Si alea care su mancat anafura si au baut aghiasma pot pierde o sarcina.
Citat:
4. Nu cred in gravida care nu-si stie starea! Daca esti atenta realizezi imediat ca ceva s-a schimbat. Eu am stiut la fiecare sarcina cam in 7-10 zile ca sunt gravida (fara test). Asta deoarece modificarile sunt atat de rapide si evidente incat stii ca s-a intamplat ceva. Gravida care nu a stiut ca a pierdut sarcina este un mit, in opinia mea.
|
Opinia ta = sfaturi babesti. Exista atatea si atatea moduri in care o sarcina se poate manifesta, incat opinia ta arata doar un singur lucru. Gradul de ignoranta in care te scalzi. Sarcina se poate pierde foarte repede. Dupa logica crestina oul fecundat are suflet. Cine a omorat acel suflet daca mama n-a fumat si a mers la biserica in fiecare duminica?
|